עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה אז אני אמשיך כרגילאני לא יודע
אני חושב שהעצירה היא שנייה
תבדוק בפרטים של הארגון, חייב להיות משו
תודה רבה אחי !! 😃 עדכון משקל בוקר (סה"כ 11 ימים בSS במאזן קלורי של +300) - 59 ק"ג . בולעוקב ! בהצלחה
כן ברור לי אחי , אבל העלייה הכללית שלי היא סבבה לא ? חצי קילו ב11 יום ..יש המון דברים משתנים ולא כל אחד יעלה X משקל גוף מY פלוס קלורי
לדעתי אתה לא יורד עמוק מדי, עומק סבבה לגמרי
תודה רבה אחי , אני בטוח שמה שמקשה עליי בסקוואט זה העומק , אם אני אקצץ יהיה לי הרבה יותר קלניראה טוב
אולי אתה באמת יורד "עמוק מדי" אבל אם אתה מצליח להתקדם ככה אני לא רואה בעיה
תודה רבה אחי ! שמח מאוד לשמוע שהטכניקה שלי טובה ...:cray:טכניקה מצויינת! תמשיך להרביץ! שוב, אם אתה מחפש להרים הכי הרבה אז כי אה עמוק מדי. אבל מה זה משנה? עומק=עבודה מקיפה יותר והכנסה של יותר מסת שריר לתרגיל(טווח תנועה גדול יותר). אתה מפסיד משקל בטווח הקצר ומרוויח הרבה יותר בטווח הארוך.
אני בינתיים אחרי חופשה+חולה מת ומפחד על הסקוואט היקר שעבדתי כל כך קשה עליו
יש משהו במה שאתה אומר , אני אתייעץ על זה עם כמה גורמים לפני שאקבל החלטה בנושא , תודה רבה ...אני חושב שבשלבים האלה עדיף לך לעבוד הכי מלא שאתה יכול. כולל ויתור על הפאוז בבנץ..לפחות עד לתקופה שלפני תחרות.. לא פניני חכמה אישיים אגב אלא דברים שליקטתי עם הזמן. מוזמן להתייעץ עם החבר'ה המקצוענים..בשביל זה הפורום
אני מעדיף לוותר מאשר להגיע לכשל , זה יותר עניין פסיכולוגי מאשר פיזי ...אימון רע זה אימון שמוותרים עליו. אל תחשוב על כלום תבוא באטרף. מקסימום תעשה אימון קל. עדיין עדיף על כלום לא?