הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

בהצלחה
מקווה שיהיו שיאים
וסירטונים

8.1.10

ליגה ראשונה

הנפות:
80
85
90X היה מאוד קרוב, קמתי עם זה והכל, אבל היה טיפה לחיצה, אני מחשיב את זה בתור PR לעצמי.

דחיקות:
100
105
110X הפכתי גרוע ונתקעתי עם זה בקלין.

רגשות מעורבים בסה"כ. לא עשיתי פחות מבאימונים וגם יש לי עכשיו בטחון שאני יכול להניף 90 ולהפוך 110, אבל לא יצאו PRים אמיתיים.

וידאו יעלה הלילה מאוחר או מחר בערב, תלוי עם הנייד שלי יכול לטפל בעריכה.
אני אעלה גם וידאו של שיא ישראל, 195 קילו דחיקה.

ה90 היה פסול, הנה הסרטון, מחר יהיו עוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה אחלה, זה פסול :(

הנה 85 מוצלח:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואי לעזאזל, זה היה קרוב עם ה90.
אגב, פבל זה הדבר הכי חזק בישראל, לראות אותו מתאמן זה פשוט טירוף.

כשהייתי למטה, עם המוט מעל הראש המרפקים לא היו נעולים והיתה לחיצה קטנה בשביל לנעול אותם.

כל הכבוד! הנפות מצויינות וה-90 היה מאוד קרוב קצת מעצבן מצידם לפסול את ה-90 שלך על לחיצה קטנטונת ועוד בליגה אבל בכל זאת... אני בטוח שבזמן הקרוב אתה תניף את זה. גם הקלין דחיקה היה מצויין קמת בקלות מהקלין והדחיקה הייתה פרפקט. ואני עם המזל שלי גורר פציעה בהאמסטרינג ומתיחה במפשעות שבוע לפני תחרות, כנראה שאני יתחרה רק בשביל הניקוד לליגה ולא יכוון קרוב אפילו לשום שיא :(

כל הכבוד! הנפות מצויינות וה-90 היה מאוד קרוב קצת מעצבן מצידם לפסול את ה-90 שלך על לחיצה קטנטונת ועוד בליגה אבל בכל זאת... אני בטוח שבזמן הקרוב אתה תניף את זה. גם הקלין דחיקה היה מצויין קמת בקלות מהקלין והדחיקה הייתה פרפקט. ואני עם המזל שלי גורר פציעה בהאמסטרינג ומתיחה במפשעות שבוע לפני תחרות, כנראה שאני יתחרה רק בשביל הניקוד לליגה ולא יכוון קרוב אפילו לשום שיא :(

תודה.

אין לי מה להתלונן, הם פסלו בצדק. פעם הבאה אני אעשה את זה כמו שצריך. הקלין באמת היה קל, זה מה שמתסכל אותי לגבי הכניסה עם ה110..
מקווה שתעבור לך הפציעה, אם לא עד התחרות הזאת אז עד אליפות ישראל לפחות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית