הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 08/01/17

אימון מספר 228 :

עדיין על אנטיביוטיקה
Squat - 1x2F , 1x1F 180kg בבסיס . הרגיש זבל טהור. המוט ממש חרא לסקוואט (af) ובמשקלים של 180 זה כבר בלתי נסבל . הוא פשוט לא הפסיק לקפוץ לי
נכנסתי לעוד סט , הפעם עם מוט אחר שהיה עקום אבל חשבתי שעדיף על הaf . ברגע שהוצאתי אותו מהראק והתחלתי לרדת הוא פשוט החליק לי למטה והייתי חייב להפיל

נותן ריסט בסקוואט

Pause bench press - לא זוכר כמה עשיתי . אבל היה כשלים עם 110 וכמה שלשות . הפסקתי באמצע ועברתי לבק אוף של 3x6 עם 95קג

Deadlift - 5x5 110kg קליל ולא כואב . שבוע הבא 130

Good morning - 3x10

Hardness - 9 נהיה חרא להתאמן בבסיס . אחכה עד שהמוטות החדשים יגיעו ואז אוכל לחזור לסקוואט

אימון מספר 229 :
Squat - 5x5 130kg ללא . ריסט . לא קל בכלל משום מה

Pause bench press - 4x3 , 2x3F 107.5kg החלטתי בבסיס להוריד 2.5קג בגלל שהציוד חרא . לא הלך משהו גם עם ה107.5 ונאלצתי לוותר על בנצ

Bent over row - 3x8 75kg . קל . אעלה אימון הבא

Hardness - 8 הבנצ בבסיס פשוט זבללללל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/01/17

אימון מספר 230 :

עדיין על אנטיביוטיקה . לאט לאט זה עובר.
אני לא מרגיש חולשה ביום יום ולכן אני לא רואה צורך להמעיט באימונים , חשבתי שזה לא ישפיע על האימונים ... מסתבר שכנראה שכן

Squat - 3x3 105kg

Press - 4x3 , 2x3F , 1x2 80kg הראשונים הלכו מהר וטוב . ופתאום כל הכח נעלם . חושב שאחרי תקופה של פריחה בפרס הגיע הזמן לריסט קטן

Incline bench press - 3x8 65kg

Chin ups - 3x5 bw+25kg קל מהרגיל

Facepulls - 3x10

Dips - 3x10

Hardness - 9 הרגשה חרא . כבר שבוע וחצי שאף אימון לא מסתיים כמו שצריך.
התירוץ היחיד שיש לי זה האנטיביוטיקה . מעבר לזה אין לי סיבה לכל מה שקורה פה . אני ישן טוב ורוצה להאמין שגם אוכל אחלה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/01/17

אימון מספר 231 :
יום אחרון של האנטיביוטיקה . העדפתי ללכת על אימון קל ולא ללכת על 160 סקוואט שאמנם נחשב ריסט אבל עדיין ידרוש ממני מאמץ

Squat - 2x5 100kg זלזלתי בחימום וכנראה בגלל זה זה הרגיש זוועה

Pause bench press - 2x5 70kg קליל

Deadlift - 5x5 130kg ללא . המשכתי במתכונת הרגילה של קאמבק . הרגיש נורא קל . לא אשקר , הרגשתי את איזור הירך , אבל זה היה ממש ממש מינורי , לא משהו ששווה להתייחס אליו לדעתי . שבוע הבא 3 פלטות ולאט לאט נקווה שאחזור לעצמי

Hardness - 5 אימון של 40 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/01/17

אימון מספר 232 :

Squat - 5x5 135kg ללא . לא כזה קל

Pause bench press - 2x3 , 2x3f , 1x2 107.5kg
1x5 95kg
כרגיל חרא . אני שוקל לעזוב את דאג הפבורן לטובת טקסס לבנצ . הסיבה היא שבבסיס אני פשוט לא מסוגל ללחוץ משקל כבד כי הציוד נוראי . אז חשבתי לתת 5x5 בבסיס בשביל לא להגיע למשקלים גבוהים כרגע בבסיס . בעצימות אתן 5x3 בבית עם משקלים זורמים . כרגע לא סגור על זה אבל זה מה שאני חושב שאעשה

Bent over row - 3x8 77.5kg

Hardness - 7 טוב עכשיו זה ברור . התחלשתי בבנצ . אני יכול לבכות כמה שאני רוצה על הבנצ בבסיס . אבל לפני כמה שבועות הצלחתי לתת בבסיס 8x3 107.5 וגם כמה שלשות עם 110 . פתאום אפילו 107.5 לא עולה כמו שצריך . צריך כאן שינוי וכנראה זה יהיה טקסס

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/01/17

אימון מספר 233 :

Squat - 3x3 107.5kg

Press - 8x3 80kg סוף סוף . הייתי אמור לעשות ריסט אבל הרגשתי שיש לי את זה ורציתי לתת עוד ניסיון . ב7 שלשות הראשונות היה ממש אחלה . בסט האחרון בניתי על 4 חזרות והצלחתי רק 3 כשהשלישית מאוד קשה
המסקנה - דאג הפבורן טובה לי ללחיצות . לא עובר כרגע תוכנית . אשאר עם דאג הפבורן לפרס כרגיל ובבנצ פשוט אתן ריסט ...

Incline bench press - 3x8 70kg הגיע הזמן להעלות הילוך בתרגיל הזה . היה קליל

Chin ups - 1x5 bw+25kg . 2x5 bw+27.5kg אתקדם קבוע ל27.5 . היה קליל

Facepulls - 3x10

Dips - 3x10

Hardness - 8 סוף סוף אימון טוב אחרי תקופה לא פשוטה של אימוני זבל . מעודד קצת . אבל לא אכנס לאופוריה בגלל הפרס , ועדיין אתמקד בבנצ שנהיה קקי , בריסט לסקוואט שצריך לתת בראש , ובעיקר בחזרה לעניינים לדדליפט

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/01/17

אימון מספר 234 :

Squat - 1x5 165kg לא היה כזה קל . המשקל הפעם הרגיש לא כבד על הגב (מכון בבית) , אבל לא היה קל לעלות מהתחתית . סה"כ החמישייה עלתה סבבה , אבל ב165 הקודם היה הרבה יותר קל
זלזלתי ממש בחימום כי מיהרתי , אולי זה קשור לא יודע . בכל מקרה שבוע הבא 170

Pause bench press - 6x3 , 2x2 110kg החלטתי לתת צ'אנס נוסף לבנצ פרס . בגלל שאני בבית , ורציתי לראות האם באמת נחלשתי בבנצ או שפשוט זה בגלל הבסיס . וכמובן שצדקתי , בבית זה הרגיש ממש טוב , בבסיס זה בקושי עלה עם משקל נמוך יותר .
נותן מתודה חדשה לבנצ , אפרט בהמשך
בגדול היה אחלה , רק הסט השישי היה קצת קשה , החמישה סטים שקדמו לו היו עם פמפום

Bench press T&G - 6,6,5 95kg קצת הגזמתי , אוריד ל92.5 באימון הבא

Deadlift - 5x5 145kg ללא . קליל . קצת קצת מרגיש את האיזור של הירך . לא כואב ולא דוקר , סתם מרגיש אותו קצת יותר מהירך השנייה , כמובן מתעלם

FR

Hardness - 7 אחלה אימון . מקווה כבר להגיע לשבועות הבאים עם משקלים יותר נורמליים

קרא את שאר עדכון הלוג...
שיהיה לי רשום כאן .
שינוי בתוכנית + תכנון להמשך
הגעתי למסקנה שהבנצ בבסיס פשוט רע , אז במקום להלחם עם זה או לבכות , אני אנצל את יום ראשון (בבסיס) לבנצ נפח עם משקל קצת נמוך יותר ולטווח חזרות קצת יותר גבוה מ2-3 כמו הפבורן
אשאר עם דאג הפבורן מתוד באימון של סוף שבוע , שלרוב הוא בבית . ופשוט אתקדם כפול (ב2 חזרות משבוע לשבוע , במקום לעשות פעמיים בשבוע ולהתקדם בחזרה אחת מאימון לאימון , זה יוצא אותו דבר)

לגבי האימון של תחילת שבוע בבסיס אני מתלבט עדיין בין 2 אופציות .
האחת - לעשות פשוט 5x5 עם משקל זורם יחסית , ולהתקדם לפי הרגשה (ההתקדמות לא כזו קריטית , המטרה היא רק לתת נפח , ההתקדמות החשובה היא בדאג הפבורן של סוף שבוע)
השנייה - לעשות דאג הפבורן קצת שונה , במקום 8x2-3 לתת משהו סטייל 4x4-6 (להתחיל עם 4x4 , ולהתקדם לפי הרגשה עד ל4x6 עם אותו המשקל , ואז לחזור ל4x4 עם משקל גבוה יותר) בראשון בבסיס .

אחליט עד ראשון מה אני עושה עם זה

לגבי הסקוואט , מתקדם כרגיל כל שבוע בעצימות . בנפח מתקדם ב5 עד 150(חוזר מהריסט) ושם אשקול אם לחגור בנפח . כנראה שהתשובה תהיה כן

לגבי הדדליפט , ממשיך בהתקדמות ב5x5 ללא . המטרה לטפס כמה שאפשר עם 5x5 ללא , וכשארגיש שזה ממש ממש קשה , אחגור ואמשיך באותה מתכונת

לגבי הפרס , דאג הפבורן כרגיל , אתקדם לפי הרגשה הפעם ולא ב4 חזרות כל שבוע . שבוע הבא בלוק חדש ומאתגר של 82.5

עדכון לוג: 25/01/17

אימון מספר 235 :

Squat - 5x5 140kg ללא . לא היה קל בכלל . באתי ביום חרא , לא הצלחתי להתרכז באף אחד מהסטים . כאבה לי הבטן בקטע מפגר עוד לפני האימון , בסט החמישי יצא פלוץ רטוב באחת החזרות והייתי בטוח שיצא קקי , שקלתי להחזיר את המוט ולעצור . בסוף סגרתי את החמישייה וטסתי לשירותים .

Pause bench press - 5x5 90kg היה נורא קל ומהיר

Bent over row - 3x8 80kg

Good morning - 3x10

Hardness - 8 הסקוואט היה קקי . תרתי משמע .
נקווה שה145 שבוע הבא יעלה טוב
בנצ מרגיש ממש קל . העניין הוא סתם להוסיף נפח אז אין לי למה להגיע כרגע לגריינדים משוגעים

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/01/17

אימון מספר 236 :

Squat - 3x3 122.5kg

Press - 8x2 82.5kg PR לא היה קל בכלל . בעיקר בסטים הראשונים . מתקדם בשלוש חזרות באימון הבא

Incline bench press - 3x8 75kg קל , אעלה ל80

Chin ups - 5,5,4 bw+27kg

Facepulls - 3x10

Dips - 3x8

Hardness - 8 הפרס היה די קשה . אבל צריך לסלול את הדרך ל85

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/01/17

אימון מספר 237 :

Squat - 1x5 170kg היה די קשה . לא הצלחתי להתרכז כל כך וגם קצת זלזלתי במשקל , בגלל שבראש שלי חשבתי "היה לי 175 .. אז מה זה 170" . בסופו של דבר זה עלה . די טוב טכנית . אבל יכל לעלות יותר בקלות אם לא הייתי מזלזל

Pause bench press - 7x3 , 1x4f 110kg כל כך הייתי בטוח שאצליח 4 חזרות בסט השמיני !!! בחזרה הרביעית נתפס לי הצד וזה דפק אותי . עובר בחיוך לבלוק הבא של 112.5

Bench press T&G - 3x6 92.5kg

Deadlift - 5x5 160kg ללא . הרגיש ממש מוזר . הניתוק הרגיש נורא קשה והנעילה די קלה . בארבעת הסטים הראשונים הרגשתי דקירה בירך רק בחזרה הראשונה , לפעמים זו הייתה דקירה כל כך חזקה שזה גרם לי לעצור את העלייה לאיזה רבע שנייה

בדומה לסקוואט , גם כאן לא הצלחתי להתרכז בכניסות לסטים .. רק בסט החמישי באמת התרכזתי כמו שצריך וזה עלה משמעותית קל יותר ובלי כאבים
אנסה אימון הבא לשחזר את השיא ללא שזה 165 ...

FR

Hardness - 8 אימון באמת קורע ולא פשוט בכלל . אצטרך מתישהו להעביר את הדדליפט לראשון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/02/17

אימון מספר 238 :

Squat - 5x5 145kg ללא. היה קשה אבל ממש טוב ,הצלחתי להתרכז כמו שצריך וכמו שאני אוהב

נתתי אחכ 2x2x100 עם רצועות , פעם ראשונה עם רצועות . הרגיש ממש מוזר , בסט השני קשרתי קצת פחות הדוק..צריך להתרגל אליהן

Pause bench press - 5x5 92.5kg קליל

הייתי גמור , הרצועות הרגו אותי , לא היה לי כח להמשיך לחתירה . להבא אשים רצועות רק באימון עצימות

Hardness - 7 אימון הבא סקוואט אחרון ללא . מקווה לתת בראש

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/02/17

הרבה זמן לא עדכנתי

אימון מספר 239 :

Squat - 3x3 100kg

Press - 5x2 , 2x3f 82.5kg יום חרא ... פשוט לא הלך
לא המשכתי את האימון כי הרגשתי זוועה ועייף

אימון מספר 240 :

מפאת חוסר בזמן הייתי צריך לפצל את האימון עצימות . החלטתי ללכת על דדליפט באימון הזה כי הוא יותר חשוב לי מהסקוואט עצימות (בסיס ... סקוואט עצים קצת קשה בראק בבסיס)

Deadlift - 5x5 165kg ללא . השוואת שיא לנפח ללא . היה די קשה . בעיקר בניתוק משום מה ... הנעילה הייתה קלילה וסה"כ לא היה קשה ברמה של בלתי אפשרי

Hardness - 8 אין ספק שהיה מעייף ומתיש . אנסה 170 שבוע הבא ומשם והלאה אחגור

אימון מספר 241 :

Squat - קמתי ממש מוקדם רק כדי להתאמן . נתתי חימום עד 155 לדאבל וזה הרגיש זוועה . החלטתי לוותר על הסקוואט

אימון מספר 242 :

Squat - 5x5 150kg ללא . שיא לנפח ללא . היה ממש מתיש . לקחתי הרבה מנוחה בין הסטים (7-10 דקות) כי באמת הייתי צריך את זה
אחגור משבוע הבא ואתן 155

Pause bench press - 5x5 95kg לא כזה קל , אבל הלך סבבה
לקח לי די הרבה זמן להתאושש מהסקוואט ולהכנס לבנצ

Bent over row - 3x8 80kg לדעתי אחליף את התרגיל הזה בדפיצט דדליפט

Hardness - 8 אימון מתיש . סהכ 2:30 שעות . לא קל בכלל . לקח לי המון זמן לקום על הרגליים אחרי הסקוואט שהיה מתיש בפני עצמו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/02/17

אימון מספר 243 :

Squat - 3x3 120kg

Press - 4x2 , 1x2f , 1x3f , 1x3 , 1x3f 82.5kg בעקרון pr אבל לא מחשיב את זה . נכנסתי ברוב הסטים לא מרוכז . כל הכשלים נבעו מחוסר יציבות לאחר החזרה הראשונה .

Incline bench press - 1x8 82.5 , 2x8 80kg ה82 הרגיש קצת קשה אז הורדתי ל80

Chin ups - 3x5 bw+27kg

Facepulls - 3x10

Hardness - 9 הפרס לא היה קל בכלל . באמת שהתאמצתי לתת שם 3 שלשות .. חבל ,שרק אחת הלכה טוב
אנסה לתת את השלשות בהתחלה . ואחריהן את הדאבלים

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/02/17

אימון מספר 244 :

Squat - 1x5 175kg השוואת pr . היה ממש קשה . משמעותית קשה יותר מה175 הקודם . מקווה מאוד לא לאכזב שוב בסקוואט
1x2 140kg עם רצועות . לקח לי המון זמן לנוח מה175 . הרצועות עדיין לא הכי נוחות .עדיין לא התרגלתי אליהן , וזה הרגיש לי כאילו זה רק הקשה עליי .. מקווה להתרגל בקרוב

Pause bench press - 8x2 112.5kg
PR לא היה כל כך קל . לקח לי די הרבה זמן להתאושש מהסקוואט ולהכנס לבנצ .. ניסיתי גם לנוח כמה שפחות בין סט לסט ולא להגזים ולהגיע למנוחות של 6-7 דקות

Bench press T&G - 2x6 92.5kg היה קליל אבל לא היה לי כוח לעוד סט

Deadlift - 5x5 170kg ללא . שיא לנפח ללא . משום מה לא היה כל כך קשה . אפילו אפשר להגיד שהיה קל . הרבה יותר טוב מה165 של שבוע שעבר . ציפיתי שיהיה ממש קשה בגלל שהסקוואט ובנצ סחטו לי את המיץ . מה שכן האחיזה הרגה אותי ועוד שניה צרחתי מכאבים מהיבלות בידיים , היה גם שביל של דם ברגל שלא הפסיק לטפטף וסיימתי עם מוט אדום

FR

Hardness - 8 סהכ 2:30 שעות . יותר מדי לדעתי לאימון עצימות . אני בטוח שהרצועות בסקוואט גזלו לא מעט זמן .. אין לי מושג איך אני מקצר זמנים . הדבר שהיה אמור לקחת לי הכי הרבה זמן (דד נפח) לקח לי 40 דקות
כנראה שאני מורח את הזמן בבנצ או בחימומים
בכל מקרה .. שוקל להמשיך עם הללא בדדליפט לעוד שבוע . התכנון היה להגיע ל170 ולחגור . אבל אני יכול עוד , אז למה לא?

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה אימון רצחני חח
מקווה שתוכל להמשיך שזה יתחיל להיות ממש כבד כי העומס באימון הזה דיי גבוה

איזה אימון רצחני חח
מקווה שתוכל להמשיך שזה יתחיל להיות ממש כבד כי העומס באימון הזה דיי גבוה
אני לא יודע אם כדאי לי להעביר את הדדליפט לאימון נפח , כי זה לא יהיה הכי נעים 5x5 סקוואט ו5x5 דד באותו אימון
מה שכן , אני בקרוב אעבור לסקוואט עם רצועות בעצימות , ככה שזה הרבה פחות יקרע אותי לדעתי
עד אז - אהיה חזק..

אני לא יודע אם כדאי לי להעביר את הדדליפט לאימון נפח , כי זה לא יהיה הכי נעים 5x5 סקוואט ו5x5 דד באותו אימון
מה שכן , אני בקרוב אעבור לסקוואט עם רצועות בעצימות , ככה שזה הרבה פחות יקרע אותי לדעתי
עד אז - אהיה חזק..
חחחח לא צריך אני בשוק שיש לך כוח לסקוואט ממש עצים, בנץ נפח עצים ודד נפח לא קל והכל באימון אחד, ריספקט

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית