Resource icon

The road to a big(ger) total

16.4.2010

תחרות ליגה 2

הנפות:
82
87
90X

דחיקות:
105
110

ה110 חשבתי שהוא פסול, אבל הסתבר שלא. רציתי להכנס אח"כ 113 בשביל 200 קרב 2 עגול אבל אחרי איך שה110 נראה, המאמן שלי אמר למארגנים שנוותר על כניסה שלישית ואח"כ היה כבר מאוחר מידי לשנות. התעצבנתי וניסיתי לעשות 115 בחדר חימום אבל נפל.

סרטונים יעלו מאוחר יותר או בהמשך הסופ"ש, קרדיט לאיגור שנשאר אחרי שסיים את התחרות שלו בשביל לצלם.

16.4.2010

תחרות ליגה 2

הנפות:
82
87
90X

דחיקות:
105
110

ה110 חשבתי שהוא פסול, אבל הסתבר שלא. רציתי להכנס אח"כ 113 בשביל 200 קרב 2 עגול אבל אחרי איך שה110 נראה, המאמן שלי אמר למארגנים שנוותר על כניסה שלישית ואח"כ היה כבר מאוחר מידי לשנות. התעצבנתי וניסיתי לעשות 115 בחדר חימום אבל נפל.

סרטונים יעלו מאוחר יותר או בהמשך הסופ"ש, קרדיט לאיגור שנשאר אחרי שסיים את התחרות שלו בשביל לצלם.

המאמן שלך פחדן ,מה זה משנה איך הקלין שלך נראה .

תראה, בניגוד אליך יש לו אחריות עלי אם אני נפצע. העניין לא היה שהקלין לא היה יפה טכנית, זה היה חשש מוצדק יחסית מפציעה, מה גם שהייתי צריך להכנס ישר מבלי לנוח.

תראה, בניגוד אליך יש לו אחריות עלי אם אני נפצע. העניין לא היה שהקלין לא היה יפה טכנית, זה היה חשש מוצדק יחסית מפציעה, מה גם שהייתי צריך להכנס ישר מבלי לנוח.

אז תפצע , מה יקרה ?
למרות שאם לתחרות אין חשיבות , אז אני מסכים שלא חייבים ללכת על זה .
אבל מי שלא מתאמץ לא נפצע .

מה יקרה אם אני אפצע תלוי בפציעה, ויש מקומות שסיכון כזה עלול להיות כדאי אבל לא בתחרות כזאת. את הניקוד שהייתי צריך לספק סיפקתי.

האמת זה תלוי בך ומה שאתה מרגיש
אני מאמין שאתה יודע אם זה יעלה או לא ואם זה שווה את הסיכון

זה לא שאתה הולך לשבור שיאים או שההרמה היא על מדלית זהב, ככה שבמקרה הזה נראה לי שהמאמן שלך צדק
אבל אני לא יכול לנחש, זה ספקולציות

בסופו של דבר מישהו (הספורטאי או המאמן) צריך להחליט אם להכנס למשקל מסויים או לא. אם אין רווח אמיתי אין הגיון בלהכנס למשהו שלא חושבים שאפשר לעשות ושיש בו סכנה של פציעה ולהגיד שזאת חשיבה של פחדן זה טיפשי מבלי להיות שם ובלי יכולת להעריך את היכולת של הספורטאי.
השיקול דעת שלי הוא די גרוע בעניין, ויש לי נטייה להתאבד מתחת למוט, גם אם המשיכה היא לא טובה וברור שבמקרה הטוב הקלין יהיה פשוט קשה. בכל מקרה, נכנסתי בחדר חימום ל115 והוא נפל לי על הידיים ועל הברך, בידיים זה סתם שריטות הודות למוטות הכי מחוספסים בעולם שיש בנעורים ואני די בטוח שבברך זה גם סתם שיפשוף, נראה מחר (אני קצת לא בטוח כי היא כאבה קצת עוד קודם).

עוד מעט סרטונים.

הייתי מוסיף לך מוניטין על זה שניסית אחרי התחרות את ה115, אבל המערכת המרושעת לא נותנת לי.

היו שם שניים שצעקו לי הוראות, אני קולט קשה, צריך שיצעקו 😃 אני מתאמן אצל אלכס (שוני) אבל מי שכותב לי את התוכניות והחליט לגבי המשקלים זה הבחור לידו, אמיר. למה?

נערך לאחרונה:
יכול להיות, אני הרגשתי שאולי כן אבל השופטים חשבו שלא. אני הייתי עייף ובלי אוויר והם רעננים אז נלך עם מה שהם אמרו LOL

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית