הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

• פותח/ת השרשור
תודה. מעצבן אותי העניין של הקלין. ההנפה מילא, אני סה"כ לא ממש יודע להניף, אני מוכן לקבל את זה. אבל הקלין שלי לא רע בכלל ואין שום הצדקה לעניין הזה. נראה לי שהכל בראש ואני אתחיל לצוד את הPRים קילו קילו. סה"כ זה עבד לי בהנפות מ60 ל81 וגם בקלין היתה תקופה שכל שבועיים הייתי מוסיף איזה קילו. ננסה את זה שוב.

תודה. מעצבן אותי העניין של הקלין. ההנפה מילא, אני סה"כ לא ממש יודע להניף, אני מוכן לקבל את זה. אבל הקלין שלי לא רע בכלל ואין שום הצדקה לעניין הזה. נראה לי שהכל בראש ואני אתחיל לצוד את הPRים קילו קילו. סה"כ זה עבד לי בהנפות מ60 ל81 וגם בקלין היתה תקופה שכל שבועיים הייתי מוסיף איזה קילו. ננסה את זה שוב.

לא ככה שוברים שיאים .
שים 110 על המוט ותעיף אותו , תנסה אימון הבא תראה שתצליח .

• פותח/ת השרשור
בתאוריה אתה צודק. מעשית לא יהיה לי בטחון לזה. יום שישי הבא ננסה שוב, נראה מה יהיה.

• פותח/ת השרשור
המוט מגיע בערך לגובה החזה, הוא פשוט נמצא יותר מידי קדימה. אין לי בעיה במשיכה, עשיתי פאוורקלין עם 90 קילו כמעט בעמידה כבר לפני חצי שנה. המשיכה אף פעם לא היתה פקטור. גם יצא לי כבר להפוך 105 פעמיים, ועוד בתקופה שהיה לי סקוואט נמוך יותר ב10 קילו. מה שנכון זה שבתקופה האחרונה הורדתי בכמות של המשיכות שאני עושה, אבל אני לא יכול להגיד חד משמעית אם זה קשור, היות והמוט מגיע די גבוה.

אתה מתאמן בOL?

• פותח/ת השרשור
את הנסיון משבוע שעבר לא צילמתי, אבל הנה משהו מלפני חודש בערך:

44253838.jpg

בתמונה 4 אני מכניס את האגן ודוחף את המוט קדימה (זאת לא הבעיה היחידה, אבל זה העיקר פה לדעתי. הכיפוף ידיים המוקדם והעובדה שהם מההתחלה לא היו רפויות זאת גם בעיה כמובן). בתמונה 5 אני כבר מושך את עצמי מתחת למוט - שולח את כל הגוף קדימה ויש קפיצה קטנה קדימה בשביל להשיג את המוט (זה לא משהו שאני מודע אליו בזמן אמת ואי אפשר לראות בדיוק מה קורה עם הרגליים בגלל הצילום, אבל זה מה שקורה שם). בתמונה 6 אפשר לראות שאפילו שאין לי מהירות כניסה מי-יודע-מה, אין בעיה של גובה - בתמונה 7 אני כבר עם המוט עלי, אבל הוא נוחת עלי קצת קדימה ובתזמון לא טוב ככה שהוא מפיל אותי, גורם לי לקפל קצת את הגב העליון ומחייב אותי לזרוק.

• פותח/ת השרשור
בכל צד יש כחול, שני ירוקים (זוג אחד דק והחיצוני עבה) ו2.5 מברזל. סה"כ 105. אתה צילמת את זה 😃

בקיצור, יאיר: משכת לא טוב. קורה. פעם הבאה תעשה גם 105 ו גם 110. 105 יש לך בטוח לפי החוק שאם אתה עושה עם זה פרונט לשלישיה אז אתה יכול לעשות עם זה קלין 😃

• פותח/ת השרשור
זאת תאוריה נחמדה, שעבדה לא רע בשבילי עד עכשיו, היו שבועות שאחרי כל התקדמות בFS הייתי אימון אחרי זה מרביץ PR בדחיקה, ואני בטוח שמבחינת כוח נטו אין ספק שיש לי 110.

• פותח/ת השרשור
12.7.09

היו לי קצת בעיות באימון בגלל איזו פציעה ישנה בגב. מה שהרגשתי בקטנה בסוף אימון שעבר היה כבר די בעייתי אתמול. מוזר. ביום שישי ושבת הכל היה בסדר אבל בראשון הרגשתי טוב טוב כבר מהבוקר שיש סיכוי טוב שתהיה לי בעיה באימון. בהנפות זה היה פחות מורגש (בגלל שהמשקל נמוך) ובקלינים האדרנלין והטמטום מחזיק, אבל כשהגעתי לפרונט סקוואט כבר עם 80 קילו ידעתי שזה אבוד.
היום זה עדיין קצת כואב. מהנסיון שלי זה בדרך כלל עובר אחרי יומיים שלושה, אף פעם לא החזיק יותר משבוע, גם לא בזמן הפציעה עצמה.

הנפות:
2*60
2*65
2*65
2*65
2*70
2*70
הסט אחרון היה כבר די מכוער.

קלין ודחיקה:
2*87.5
2*87.5
2*87.5
2*87.5

פרונט סקוואט:
2*70
1*80
2*80
1*90
לא יכלתי להמשיך

OHP:
5*60
5*60

• פותח/ת השרשור
לא, לא רואה סיבה ממשית לעשות. אני די יציב למטה, מאמין שאני יכול לעשות OHS עם די הרבה מעל ההנפה שלי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית