לא עושים פאוור קלין. מוסיפים תרגילים, מחליפים תרגילים, לא מוסיפים משקל כל אימון, לא אוכלים, לא עושים סקוואט מלא. לא חסר סיבות.
מה הבעיה בלשנות תרגילים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עושים פאוור קלין. מוסיפים תרגילים, מחליפים תרגילים, לא מוסיפים משקל כל אימון, לא אוכלים, לא עושים סקוואט מלא. לא חסר סיבות.
מה הבעיה בלשנות תרגילים?
עכשיו שוגרזזה נעלבאין בעיה עקרונית בלשנות תרגילים, אבל דובר על ביצוע תוכנית ספציפית. ברגע שמשנים אותה זאת כבר לא אותה תוכנית. אם ניקח ספגטי בולונז, נוציא את הבשר ונשים במקום חתיכות טופו, עדיין יהיה לנו ספגטי בולונז? זובי, יהיה לנו אוכל של הומואים. אותו דבר בדוגמאות שהוא נתן.
אין בעיה עקרונית בלשנות תרגילים, אבל דובר על ביצוע תוכנית ספציפית. ברגע שמשנים אותה זאת כבר לא אותה תוכנית. אם ניקח ספגטי בולונז, נוציא את הבשר ונשים במקום חתיכות טופו, עדיין יהיה לנו ספגטי בולונז? זובי, יהיה לנו אוכל של הומואים. אותו דבר בדוגמאות שהוא נתן.
מה הבעיה בלשנות תרגילים?
מה הבעיה בלקחת תרגיל כמו סקוואט, לרדת עד החצי ועדיין לקרוא לזה סקוואט?
תודה 😃
אם מדברים על לוגים של משקולנים, איפה הלוג שלך? 🙄
ברצינות, אני אשמח לראות איך עושים דברים אצלכם.
וחוץ מזה לפתוח פה לוג יגרור הצהרות מפיו נתיניו של ריפטו שככה לא מתאמנים כי זה לא כתוב בספר ואין לי ממש כוח לענות פה על תשובות ולתת דין וחשבון על האימונים שלי:152on:
תירוצים... אתה סתם לא מתאמן ולא רוצה להודות בזה 😛
:120ag:😘תירוצים... אתה סתם לא מתאמן ולא רוצה להודות בזה 😛
הוא מתאמן הוא פשוט חלש .
רק לקורן יש ביצים לכתוב סקוואט היי בר 60 קילו 5 חזרות .