הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

חחח באמת? LOL

כבוד על ה-110.

You must spread some reputation around bla bla bla...

רעיון שלי 🥰 עשיתי את זה בליגה אחריי 3 כניסות מוצלחות בהנפה.

בתחרות הבאה אם אני עושה 3 דחיקות מוצלחות אני מתכנן לעשות מתיאס שטיינר:

2:18 🤪

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח יא שרוט, אבל זה יראה לא קשור לכלום אלא אם תוסיף איזה 10 קילו כדי לקחת זהב. בכל מקרה תדאג שמישהו יתעד את זה. LOL

18.4.2010

פאוורסנאץ:
2*3*60
2*2*60
2*2*70
2*1*75
2*1*80 שני נסיונות, שניהם יצאו לי הנפה נמוכה.

פאוורקלין+שני פוש פרס
2*70
2*80
1*90
1*95 לא נעלתי אפילו את הראשון

סקוואט:
3*9*102
אין לי סיבולת בשיט. הסט הראשון היה הכי קשה, אח"כ כבר נזכרתי איך צריך לנשום בחרא הזה.

עוד פעם סמולוב? תבין, זו תוכנית לרוסים. אתה לא רוסי.

ЗАТКНИСЬ, СУКА

בגלל זה אני עושה את זה עם 25% פחות נפח.

נערך לאחרונה:
אלכס לא הצליח לשכנע אותך לעשות טקסס מת'וד בסוף?
כוח השכנוע שלו נחלש...

הוא הציג קייס חזק וכמעט שכנע אותי (או לטקסס או לפנדלי). בסופו של דבר מה שהכריע את הכף היתה ההכרה שאם הייתי עושה אחד מהם הייתי בטוח מנסה לעשות עוד דברים מסביב והורס הכל, פה האשליה שזה אפשרי נחסכת אחרי השבוע הראשון.

הוא הציג קייס חזק וכמעט שכנע אותי (או לטקסס או לפנדלי). בסופו של דבר מה שהכריע את הכף היתה ההכרה שאם הייתי עושה אחד מהם הייתי בטוח מנסה לעשות עוד דברים מסביב והורס הכל, פה האשליה שזה אפשרי נחסכת אחרי השבוע הראשון.

ברור שבסמולוב אתה לא מתסכל ימינה ושמאלה אחרי השבוע הראשון (אתה לא מצליח להזיז את הראש מעייפות), אבל גם הנפח של הטקסס מת'וד מדכא לך את הרצון להשתולל מסביב דיי מהר.
שיהיה בהצלחה.

חחח יא שרוט, אבל זה יראה לא קשור לכלום אלא אם תוסיף איזה 10 קילו כדי לקחת זהב. בכל מקרה תדאג שמישהו יתעד את זה. LOL

צודק לא חשבתי על זה 😳

אני אשמור את מתיאס שטיינר לכניסה שתביא לי זהב אז...

יש לך משהו אחר להציע לי ל-PR בדחיקה? בהנפה אני חושב שאני יישאר עם פיירוס דימס :120ag:

20.4.2010

סקוואט:
4*7*108

קלין ודחיקה:
2*70
2*80
2*1*90
3*1*100

OHP:
3*5*50

curls:
3*8*15 כל יד.

כמה דברים שהבנתי היום:

1. הייתי צריך לעשות כמה אימונים קלים אחרי התחרות במקום להתחיל סמולוב ישר כמו אדיוט.
2. מעל 5 חזרות בסקוואט זה לגמרי מוגזם, בלי קשר למשקל.
3. הכאב בכתף שהיה/יש לי והיו לי כל מיני תאוריות לגבי מאיפה הגיע, הגיע מהימים של החזרות גבוהות בסמולוב האחרון (זה התחיל גם באותו הזמן). כל הסטים היה לי כאב שורף בחיבור של הבייספס למרפק וקצת באזור הכתף (הcurls עזרו מאוד לכאב ביד, היה מצחיק, פעם ראשונה מזה שנים שאני עושה, לא היה לי מושג איזה משקל לקחת).

צודק לא חשבתי על זה 😳

אני אשמור את מתיאס שטיינר לכניסה שתביא לי זהב אז...

יש לך משהו אחר להציע לי ל-PR בדחיקה? בהנפה אני חושב שאני יישאר עם פיירוס דימס :120ag:
חחח תנסה את זה,

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
22.4.2010

הנפות:
3*2*60
2*2*70
1*80

סקוואט:
5*5*116
די קל האמת, הרבה יותר קל ממה שציפיתי אחרי היומיים האחרונים שהרגישו הרבה יותר כבדים ממה שצריך. יש לי קצת רגישות בברך שמאל עוד מהתחרות, מקווה שיעבור עד יום ראשון.

בנץ' צר:
5*40
5*50
5*60
5*70
5*80
הרבה זמן לא עשיתי, נראה לי שאני אמשיך קצת במתכונת של פרמידה.

RDL:
2*5*90

איזה דחיקה? דחיקה פסולה 😃
מה קורה איתך? מתי רואים אותך? אין יותר חופשים בצה"ל?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית