הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

The road to a big(ger) total

ידיד משקולן ראה את ה- LOW BAR שעשיתי ואמר שאני מזיק לגב שלי 😃.
אולי אצליח לשכנע אותו שגם LOW BAR זה בריא.

מי שרוצה להיות בריא שילך למכון בריאות. מי שרוצה להיות חזק שיעשה סקוואט.

כוסעמק יא בכיין, אעלק הרמתי קצת את העקבים, הסקוואט נראה סבבה לגמרי, טוב שלמדת לכווץ ת'שכמות...

כבוד

כבוד על הPR
אבל היית צריך ללכת על 150 , היית סוגר כמו גדול .

מזל טוב!
אני רואה הסמולוב הזה עובד בן זונה, נראה לי אני אנסה אותו מתישהו בקרוב...

כבוד על הPR
אבל היית צריך ללכת על 150 , היית סוגר כמו גדול .

מסכים. נראה מה יהיה בתקופה הקרובה ועד כמה האימונים יהיו סדירים, יש איזו חופשה בתכנון. יכול להיות שאני אנסה שוב. בכל מקרה אני חושב שבאמצע אוקטובר אני אתחיל עוד סיבוב עם 160 על הכוונת.

מזל טוב!
אני רואה הסמולוב הזה עובד בן זונה, נראה לי אני אנסה אותו מתישהו בקרוב...

תודה. אני ממליץ. סה"כ גם ראית, עשיתי אותו 3 פעמים בשבוע ויכלתי להתאמן באופן די סביר חוץ מזה. אפילו עשיתי איזה PR בקלין תוך כדי.

תודה. אני ממליץ. סה"כ גם ראית, עשיתי אותו 3 פעמים בשבוע ויכלתי להתאמן באופן די סביר חוץ מזה. אפילו עשיתי איזה PR בקלין תוך כדי.
אתה יכול לשים פה את הפורמט המלא ל-3 פעמים בשבוע עם האחוזים והכל?

זה אמור להיות 3 שבועות של 4 אימונים כל אחד, כלומר סה"כ 12 אימונים. אני פשוט מרחתי את זה על פני 4 שבועות.

זה הולך ככה:
אימון 1: 3 סטים של 9 70%
אימון 2: 4 סטים של 7 75%
אימון 3: 5*5 80%
אימון 4: 6 סטים של 3 85%

אימון 5: 3 סטים של 9 75%
אימון 6: 4 של 7 80%
אימון 7: 5*5 85%
אימון 8: 6 סטים של 3 90%

אימון 9: 3 סטים של 9 77.5%
אימון 10: 4 סטים של 7 82.5%
אימון 11: 5*5 87.5%
אימון 12: 6 סטים של 3 92.5%

בשבוע הראשון עשיתי את אימונים 1-3, בשני 4-6 וכו'. אולי תצטרך להתאים קצת את מה שאתה עושה מעבר לסמולוב בשביל שיסתדר לך יותר בנוחות. אני גם עשיתי משיכות (אם בכלל עשיתי) אחרי הסקוואט בשביל לוודא שאני סוגר את כל הסטים, גם מבחינת כוח וגם מבחינת אורך האימון. ראיתי שאצלך אתה עושה את המשיכות קלות יחסית בשבילך, אז אני לא יודע אם תצטרך את זה או לא.

אה, וקח בחשבון שבאימונים שאחרי היום של השביעיות לא תהיה לך מהירות בשיט. לי לפחות זה היה פחות קריטי אחרי האימונים האחרים.

25.9.09

קלין ודחיקה:
1*80
1*90
1*95
1*95
1*95
1*95
1*95

יכול לדחוק פחות או יותר בסדר, צריך רק לחזור טיפה לתנועה. גם לא יכול לדחוק לחזרות כי כתף שמאל כואבת כשאני מוריד את המוט, חייב לזרוק.

משיכות:
3*110
3*120
3*120
3*120

הזנחתי קצת משיכות התקופה האחרונה לטובת הסקוואט, חייב לחזק אותן.

סקוואט:
3*60
3*90
3*110
3*120
3*130

ניסיתי לתת עוד חזרה ב130, הייתי די בטוח שאני יכול, אבל משום מה נתקעתי באמצע. יש וידאו, אולי אני אעלה מאוחר יותר.

נערך לאחרונה:
זה אמור להיות 3 שבועות של 4 אימונים כל אחד, כלומר סה"כ 12 אימונים. אני פשוט מרחתי את זה על פני 4 שבועות.

זה הולך ככה:
אימון 1: 3 סטים של 9 70%
אימון 2: 4 סטים של 7 75%
אימון 3: 5*5 80%
אימון 4: 6 סטים של 3 85%

אימון 5: 3 סטים של 9 75%
אימון 6: 4 של 7 80%
אימון 7: 5*5 85%
אימון 8: 6 סטים של 3 90%

אימון 9: 3 סטים של 9 77.5%
אימון 10: 4 סטים של 7 82.5%
אימון 11: 5*5 87.5%
אימון 12: 6 סטים של 3 92.5%

בשבוע הראשון עשיתי את אימונים 1-3, בשני 4-6 וכו'. אולי תצטרך להתאים קצת את מה שאתה עושה מעבר לסמולוב בשביל שיסתדר לך יותר בנוחות. אני גם עשיתי משיכות (אם בכלל עשיתי) אחרי הסקוואט בשביל לוודא שאני סוגר את כל הסטים, גם מבחינת כוח וגם מבחינת אורך האימון. ראיתי שאצלך אתה עושה את המשיכות קלות יחסית בשבילך, אז אני לא יודע אם תצטרך את זה או לא.
סבבה, תודה:)
נראה איך זה יעבוד עליי...

שיהיה בהצלחה, תאכל הרבה. מאיזה מספרים אתה מתחיל ומה הציפיות?

שיהיה בהצלחה, תאכל הרבה. מאיזה מספרים אתה מתחיל ומה הציפיות?
תודה:)
השיא שלי זה 150 (עשיתי בינואר בערך) אבל באימון של אתמול נתקעתי עם 140 בגלל שלא התעמקתי בסקוואט יותר מדי בזמן האחרון...
אני אקח את ה-RM1 שלי כ-140 בינתיים ואני אנסה להחזיר אותו ל-150 ב-4 שבועות האלה, נראה מה יהיה...

הנה הסט האחרון של הסקוואט מאתמול. על המוט יש פלטה שחורה של 20, אדומה של 25 וירוקה של 10. אני עדיין לא מבין למה הפלתי בחזרה הרביעית, זה לא היה כוח, המוט אמנם הרגיש כמו טון, אבל זה לא היה כ"כ קשה. אם למישהו יש תובנות, אני אשמח לשמוע. לפי איך שהרגישו הראשונות חשבתי שאני אוכל להוציא חמישיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יכול להיות מאוד שאתה פשוט עייף. סיימת תוכנית לא פשוטה יש מצב שאתה קצת תשוש וצריך עוד מנוחה. לא היתי ממהר להסיק מסקנות מהסט הזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית