עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש 2 מרכיבים עקריים של מהירות בתנועה:
א. המהירות של המוט.
ב. המהירות שלי ביחס למוט.
חלק א' תלוי ב:1. כוח 2. הפעלת הכוח באופן נכון בזמן הנכון 3. יכולת להרים (בד"כ למשוך) את המשקל (שהוא הרי משקל רחוק ממקסימלי למשיכה או סקוואט) מהר.
אני יודע ש3 נשמע דומה מאוד לכוח, אבל זה לא בדיוק אותו דבר. יכולים להיות לך (ויש) אנשים עם אותה יכולת להרים משקל מקסימלי אבל המהירות שלהם ב60-80 אחוז מהמקסימום תהיה מאוד שונה.
על 1 אתה יודע איך עובדים, 2 זה טכניקה ותזמון ו3 זה או גרסאות חלקיות של תרגילים שמבוצעות מהר יותר (בד"כ או כי הן פשוטות יותר או כי יש פחות משקל, תלוי במה בדיוק מדובר) או פשוט התרגילים הטכניים (הנפה וקלין+דחיקה) בעצמם.
על חלק ב (שהוא אולי יותר בעייתי אצלי כרגע) עובדים או עם גרסאות חלקיות של התרגילים - נניח מתלייה או מארגזים בעיקר, או תרגילי עזר שונים (כמו נפילות הנפה למשל, שאני למען האמת לא עושה) או עוד ועוד תרגול של התרגילים עצמם.
סרטון יפה, רק עכשיו ראיתי
אתה ממשיך לשפר את הסקוואט בלי קשר לאימוני WL ?
עם סקוואט כבד הכל היה עולה
לא זכור לי 130 לחזרות. חדש?
יפה תעשה חמישייה עם 130 כבר
אגב דחיקות זה קל, דחקתי סתם לכיף 70+75 קילו, לא קשה במיוחד. נראה לי אני אעשה באופן קבוע לכיף...
כן זה ממש כיף, רק שכואב לי המרפק הבעייתי (הדלקתי) כנראה מהדחיקות... כאב עוד לפני האימון היום. אני לא יודע אם זה שווה את זה.דחיקות זה כיף, יאללה 100.