הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

יש מצב, גם הייתי צריך למהר קצת בין הסטים כי הכל היה כבר בזמן פציעות, אבל עדיין, לפי איך שהרגישו לי הראשונות הייתי בטוח שאני מוציא פה 5 חזרות. יכול להיות שפשוט ויתרתי מהר מידי והייתי צריך להמשיך להלחם שם קצת.

27.9.09

אימון קצר

הנפות:
2*60
2*65
2*70
2*70
2*70

פרונט סקוואט:
2*90
1*100
1*110
0*120 קרוב. ממש ממש קרוב. ביום אחר הייתי עושה את זה.
5*100

29.9.09

קלינים ודחיקה:
2*80
1*90
1*95
1*90
1*95
2*85
2*85
1*95
הכל דרעק

סקוואט:
1*110
1*120
1*130 רציתי לעשות כמה שלישיות, אבל הרגיש כמו טון
3*120 נגמר הכוח

משיכות:
3*110
3*110
3*120
3*120

קצת פיזיו לכתף:
15*מוט
15*מוט בנות
15*מוט בנות

הכתף משתפרת, אני הולך להתחיל גם לאט לאט עם לחיצות. צריך להתחיל לעשות דדליפט פעם בשבוע, אני ממש לא מרוצה מהיכולת שלי להחזיק גב כמו שצריך. אני צריך קצת חופש עכשיו אז נראה מתי אני אתחיל עם זה, אבל בעקרון אני רוצה להעלות קצת את הדדליפט לפני עוד סיבוב של סמולוב.

שבוע הבא אני חוזר בראשון מהמנוחה ונצעק עליך קצת ויהיה בסדר

עם קצת מזל אני לא אהיה בארץ בראשון. יש סיכוי טוב שהאימון הבא שלי יהיה לקראת סוף שבוע הבא. זה דווקא מתאים, אני צריך קצת הפסקה ולא סומך על עצמי יותר עם תכנונים לאימונים קלים.

קמתי בוקר אחד והיא הרגישה הרבה יותר טוב. עדיין לא מושלם ופה ושם אני עוד מרגיש דברים, אבל לא כואב לי בסקוואט ואין לי בעיה בדחיקה. להוריד את המוט אני עדיין לא כ"כ יכול, עם מעל 70-80 קילו יש אי נוחות משמעותית.

לא הספקתי להגיב אבל כל הכבוד על התוצאות בסקוואט, אתה מתכוון לבצע עוד סייקל של סומולוב?

דחיקה (= ?) אתה יכול ולחיצה (גם כתף וגם חזה?) לא?

דחיקה זה החלק השני בתרגיל בC&J, לחיצה מעל הראש אני יכול אבל זה כואב אח"כ, חזה אני לא עושה. בכל מקרה, אני חוזר היום להתאמן אחרי חופשה של שבוע, נראה מה הולך.

לא הספקתי להגיב אבל כל הכבוד על התוצאות בסקוואט, אתה מתכוון לבצע עוד סייקל של סומולוב?

תודה. כן, מתכוון לעשות עוד אחד. לא יודע בדיוק מתי אני אתחיל, צריך קודם לייצב את הלו"ז שלי ולעבוד קודם על כמה דברים אחרים. מקווה להתחיל עוד סיבוב תוך חודש וחצי חודשיים.

המטבח הטורקי הוא המטבח הכנות ל-PR חסר לך אחרי כל הפינוקים האלו לא נראה כאן שיאים חדשים.

אין ספק שאתה צודק. אם הייתי יכול לאכול כל יום מה שאכלתי שם, אני די בטוח שהיו הולכים פה הרבה PRים. כבש יוגורט ולחם זה שילוב מצויין. בנתיים שבוע שם בלי אימונים הגדיל בעיקר את הבטן.

6.10.09

אימון ראשון אחרי שבוע מנוחה, סה"כ 2 אימונים שהפסדתי.

הנפות:

2*60
2*65
2*70
1*75

משיכות הנפה:

3*80
3*80
3*90
3*90

פרונט סקוואט:
5*100
4*100
3*100
חלש

דדליפט:
3*110
5*120
5*120

אין ספק שאתה צודק. אם הייתי יכול לאכול כל יום מה שאכלתי שם, אני די בטוח שהיו הולכים פה הרבה PRים. כבש יוגורט ולחם זה שילוב מצויין. בנתיים שבוע שם בלי אימונים הגדיל בעיקר את הבטן.
בטן גדולה וחזקה זה חשוב לסקוואט גדול וחזק 😆

דדליפט:
3*110
5*120
5*120

סוף העולם קרב?

שטויות,תקריבו לריפטו פרה ביום (ואחרי זה תאכלו אותה,כמו שהוא מצווה) ושום סוף עולם לא יגיע.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית