הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:

עדכון לוג: 13/09/15

אימון משישי אחרי 4:30 שעות שינה

אימון מספר 44 :

Squat - 1x3 152.5kg PR לא פשוט בכלל , מקווה שאסחוב הרבה עם השלשה הזו בלי כשל

פה הלכתי לחרבן , כל החימום היה לי קקי מפחיד ולא רציתי ללכת לפני הסקוואט הכבד

back of - 3x5 100kg כרגיל חרא

Bench press - 5x3 90kg סטים 1-2 הלכו מאוד קשה , סט 3 היה הרבה יותר קל , בין סט 3 ל4 נאלצתי לנוח...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/09/15

אימון מספר 45 :

Squat - 3x3 90kg התאוששות

Deadlift - 5x5 168kg PR לא פשוט בכלל , גריינדים מהסט הראשון , סט אחרון בכלל לא הייתי בטוח אם יעלה , אבל וואלה הצליח , נחתי די הרבה בין הסטים , 8-9 דקות , ככה שנכנסתי פרש לכל סט ובלי לחץ
היה סט שהמוט ממש החליק לי מהיד אבל לא עזבתי , בסט האחרון באיזו חזרה הורדתי את המוט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/09/15

אימון מספר 46 :

שוב , שעות שינה אפסיות , ככה זה כשהמכון המזדיין הזה פתוח מ8-11

Squat - 1x3 155kg
PR קשה מאוד , כל החימום הרגיש חרא והייתי עייף , הייתי צריך להרביץ לעצמי כדי שאתעורר , הסט עצמו הרגיש זוועה טכנית , אבל האמת שנראה די סבבה בסרטון

Back of - 3x5 100kg

Bench press - 3,3,3F,3,3F 92.5kg
PR אפס מאופס אני . הסט הראשון והשני...

קרא את שאר עדכון הלוג...

משקל גוף 71 , מוזר שירדתי 2 קילו

לא היה אימון אתמול כי חזרתי הביתה רק ב9 , כאמור - fuck idf

עדכון לוג: 25/09/15

אימון מספר 47 :

Deadlift - 1x5 , 1x1 170kg בבסיס . הייתי גמור אחרי הצום , הקפיצו אותי מהבית ולא הספקתי לאכול , ישנתי בערך שעתיים , ועבדתי כל היום ובקושי אכלתי ,בקיצור יום זוועה הייתי איזה 40 שעות על הרגליים , הלכתי אתמול לישון ב12 וקמתי ב8 לאימוו, אכלתי יוגורט ורצתי לאימון , הייתי גמור מהתחת , פיהקתי בין כל סט לסט
סט ראשון היה מאוד קשה , לא רציתי להמשיך בכלל אבל משהו בי אמר לי יאלה תן בראש , נכנסתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/09/15

אימון מספר 48 :

קצת דברים לפני
נותן ריסט בדדליפט , ומתקדם ב5 , ככה שבשבוע 3 משווה שיא לנפח ובשבוע 4 נותן נפח עם 5 קילו יותר ,מנסה , מה שיהיה יהיה
אד כוהן לבנצ הולך וקרב
התאמנתי במוצש , יום אחרי האימון כשלון בשישי של הדדליפט
החלטתי לתת דדליפט אחרי ריסט , ובנצ נפח , כי לא תהיה לי אופציה להתאמן עד רביעי וחבל

Deadlift - 5x5 157.5kg עד החימום של 120 הכל טס...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/10/15

אימון מספר 49 :

היה יומיים מאוד עמוסים . שעתיים שינה ו5 שעות שינה בלילות שקדמו , והרבה הרבה עבודה פיזית ומאמץ שגרם לי לבוא לאימון באפיסת כוחות , אבל לא רציתי לוותר עליו כי המון זמן לא עשיתי פרס

Press - 5,4F,4F,3 65kg PR סט ראשון היה מאוד יפה , לשני ולשלישי נכנסתי עם רייג מטורף , סט שני לא הלך , לא היה לי את זה ל5 , אולי אם הייתי קצת נלחם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/10/15

אימון מספר 50 :

קמתי קצת הפוך אבל ישנתי 7 שעות בערך , לקחתי כדור קפאין במטרה להתעורר , השפיע דווקא סבבה

Squat - 1x2F , 1x3F 157.5kg
PR כל החימומים הרגישו מושלמים , הטכניקה הרגישה וגם נראתה מאוד מאוד טוב , הבעיית היפ דרייב שהייתה לי תוקנה והרגיש לי כאילו אני אצא מרוצה היום מהסקוואט
טענתי 157.5 , נכנסתי ברייג' מאוד מטורף , חזרה ראשונה עלתה טוב מאוד , חזרה שנייה פשוט לא עלתה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/10/15

אימון מספר 51 :
תפוס מת מהאימון של שישי

Squat - 2x3 100kg . 1x3 80kg ניסיתי לרדת לאט כדי לתת לכל השרירים לעבוד כמו שצריך , לא אשקר ואגיד שה100 היה קשה והרגיש יותר כמו נטל מאשר התאוששות , הורדתי ל80 , הרגליים כאבו לי נורא , הרגשתי שכל ירך שוקלת 60 קילו

Deadlift - 5x5 150kg ריסט , לא כזה קשה , המטרה כרגע היא לעלות בקפיצות של 5 ולהתחיל מנמוך כדי לתת לגוף...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/10/15

אימון מספר 52 :

הכנסתי קצת תרגילי עזר ושינויים בפרס

Press - 3x8 52.5kg לא היה קשה , היה מעייף .. לא רגיל למספר כזה של חזרות באחד מה4 הגדולים , יכול לספור על היד כמה פעמים יצא לי לעשות טווח חזרות של 8+
סה"כ הלך סבבה

Incline bench press - 3x8 45kg הייתי בטוח שיהיה קליל , הרי מה זה 45 קילו . לא , לא היה קל , ממש מוזר , מה שכן זה שהרגשתי מאוד את הטריספס עובד

Chin ups - 3x5 bw+21kg קליל

Dumbbell row - 3x8 15kg

Dips - 3x8...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/10/15

אימון מספר 53 :

Squat - 5x5 120kg קל וכיף

Bench press - 1x3F 95kg אף אחד במכון המזדיין הזה לא רוצה לבוא לעזור להוציא , הבעלים יושב ושותה סודה ומסתכל עליי וכשאני אומר לו לבוא לעזור הוא אומר שהוא לא יכול
20 דקות חיכיתי למישהו שיוציא לי , החימומים הלכו כל כך טוב והרגיש שיש לי את זה , אבל כבר התקררתי , ובקושי סחטתי 2 חזרות
אחרי זה ניסיתי להוציא לבד , פעם ראשונה הצלחתי ( אחרי המון בזבוז של כוח) אבל לא היה לי כח מספיק ללחוץ את...

קרא את שאר עדכון הלוג...

חוסר אחריות מצד המנהל מה זה השטות הזאת לא אכפת לו שיהיה לך נזק ?
תעבור מכון הכי טוב חבל על הכסף שלך

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית