הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

נראה לי שפרופיט הוא היחידי הנורמאלי באזור. המכון היחידי בחדרה שהייתי בו זה אייקון אבל לא בדקתי מה הם חושבים על דדליפט.

דרך אגב @MiraclesMan מתאמן בפרופיט והפסיקו להציק לו לגבי המוט הזה אם אני לא טועה.

מקסימום תעבור לספורט לייף, יש פה אפילו באפלו באר ומוט מיוחד ללא חספוס בשביל לחזק את האחיזה 😆
חחחחחחחחחחחח
כל כך עצוב שאין כאן איפה להתאמן
פרופיט זה לא אופציה , הבעלים כבר סימן אותי ואמר שהוא לא רוצה לראות מעל 130 קג על המוט הזה

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 11/06/17

משקל התחלתי (24/5) : 82.1
משקל בוקר 6/6 אחרי שבועיים נייטרלי : 80.9
שיערתי שכל מה שירדתי זה נוזלים , ככה שהתעלמתי מהירידה הזו והחלטתי לקצץ קלוריות

משקל בוקר 11/6 79.6!!!
גרוע מאוד . ב5 ימים של גרעון ירדתי 1.3 קג , לא הגיוני לי
לדעתי אמדתי את הניטרלי שלי נמוך מדי (2300 קל) והגרעון היה ממש ממש נמוך (אכלתי 1800-1900 קלוריות במשך ה5 ימים האלו)
אעלה 50 גרם פחמימה , שזה אומר 200 קלוריות ואתן לזה שבוע צ'אנס

קרא את שאר עדכון הלוג...

ידוע , אמנם שוקל 15 , אבל הוא אחלה (סחב לי 195 ק"ג והרגיש טוב) .. מה גם שהאורך שלו סטנדרטי ולא קצר מהרגיל
תגיד , יש לך המלצה על מכון טוב באיזור ? אני חושב שניסיתי את כל המכוני כושר בחדרה , ובכל אחד מצאתי חסרון כזה או אחר שמונע ממני להתאמן שם

חח זה מצחיק אבל גם לי העירו על זה (המעצבנת עם השיער האדום)
הסברתי לה שלזה זה מיועד ובלה בלה וגם ככה הדדליפט שלי יחסית נמוך ,הבעלים רואה אותי כל הזמן ואף פעם לא אמר לי כלום
האמת שאני לא יודע ממש מה להגיד לך .. אני מדדלפט ליד הראק הפנימי יותר תמיד בפינה שלי
ואף אחד לא מדבר איתי..
אם אתה רוצה מכון עם באמת ציוד טוב ומלא מוטות ופלטות טובות יותר זה זאוס
אבל המנוי שלהם יקר..
הייתי שם עד שפתחו את הפרופיט ואז עברתי לספייס לאימון אחד (זוועה שמה)
ואז נשארתי בפרופיט

אגב , עד לכמה אתה מתכנן לחטב?

יופי של התקדמות..

חח זה מצחיק אבל גם לי העירו על זה (המעצבנת עם השיער האדום)
הסברתי לה שלזה זה מיועד ובלה בלה וגם ככה הדדליפט שלי יחסית נמוך ,הבעלים רואה אותי כל הזמן ואף פעם לא אמר לי כלום
האמת שאני לא יודע ממש מה להגיד לך .. אני מדדלפט ליד הראק הפנימי יותר תמיד בפינה שלי
ואף אחד לא מדבר איתי..
אם אתה רוצה מכון עם באמת ציוד טוב ומלא מוטות ופלטות טובות יותר זה זאוס
אבל המנוי שלהם יקר..
הייתי שם עד שפתחו את הפרופיט ואז עברתי לספייס לאימון אחד (זוועה שמה)
ואז נשארתי בפרופיט

אגב , עד לכמה אתה מתכנן לחטב?

יופי של התקדמות..

עד עכשיו הייתי בזאוס
החסרון שם שכל המוטות זה af וממש בעייתי לעשות סקוואט כבד איתן
מה גם שמ5-11 בלילה יש חוגים של טי אר גייז והם בעדיפות על יתר האנשים , והם תופסים את האיזור של הקרוספיט ששם נמצאים כל הראקים , זה בעייה לסקוואט ולבנצ
הראק הרגיל שיש באיזור של המשקולות הוא פשוט זועה , מוטות בטחון גבוהים בהגזמה , וההפרש בין הווים גדול מדי
גם הספות בנצ ממש זוועה ... הבעיה העיקרית היא שהקרוספיט וטיארקס עדיפים על יתר המתאמנים וזה מעצבן

עד עכשיו הייתי בזאוס
החסרון שם שכל המוטות זה af וממש בעייתי לעשות סקוואט כבד איתן
מה גם שמ5-11 בלילה יש חוגים של טי אר גייז והם בעדיפות על יתר האנשים , והם תופסים את האיזור של הקרוספיט ששם נמצאים כל הראקים , זה בעייה לסקוואט ולבנצ
הראק הרגיל שיש באיזור של המשקולות הוא פשוט זועה , מוטות בטחון גבוהים בהגזמה , וההפרש בין הווים גדול מדי
גם הספות בנצ ממש זוועה ... הבעיה העיקרית היא שהקרוספיט וטיארקס עדיפים על יתר המתאמנים וזה מעצבן
חחח ואי כלכך נכון עם השיעורי עיצוב וחירטוט שלהם
עוד אופציה (קצת יקרה) שאתה יכול לשקול זה מכון קוקספיט..
ים של מוטות ופלטות ובמות להנפות
אבל גם.. 300 שקל לחודש ולא יודע מתי יש אופן ג'ים

אה כן
תבוא לבקר מחר בפרופיט

עד עכשיו הייתי בזאוס
... הבעיה העיקרית היא שהקרוספיט וטיארקס עדיפים על יתר המתאמנים וזה מעצבן
תמיד כל האנשים שמשלמים עוד כסף על חוגים שלא בהכרח נותנים להם משהו הם בעדיפות עליונה זה ברוב המקומות ואין מה לעשות עם זה, דווקא מפתיע שאצלי בהולמס שיש מאמן שעושה למישהו אימון אישי אז הוא לא בא ואומר לך תפנה לי ראק/בנץ' יש לי אימון אישי להעביר הוא שואל כמה נשאר לך ואם הוא רואה שהרבה אז ברוב המקרים הוא כבר חותך למקום אחר

חחח ואי כלכך נכון עם השיעורי עיצוב וחירטוט שלהם
עוד אופציה (קצת יקרה) שאתה יכול לשקול זה מכון קוקספיט..
ים של מוטות ופלטות ובמות להנפות
אבל גם.. 300 שקל לחודש ולא יודע מתי יש אופן ג'ים

אה כן
תבוא לבקר מחר בפרופיט

הייתי בקרוספיט חדרה .
בוא נגיד שהבעלים לא הכי אוהב אותי
מה גם שיש אופן ג׳ים רק בשעות מסוימות ביום , ואני לא תמיד מתאמן באותו שעות ...וזה מעצבן שמגבילים אותךו עוד כשאץה משלם ים כסף

ידוע , אמנם שוקל 15 , אבל הוא אחלה (סחב לי 195 ק"ג והרגיש טוב) .. מה גם שהאורך שלו סטנדרטי ולא קצר מהרגיל
תגיד , יש לך המלצה על מכון טוב באיזור ? אני חושב שניסיתי את כל המכוני כושר בחדרה , ובכל אחד מצאתי חסרון כזה או אחר שמונע ממני להתאמן שם
תנסה את ספייס, ראיתי כאן 220

עדכון לוג: 15/06/17

אימון מספר 300 :

Pause bench press - 2x3 6x2 110kg אחלה . פחות עקום

Incline bench press - 3x8 70kg קליל

Chin ups - 5,5,4 bw+26kg

Facepulls - 4x12

Hardness - 6 מנסה לשפר את הבנצ ונראה שזה מתחיל לעבוד

אימון מספר 301 :

Squat :
122.5x3 ללא
140x3 ללא
157.5x5 נחמד . שוב , משאיר 1-2 חזרות בטנק
קצת עצוב כשאני נזכר שהיה לי לא מזמן 165 לנפח..
Fsl - 122.5x10 מעייף נורא

Press - 6x2 , 2x3 75kg לא ממש קשה . אבל מפתיע שירדתי ככה בפרס

Defcit deadlift - 5x3 140kg קליל . עם התערבות בסט האחרון , כמה אני מסוגל להחזיק עם 140 , יצא לי 32 שניות בלי מגנזיום

Hardness - 7 אימון נחמד , מבסוט מזה שאני לא עובר את הrpe 8

אימון מספר 302 :

Pause bench press - 4x3 , 4x2 110kg מתחיל להתקדם כפול .. ה110 כבר קל לי

Bench press T&G - 3x6 90kg

Hardness - 6 יאללה הגיע הזמן לחזור לעניינים בבנצ

-------------------

העלתי ל2500 קלוריות , כבר מיום ראשון ככה .. מרגיש לי ממש סבבה . אני לא מרגיש חלש או רעב
עדיין מוקדם מדי כדי להגיד שהירידה בקלוריות ניכרת באימונים
אשקל בראשון הקרוב , אם ארד יותר מחצי קג אעלה עוד קלוריות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/06/17

משקל גוף - 79.2

אימון מספר 302 :

Deadlift :
150x3
172.5x3 בהתחלה לא התנתק לי . יש לי בעיה חמורה בניתוק

192.5x1 בושה . לא התנתק לי בפעם הראשונה גם ... חד משמעית חוזר לנפח דדליפט . מתחיל מ140 ללא ועולה באיזי ובלי לחץ . למדתי שיעור

Box squat - 5x3 132.5kg אחלה

Hardness - 8 דדליפט פח . אפילו ה170 היה קשה . בנפח הכל יהיה טוב

אימון מספר 303 :

עשיתי ערבוב קטן בין האימון של תחילת שבוע לבין האימון של אחריו . חד פעמי . כי לא יכולתי לתת סקוואט ובנצ יום למחרת

Squat :
132.5x5
147.5x3 ללא
167.5x3 היה סבבה לגמרי . החזרה הראשונה הייתי די איטית והלחיצה אותי תוך כדי הסט .. אבל ידעתי שמבחינת כוח יש לי את זה ליותר . לאט לאט אחזור לעצמי . שמח שעצרתי לפני כשל , היה לי עם זה עוד לפחות חזרה אחת

Fsl - 132.5x8 ללא . אש

Pause bench press - 5x3 , 1x3f , 2x2 110kg ניסיתי להתקדם כפול , לא הלך.. לא נורא העיקר התקדמתי . הכשל נבע מחוסר ריכוז , אבל לא רציתי להשרף ולנסות שוב

שמתי לב בבנצ שהרבה מעירים לי על זה שאני שוכב בצורה לא סימטרית על הספה , אולי מכאן הבעיה של הבנצ העקום , אנסה לתת דגש על זה להבא
Hardness - 7 אחלה אימון .. סקוואט מרגיש סבבה לגמרי , ולאט לאט אחזור גם לבנצ

אימון מספר 304 :

Press - 4x2 , 4x3 75kg היה נחמד . לא קשה מדי

Defcit deadlift - 5x3 150kg הגבהה של בערך 4 ס"מ . צריך לארגן עוד גובה , ולא קל לאלתר בבסיס. בכל מקרה היה די קשה . וגם היה לי איזה משהו מוזר בטכניקה שאני צריך לשפר ...
Incline bench press - 3x8 75kg קליל
Chin ups - 1x5 26kg , 2x5 23kg ה26 לא היה קל .. אין לי טעם להגיע לרמת קושי גבוהה בתרגיל עזר אז הורדתי

Facepulls - 3x12

Hardness - 7 הדדליפט היה קשה . צריך לארגן הגבהה גבוהה יותר בלי קשר . פרס נחמד

קרא את שאר עדכון הלוג...

בקשר לזה שאתה לא שוכב סימטרי על הספה- הייתה לי בעיה כזאת ומה שסידר את זה זה שבזמן שאני מקשיתה אני תופסת את הספה מאחורי הראש, אם זה לא ברור אני אשלח לך סרטון

בקשר לזה שאתה לא שוכב סימטרי על הספה- הייתה לי בעיה כזאת ומה שסידר את זה זה שבזמן שאני מקשיתה אני תופסת את הספה מאחורי הראש, אם זה לא ברור אני אשלח לך סרטון
יודע למה את מתכוונת , בכל מקרה כל מיקום אחר מהמיקום שאני רגיל אליו זה מרגיש לי ממש לא טבעי , אנסה להסתגל למיקום חדש

עדכון לוג: 23/06/17

אימון מספר 305 :

Pause bench press - 7x3 , 1x5F 110kg הרגיש טוב אז התקדמתי ב3 חזרות ... כל כך רציתי חמישייה אבל התכווצה לי הבטן בחזרה האחרונה .. לא נורא - 112.5 . שמח שהבנצ ממשיך להתקדם למרות שירדתי 4קג

Bench press T&G - 3x6 90kg

Hardness - 7 הבנצ עדיין עקום . עד שאטפל בזה אצל פיזוטרפיסט הוא כנראה יישאר ככה

אימון מספר 306 :

Deadlift - 5x5 140kg עם מוט עבה שאני בקושי מקיף אותו עם היד . מוזר שגם ב140 הניתוק מרגיש קשה .. הרבה דפציט ויהיה טוב
התכנון הוא להמשיך להתקדם באיזי בנפח ללא , עד שאגיע ל180~ . בין לבין לתת הרבה דפציט ולתקן את הניתוק שמרגיש ממש קשה , ככה שאגיע ל180 בלי בעיית ניתוק

Box squat - 5x3 140kg נחמד . לא קל

FR

Hardness - 5 מקווה שהנפח שוב יעשה את שלו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/07/17

אימון מספר 307 :

Pause bench press - 8x2 112.5kg היה נחמד , לא קליל כמו שחשבתי שיהיה

Incline bench press - 3x8 80kg

Chin ups - 3x5 bw+23kg

Facepulls - 4x12

Hardness - 7 הבנצ קצת מדאיג אותי , הולך להיות בלוק קשוח

אימון מספר 308 :

Squat דילואד :
70x5

90x5
105x5

Press - 6x3 , 2x2 75kg קשוח . בטעות עשיתי את השלשות לפני הדאבלים

Defcit deadlift - 5x3 130kg הפעם מהגבהה יותר רצינית , בקושי נשאר לי מקום להכניס את הכף רגל . לא היה קל בכלל

Hardness - 7 הייתי צריך את הדילואד הזה . הפרס הולך לזחול בזמן הקרוב

אימון מספר 309 :

הפעם לא יכלתי לפצל בנצ ודדליפט

Deadlift - 5x5 145kg כמובן שקל , אבל עדיין משהו מקשה עליי בניתוק , ואם זה תופס אותי ב145 , זה יתפוס אותי יותר חזק ב170+

Pause bench press - 1x3 , 7x2 112.5kg לא היה קל בכלל
לא היה לי זמן לבק אוף

Box squat - 5x3 132.5kg זורם

Hardness - 6 הבנצ כבר לא עף . ועדיין קיימת בעיה בניתוק בדדליפט . מקווה שהדפציט יעזור

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם יש לך בעיה בניתוק עם 140 ו-145 למרות שמשכת 235, אז בוודאות יש איזה בעיה בטכניקה.
אתה מכווץ את הבטן כמו שצריך? את הגב העליון?

נתתי צפייה על הסרטון שלך מהתחרות, ממה שרואים יש מצב שזה העניין של getting the slack out of the bar
אין לי מושג איך לתרגם בצורה נורמלית, אז במידה ואתה לא מכיר את קבל סרטון של 2 דקות:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית