Resource icon

The road to a big(ger) total

איפה 140? אמרנו 130. יש לי השבוע מבחן ביום שני וביום חמישי. מצב טוב שאני מתאמן רק בשישי, אז נראה. אם אני אצליח להתאמן איכשהו ביום שני אחרי המבחן ויהיה אימון סביר אז ננסה שלישיות עם 130 ביום שישי.
מה? 150?
יאללה יאללה, אתה תבוא שנינו יודעים את זה, ואתה תעשה פרצוף שכואב לך משהו. אתה עושה 130 לחמישיות 😃?

מה? 150?
יאללה יאללה, אתה תבוא שנינו יודעים את זה, ואתה תעשה פרצוף שכואב לך משהו. אתה עושה 130 לחמישיות 😃?

ברור שאני אבוא, אני תמיד מגיע בסוף ותמיד כואב לי משהו, הפסדתי בשנה האחרונה יותר מבחנים מאימונים בלאט.

יאללה יאיר איזה התקדמות!
רק אני הולך אתה מתחיל להפציץ 😃

אתה כבר בטירונות? 🤪🤪

מתי רואים אותך?

לא חושב שזאת ממש התקדמות, עכשיו קוצרים את הפירות של כל הפרונטים בחודשיים האחרונים. רק צריך לתרגם את זה גם לקלין ולהנפה והכל יהיה טוב.

אתה כבר בטירונות? 🤪🤪

מתי רואים אותך?

לא חושב שזאת ממש התקדמות, עכשיו קוצרים את הפירות של כל הפרונטים בחודשיים האחרונים. רק צריך לתרגם את זה גם לקלין ולהנפה והכל יהיה טוב.
עזובתך מלתרגם את זה לקלין והנפה, קודם תשבור איזה 10קילו PR ואז תראה איך אתה מעיף אותם

אתה כבר בטירונות? 🤪🤪

מתי רואים אותך?

ביום רביעי אני מתגייס.
חשבתי לבוא בראשון או שלישי להגיד שלום, נראה מתי ייצא לי.

אם תצאו שבת ראשונה תגיע ביום שישי, יהיה שמח.

יאיר אתה כזה פחדן זה מדהים , נראה לי שאם היינו מתאמנים ביחד היה לנו אותו משקל
בסקוואט , תתחיל לעבוד כבד תמחץ איזה פעם פעמייים בשביל הכיף ויאללה אני רוצה לראות כמה פלטות על המוט .

יאללה יאללה, נקברתי בסקוואט מספיק פעמים. כולה שמתי סרטון של סט שנראה לי שהיה ברור שהיה די קל. אם תמצא משהו בהודעה שלי שאומר אחרת, אתה יכול להתחלק עם קורן בהמבורגר. כמה חודשים טובים כמעט ולא עשיתי בק סקוואט ואני עכשיו מחפש לראות מה היכולות. לא משתגע יותר מידי עם זה, אני גם עם בעיה מציקה בגב שטיפה נרגעה ואני לא מחפש להתחיל איתה מאבק חדש.
כתבתי שאני חושב שיש גם שלישיה עם 130. אם היה לי יותר זמן ביום שישי באולם אולי גם הייתי מנסה, אבל אחרי ה125 הייתי צריך לנוח ולא ממש היה זמן, בגלל זה עשיתי חמישיה קלה יותר לסיום.

יאללה יאללה, נקברתי בסקוואט מספיק פעמים. כולה שמתי סרטון של סט שנראה לי שהיה ברור שהיה די קל. אם תמצא משהו בהודעה שלי שאומר אחרת, אתה יכול להתחלק עם קורן בהמבורגר. כמה חודשים טובים כמעט ולא עשיתי בק סקוואט ואני עכשיו מחפש לראות מה היכולות. לא משתגע יותר מידי עם זה, אני גם עם בעיה מציקה בגב שטיפה נרגעה ואני לא מחפש להתחיל איתה מאבק חדש.
כתבתי שאני חושב שיש גם שלישיה עם 130. אם היה לי יותר זמן ביום שישי באולם אולי גם הייתי מנסה, אבל אחרי ה125 הייתי צריך לנוח ולא ממש היה זמן, בגלל זה עשיתי חמישיה קלה יותר לסיום.

אני שומע רק" פק פק פק "
בכל מקרה אני חושב שכדאי שתתחיל להשתגע קצת יותר .

שאלה מפגרת אבל ברצינות: מאיפה אני משיג טיץ כזה? (אני יודע יש בחנויות כמו מגה ספורט טיץ לרוכבי אופניים וזה אבל זה עולה איזה 300 שקל)

10 או 20 ש"ח (תלוי ביום, לפעמים זה 3 ב50) בשוק בצלאל.

אגב זה אולי נראה קצת מצחיק, אבל זה הכי נוח לאימונים.

דרום ת"א, צמוד לשוק הכרמל. בשאר המקומות זה פשוט יקר מידי, הם גם נקרעים, אם יש לך מוט עם knurling במרכז ואתה מושך קרוב לגוף ככה שצריך להחליף כל כמה חודשים, אז לדעתי לא שווה להשקיע במשהו יקר יותר.

4.8.09

אימון קצר.

הנפות:
2*60
1*65
1*70
1*75

קלין ודחיקה:
2*80
1*90
1*95 פסלתי פה את הדחיקה. יכלתי להחזיק, אבל יש לי קצת כאבים בכתף שמאל בשבוע האחרון ולא ראיתי סיבה להלחם.

סקוואט:
1*100
1*110
2*120
1*130 PR ניסיתי לעשות עוד חזרה, הייתי צריך לזרוק.
3*110

כבר ב120 היה לי קשה (הרבה יותר מאימון קודם) וידעתי שה130 יהיה בעייתי, אבל הבטחתי לנסות, אז..

פוש פרס:
2*80, כאבים בכתף, הפסקתי.

משיכות:
3*100
3*110
3*110

L-pullups:
6*BW
6*BW

hanging leg raises:
BW*8, רגליים ישרות.

לא יודע למה הסקוואט היה קשה היום, ביום שישי אני אנסה לעשות 3*3 עם 120 ומשם נמשיך כבר במתכונת של כבד/קל/בינוני שעבדה לי טוב בעבר ומשתלבת לי יפה עם שאר הדברים.
די בטוח שהכאבים בכתף הם משינה על הצד בזמן האחרון, אני אנסה להפסיק עם זה.

נערך לאחרונה:
4.8.09

די בטוח שהכאבים בכתף הם משינה על הצד בזמן האחרון, אני אנסה להפסיק עם זה.

גם אני בזמנו הנחתי ככה. הקטע הוא, שכשהכתף "עושה בעיות" אז כנראה שגם שינה עד הצד הבעייתי מעוררת את זה. כשהכתף בסדר, אני ישן חופשי על הצד והכל בסדר...

צודק, אני מכיר את העניין הזה. פתאום כשיש בעיות אז מתחיל לשנות איך ישנים ואיך יושבים על הכסא מול המחשב וכל מיני דברים שלפני שהבעיה היתה קיימת היו לגמרי חסרי השפעה. אני מקווה שזה לא המקרה פה, לא היו לי בכלל בעיות כתפיים בשנה וחצי האחרונות והיו עכשיו כמה ימים רצופים שישנתי על הצד הבעייתי ואני מקווה שזה מזה ויעבור מהר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית