הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 01/03/16

אימון מספר 100 :

Squat - 5x5 150kg היה ממש טוב ... קשה כמו שצריך . לא הרגשתי סחרחורות או שאני עומד להתעלף,כנראה בגלל שלא לקחתי קפאין . וחושב באמת שאתן תקופה נסיונית בלי הקפאין

Pause bench press - 8x2 95kg זורם לגמרי

Bench press T&G - 3x6 75kg

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 הסקוואט הרגיש ממש מוזר . לא היה קשה ברמה של שבוע לפני כן . כנראה כי ישנתי ממש טוב בלילה , בניגוד לחמישי ממוצש , שאני ישן 5-6 שעות בלילה לפני האימון

אימון מספר 101 :

Deadlift - 5x5 150kg ממש ממש קל ... נתתי ריסט של 30קג כדי לתת לגוף לנוח מהנפח המטורף הזה כל שבוע .. מתקדם ב7.5 כל שבוע במטרה לחזור לעצמי בשבוע 5

Pause bench press - 6x2 , 2x3 95kg זורם . מתחיל לאט לאט להיות פחות קל . אבל מאמין שעד ה100 לפחות יהיה לי תמיד בנצ זורם

Chin ups - 3x8

Hardness - 6 דדליפט קל הכל טוב

עולה היום משפט .. כנראה ריתוק 14 (בתקווה שלא 21) .. אז לא יהיה סקוואט לפחות שבועיים עכשיו לצערי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/03/16

אימון מספר 102 :

Press - 2x2 , 6x3 55kg קליל

Incline bench press - 3x8 50kg

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dumbble row - 3x8 20kg

Dips - 3x8

Hardness - 5 עד מתי פרס קליל

אימון מספר 103 :

Front squat - 3x3 90kg מעולם לא ניסיתי את התרגיל הזה ברמת קושי גבוהה . בגלל שאני סוגר רציתי לעבוד על רגליים איכשהו . וזה הפתרון היחיד שמצאתי . המשקל ככ נמוך בגלל שאני מוציא מגובה ממש נמוך וצריך לעבור מסלול מכשולים בדרך (לדלג מעל הספה שמחוברת לראק) וזה עשה לי ממש לא כיף בגב ... אחרי 3 סטים החלטתי להפסיק . ממש כאב לי הגב ולא מוכן להסתכן

Pause bench press - 5x2 , 2x3 , 1x4 95kg רציתי להתקדם כפול . אבל לא הייתי בטוח בזה . אז בסוף ויתרתי . ראיתי בסופו של דבר שאני כן מסוגל להתקדמות כפולה , אז נתתי עוד חזרה אחת בסט האחרון כדי לפצות על זה . היה זורם ביותר . עדיין לא ברמת קושי מעל 8 אבל מתחיל להתקרב ל100 וזה מה שחשוב

Chin ups - 3x8

Back ext - 3x10

Hardness - 6 אימון זריז ומעצבן ... היה חסר לי הסקוואט הכבד של שישי . בגלל הריתוק כנראה שגם שבוע הבא זה הולך להיות חסר . מקווה שהפרונט הזה באמת יפצה על זה ולא יגרום לגוף שלי ךשכוח מה זה פלג גוף תחתון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/03/16

אימון מספר 104 :

Deadlift - 5x5 157.5kg גועל נפש . אכלתי ממש כבד שעה לפני האימון . וכל האוכל עמד לי בגרון עדיין . לא הייתה לי את האופציה לחכות שיתעכל כי המכון היה נסגר אם הייתי מחכה
היה מתיש ומגעיל . לא כבד אבל . שוב חזרה ההרגשה של הקיא בפה והפעם זה ממש הציק
לא משהט שימנע ממני להתקדם ... אבל בכל זאת רושם נקודות לשיפור

Pause bench press - 3x2 , 4x3 , 1x5 95kg PR היה סבבה לגמרי . השיא הנוכחי היה 5x3 עם המשקל הזה . והחלטתי להשפיל רת השיא הזה אז נתתי חמישייה בסוף . הדרך ל100 לא ארוכה

Chin ups - 3x8

Hardness - 7 הבנצ הרגיש סוס . הדדליפט היה גרוע וממש מבאס שבמשקל כזה קל אני מקיא בפה במקום להעיף את זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/03/16

אימון מספר 105 :

Press - 7x3 , 1x10 55kg העשייריה בסוף רק ממחישה כמה קל זה היה . יאללה 60

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dumbble row - 3x8 20kg

Dips - 3x8

Hardness - 5 מעניין איך יהיו האימונים עם ה60 פרס

אימון מספר 106 :

Front squat - 5x3 90kg שוב נשבר הגג מלהוציא ולעבור מכשולים עם זה ... נגמר הריתוק לשמחתי , מעכשיו רק סקוואט רגיל

Pause bench press - 7x3 , 1x5 95kg היה טוב מאוד . 2 פלטות אני בדרך . סוף סוף!!

Chin ups - 3x8

Back ext - 3x10

Hardness - 7 לפני 3 חודשים היה בתחרות 102.5 בנצ לסינגל . אם הכל ימשיך ככה כנראה שבחודש הקרוב זה יהפוך לשלשות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/03/16

אימון מספר 107 :

Deadlift - 5x5 165kg היה טוב . מפתיע כי זה לא כ"כ התיש אותי כמו כל 5x5 ... נקווה שימשיך ככה גם שבוע הבא

Pause bench press - 8x2 100kg PR בלוק חדש . היה די קשה בסטים הראשונים .. להבא אתחמם יותר טוב . בכללי היה אחלה . עושה רושם כאילו הולך להיות בלוק קשוח

Chin ups - 3x8

Hardness - 7 בנצ סוף סוף מאתגר... מעניין איך יהיה הלאה
דדליפט עוד שבועיים חוזר לעצמי . ואז אחליט אם להשאר ב5x5 לנצח או לשנות מתכונת

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/03/16

אימון מספר 108 :

יום לפני זה שתיתי ממש הרבה בלילה , ישנתי די טוב בלילה , אבל מאמין שהשתייה גרמה לאימון להראות ככה ...

Squat - 3x5 155kg היה קשה מאוד , אבל טוב מאוד בו זמנית . די מפתיע בהתחשב בעובדה שלא עשיתי סקוואט 3 שבועות .
בסט השלישי הרגשתי שאין לי כוחות , ואת החזרה האחרונה רק אלוקים יודע איך הצלחתי להעלות אותה .
אחרי הסט פשוט הראש הסתובב לי , הרגשתי בחילה נוראית , והכל זז לי . הפה רעד לי , והתחלתי להזיע כמו מטורף . ישבתי 10 דקות לנוח ולהתאושש מזה , וכשקמתי לעשות סיבוב קטן פשוט איבדתי את זה , הכל זז לי והרגשתי שאני עומד להתעלף או להקיא . אחד מהשניים .
כשחזרתי לשבת , הרגשתי שאני חייב לקום ולירוק את הטעם המגעיל שהיה לי בפה מהקיא , הלכתי לשירותים , ובפוקס איך שהגעתי - יותר מחצי ליטר של פטל פשוט יצא לו מהפה שלי בצורה של קיא , מבלי שניסיתי להקיא בכלל .
אלו היו 2 דקות ממש מזוויעות , אבל לאחריהן הרגשתי די טוב ובטוח בעצמי שאני יכול לפחות לסחוט בנצ מהאימון הזה . כשנכנסתי מתחת למוט כשאני שוכב על הספה , פשוט לא הצלחתי להחזיק את המוט יציב , הכל הסתובב לי והרגשתי שוב שאני עומד להתעלף .
נזרקתי על הרצפה ל10-15 דקות . ופשוט חתכתי את האימון
היו לי הרבה אימונים מגעילים , אבל כזה עדיין לא היה לי
כנראה שהשילוב של המון אלכוהול לילה לפני עם המון פטל במהלך האימון לא עשה לי טוב
אשתדל להבא לשתות פחות כשאני מתאמן למחרת
קורה אימונים כאלה ... שטויות . הסקוואט הרגיש טוב ושביום יפה היה לי 5x5

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/03/16

אימון מספר 109 :

הייתי כל היום חולה מת . לא הכנסתי לפה כלום קרוב ל25 שעות .. שגם כשהכנסתי משהו זה היה חצי צלחת פתיתים ו2 חתיכות חזה עוף שהיו בכוח ... החלטתי ברגע האחרון למרות הכל להתאמן

Squat - 3x3 90kg הייתי חייב את הסקוואט הזה למען ההתאוששות .. אני חושב שאכניס את זה קבוע בראשון .. יום לפני האימון דדליפט ובנצ . פשוט אלך למכון נטו בשביל הסקוואט התאוששות הזה

Pause bench press - 7x2 , 1x3 100kg
PR היה לא קל , ובאמך הרגשתי שאם הייתי אוכל טוב הייתי מפציץ ... בסופו של דבר על הנייר עשיתי את מה שהייץי צריך לעשות וגם יצאתי עם שיא ... אבל מאמין שעם אוכל הרמת קושי הייתה הרבה יותר קלה

אירובי קל (!!!)

Hardness - 8 יחסית לבנאדם שהיה חצי מת יומיים אני די מופתע מהתוצאה ומבסוט

אימון מספר 110 :

Deadlift - 5x5 172.5kg היה אחלה . שוב צורך להקיא . ושוב לא אכלתי כלופ כמעט כל היום ... לא סגור עדיין אם פעם הבאה יהיה 177.5 או 180 כמו שהיה מתוכנן . סה"כ עלה סבבה לגמרי

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 חייב כבר להתחיל לאכולללללל. ירדתי 2 קילו!!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/04/16

אימון מספר 110 :
קרה לפני 8 ימים ושכחתי לעדכן

Deadlift - 4x5 , 1x4 180kg היה קשה ביותר . טכניקה לא משהו . ובעיקר רצון להתעלף אבל מצד שני לא רציתי לוותר
הגעתי למסקנה שה5x5 עשה את שלו יפה . וסחטתי אותו מ110-115 עד ל180 באותה מתודה. היה טוב וטוב שהיה . נפח גבוה כנראה זה לא בשבילי בדדליפט. לא הגיוני שאני מרגיש שאני רוצה להתעלף ולהקיא בכל פעם
מנסה מתכונת חדשה בדדליפט . 531 עם תוספות משלי . ארחיב בהודעה הבאה

Pause bench press - 6x2 , 1x3f , 1x3 , 1x2 100kg סהכ 9 סטים . הייתי אמור לתת 6x2 2x3 אבל זה לא צלח משום מה . הדדליפט הוציא לי את כל החשק להתאמן ובעיקר את הכוח . אז בין כה ובין כה לא ציפיתי מהבנצ שיפציץ

חושב שהיה אחכ בק אוף . לא זוכר בדיוק

Hardness - 9 אימון זוועה . אבל גם מזה לומדים . כרגע הדדליפט יכנס למתכונת אחרת שהולכת לרוץ . מקווה שילך טוב . יש לי עד אוגוסט להתבכיין . באוגוסט לא יהיו תירוצים

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב אז המתכונת החדשה לדדליפט הולכת להיות 5/3/1 עם נפח של 5x5 אחרי הtop set או הג׳וקר

שבוע 1 :
1x5 65%
1x5 75%
1x5(+) 85%

אופציה לג׳וקר סט או שניים

שבוע 2 :
1x3 70%
1x3 80%
1x3(+) 90%

שבוע 3 :
1x5 75%
1x3 85%
1x1(+) 95%

אחרי כל דדליפט כזה יבוא 5x5 של 75-80 אחוז . המטרה היא להשאיר חזרה - 2 בטנק בסטים של (+)

בקרוב. חדשוץ מסעירות לגבי הסקוואט . כנראה שמתקמבן על ראק בבסיס

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב אז המתכונת החדשה לדדליפט הולכת להיות 5/3/1 עם נפח של 5x5 אחרי הtop set או הג׳וקר

שבוע 1 :
1x5 65%
1x5 75%
1x5(+) 85%

שבוע 2 :
1x3 70%
1x3 80%
1x3(+) 90%

שבוע 3 :
1x5 75%
1x3 85%
1x1(+) 95%

אחרי כל דדליפט כזה יבוא 5x5 של 75-80 אחוז . המטרה היא להשאיר חזרה - 2 בטנק בסטים של (+)

בקרוב. חדשוץ מסעירות לגבי הסקוואט . כנראה שמתקמבן על ראק בבסיס

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימון מספר 111 :
אחרי 8 ימים ללא אימון ,דלים באוכל ובעיקר בשינה , סוף סוף אימון

Deadlift
1x5 130kg
1x5 150kg
1x8 170kg קצת מעייף . היה עוד 1-2 חזרות אבל העדפתי שלא להרוג את עצמי

5x5 150kg קל מאוד . מתיש בעיקר אבל המשקל עצמו הרגיש קליל

Pause bench press - 6x2 , 1x3F , 1x3 100kg. לא משהו ... אבל אני אחרי 8 ימים בלי לגעת במוט אז לא כזה נורא
מאמין שאם הייתי נכנס לעוד סט הייתה עולה עוד שלשה . אבל המכון נסגר ולא היה לי זמן לנוח לקראת זה.
צריך לחזור לתת בראש בבנצ ודחוף

Hardness - 8 מקווה שהמתודה לדדליפט תעבוד .

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/04/16

אימון מספר 112 :
חודש בלי פרס.

Press - 8x2 60kg קליל . 4 סטים ראשונים היו מהרצפה בקלין.. ומשום מה היו יותר קלים מהאלה שהיו על הראק אחכ

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dumbble row - 3x8 25kg

Dips - 3x8

Hardness - 6 אחלה אימון למרות שהיה קל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/04/16

אימון מספר 113:

שלושה שבועות ללא סקוואט

Squat - 5,5,5,5,5f 150kg לא יודע מה היה שם . הכל היה טוב עד סט 3 ששם שוב התחילו כאבי ראש ורעידות בגוף .. סט 5 פשוט נכנסתי ברייג׳ מטורף . כשהוצאתי את המוט מהראק לא חשבתי שתעלה חזרה אחת אפילו . עלו 4 וחמישית קברה אותי
בקרוב נכנס הראק לבסיס ודי לסקוואט קקי

Pause bench press - 6x2 , 2x3 100kg החימום הרגיש טיל . היה בסדר גמור סהכ

Bench press T&G - 3x7 75kg קשוח ביותר ומתיש מאוד

Chin ups - 3x8

Hardness - 9 סקוואט קקי . כבר רגיל לזה בזמן האחרון לצערי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/04/16

אימון מספר 114 :

Deadlift
1x3 140kg
1x3 160kg
1x6 180kg היה די קשה .. היה גג עוד 1 בטנק . הייתי חם על שש חזרות ולא היה אכפת לי "להסתכן" בזה שלא יהיה לי עוד בטנק וכביכול לא לפי הספר . חזרה אחרונה נעלתי אבל משום מה המוט החליק לי .. לא בגלל המגנזיום, אין לי מושג איך ולמה

Joker set - 1x3F 195kg עצוב מאוד . היה גריינד ממש ארוך שלא צלח לצערי . נתתי למישהו להביא לי כאפות והוא פשוט ליטף אותי וזה הוריד לי את כל הרייג׳. לונורא

BBB- 5x5 155kg היה מתיש מאוד . המוט פשוט לא החליק לי מעל הברך והיה לי מאוד קשה וכואב לנעול . אביא להבא טלק למקרים כאלה

Pause bench press - 5x2 , 3x3 100kg קלללללל וזורם. יאללה הבנצ עומד להתקדם בע"ה

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 אימון ארוך ומייגע . הוא יכל להיות מושלם אם רק הייתי מצליח את החזרה ההיא ב195 דדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/04/16

אימון מספר 115 :

Press - 4x2 , 4x3 60kg התקדמתי ב4 חזרות רק כי זה הרגיש לי נורא קל .. כמו התחלה של שביעייה או שמינייה
היה נורא קל ומוזר ... כנראה יום טוב

Chin ups - 3x5 bw+20kg

Dumbble row -3x8 23kg

Dips - 3x8

RR

Hardness - 5 אימון קליל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/04/16

אימון מספר 116 :

יום אחרח התחרות . 5 שעות שינה , הגוף מסרב להגיב לדחף שהיה בי להתאמן . אבל החלטתי להתאבד על זה בסופו של דבר
נכנס למכון בבסיס ופתאום הוא מחכה לי . חדש מנצנץ ויפה ... לא האמנתי שאפגוש אותו בבסיס אבל מסתבר שכל המאמצים השתלמו. סוף סוף ראק בבסיס!!!!!
הייתי חייב לנסות סקוואט

Squat - 5x5 150kg משום מה הרגשתי שחסר עומק בסט הראשון , אז בכל האחרים פשוט ירדתי עמוק מאוד כדי למנוע את הספק ... היה קשה ומאתגר. אבל לאורך כל הסטים לא הפסקתי לשמוח על זה שיש פאקינג ראק בבסיס וסוף סוף אפשר להתאמן במתכונת רגילה בלי שחוסר ציוד יפריע לי

אגב הגיעו גם פלטות חדשות ... ושקלתי את המוט אחרי הסקוואט , יצא לי 152 קג .. אבל מי סופר

לצערי לא נשאר לי זמן לבנצ כי הגעתי מאוחר מדי למכון והוא נסגר ישר כשסיימתי סקוואט ... שטויות

Hardness - 8 צריך לראות עכשיו איך אני משלב סקוואט במהלך השבוע

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית