הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אני לא יודע
אני חושב שהעצירה היא שנייה
תבדוק בפרטים של הארגון, חייב להיות משו

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע
אני חושב שהעצירה היא שנייה
תבדוק בפרטים של הארגון, חייב להיות משו
סבבה אז אני אמשיך כרגיל

עוקב ! בהצלחה
תודה רבה אחי !! 😃 עדכון משקל בוקר (סה"כ 11 ימים בSS במאזן קלורי של +300) - 59 ק"ג . בול

סה"כ עלייה של חצי קילו ~ ב11 ימים .
ב19.5 שקלתי 58.9 , שזה לפני שבוע , לא יודע מה הולך פה , יכול להיות שעליתי 100 גרם בשבוע ?
אני אוכל מחושב , כל דבר שאני מכניס לפה מחושב , כל יום מגיע לערכים הרצויים , מאוד מעניין מה הסיבה לכך
אני עדיין נמנע מלהעלות בקלוריות כיוון שאין צורך ואני מתקדם יפה מאוד במאזן חיובי של 300 ...
אני חושב שיש לי בעיה במשקל שבבית ולכן זה ככה ... אני אקנה משקל חדש בקרוב
בתכלס אבל העלייה הכללית שלי היא סבבה , אני אמור להעלות 300 גרם בשבוע בערך , שזה יוצא 470~ גרם ב11 ימים , בכללי הכל הולך די מדוייק , רק נראה לי מוזר העלייה של 100 גרם בשבוע , איך זה יתכן ?

יש המון דברים משתנים ולא כל אחד יעלה X משקל גוף מY פלוס קלורי

• פותח/ת השרשור
אימון מספר 5 , A :

Squat - 4,5,5 75kg - בסט הראשון בטעות התבלבלתי בספירה וחבר שלי אמר שיצא לי 4 , לא נורא ... הסקוואט הזה זה ה5rm שלי שאיתו סיימתי 5/3/1 , קל זה לא היה , אבל הכל עלה סבבה , מקווה מאוד להגיע ל80 ביום חמישי ... סרטון של הסקוואט בסט האחרון מופיע בהמשך.

Pause bench press - 3x5 47.5kg קל

Deadlift 1x5 92.5kg טוב לא היה כזה קל , אבל עלה בלי בעיות ... גם פה התבלבלתי בספירה , ומיד אחרי החזרה הרביעית (שחשבתי שהיא האחרונה) , הנחתי את המוט ואחרי זה חבר שלי אמר לי שהוא ספר לי 4 , ישר נכנסתי לסט אפ ועשיתי עוד אחד ...

*צריך לשפר טכניקה בדדליפט

Hardness 7 כבר לא אימונים קלים

אני מאוד מקווה לא להגיע לכשל בקרוב , אני ממש מפחד שהסקוואט יהיה הראשון ...
אני חושב שעדיין העומק שלי לא משהו , הכוונה שאני יורד יותר מדי עמוק , וזה יותר מקשה עליי
אם אתם יכולים , תשפטו את הסקוואט שלי לפי הסרטון הבא ... אשמח לקבל ביקורת

• פותח/ת השרשור
אימון מספר 6 , B :

Squat - 3x5 80kg מתחיל להיות קצת קשה , סרטון בהמשך התגובה

Military press - 3x5 35kg סביר לא קשה

Chin ups - bw+2.5kg קל

Hardness - 7

טוב אז הסקוואט שלי מתחיל להיות במגמת עלייה , נכנסתי לSS עם 75 לחמישיה , אני כרגע על 80 , ומרגיש שיכול עוד
אני עדיין לדעתי מגזים עם העומק , הסרטון הוא מהסט האחרון של הסקוואט , הייתי ברייג' מטורף כי חשבתי שאני הולך להכשל (ובגלל זה הצעקות שתכף תשמעו בסרטון) , אבל בפועל הצלחתי הכל בכיף

אשמח לקבל תגובות על הסקוואט עצמו , טכניקה ובעיקר עומק ...

ניראה טוב
אולי אתה באמת יורד "עמוק מדי" אבל אם אתה מצליח להתקדם ככה אני לא רואה בעיה

• פותח/ת השרשור
ניראה טוב
אולי אתה באמת יורד "עמוק מדי" אבל אם אתה מצליח להתקדם ככה אני לא רואה בעיה
תודה רבה אחי , אני בטוח שמה שמקשה עליי בסקוואט זה העומק , אם אני אקצץ יהיה לי הרבה יותר קל
הקיצוץ בעומק נמצא בתהליכים , זו די בעיה פסיכולוגית ואני מאימון לאימון משתפר בעומק
כל עוד אני לא מגיע לכשל זה נחשב סקוואט סבבה מבחינתי , אני מאמין שבשבוע הקרוב יהיה לי ממש קשה

*תזכורת עצמית :

הPR שלי הם כאלו (לחמישיות)
Squat - 90kg ׁ(סוף SS הראשון)
Deadlift 110kg (מאמין שהיה לי 115 , גם מסוף הSS)

ככל הנראה (לפי התכנון) אני בשבוע הבא הולך להגיע למשקלים האלו
מאוד מקווה לעבור אותם חלק בלי כשל ... מטרה - יום חמישי בשבוע הבא סקוואט 95 לחמישייה , ושבירת שיא אישי !
בעזרת השם מקווה שהכל יהיה בסדר

:cray:טכניקה מצויינת! תמשיך להרביץ! שוב, אם אתה מחפש להרים הכי הרבה אז כי אה עמוק מדי. אבל מה זה משנה? עומק=עבודה מקיפה יותר והכנסה של יותר מסת שריר לתרגיל(טווח תנועה גדול יותר). אתה מפסיד משקל בטווח הקצר ומרוויח הרבה יותר בטווח הארוך.
אני בינתיים אחרי חופשה+חולה מת ומפחד על הסקוואט היקר שעבדתי כל כך קשה עליו

• פותח/ת השרשור
:cray:טכניקה מצויינת! תמשיך להרביץ! שוב, אם אתה מחפש להרים הכי הרבה אז כי אה עמוק מדי. אבל מה זה משנה? עומק=עבודה מקיפה יותר והכנסה של יותר מסת שריר לתרגיל(טווח תנועה גדול יותר). אתה מפסיד משקל בטווח הקצר ומרוויח הרבה יותר בטווח הארוך.
אני בינתיים אחרי חופשה+חולה מת ומפחד על הסקוואט היקר שעבדתי כל כך קשה עליו
תודה רבה אחי ! שמח מאוד לשמוע שהטכניקה שלי טובה ...
לגבי טווח התנועה , אני מעוניין לקצץ קצת בעומק על מנת להוסיף כמה שיותר משקל למוט מבלי להתקע ... אימון הבא אני אצלם שוב סרטון ואנסה לקצץ

אני חושב שבשלבים האלה עדיף לך לעבוד הכי מלא שאתה יכול. כולל ויתור על הפאוז בבנץ..לפחות עד לתקופה שלפני תחרות.. לא פניני חכמה אישיים אגב אלא דברים שליקטתי עם הזמן. מוזמן להתייעץ עם החבר'ה המקצוענים..בשביל זה הפורום

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבשלבים האלה עדיף לך לעבוד הכי מלא שאתה יכול. כולל ויתור על הפאוז בבנץ..לפחות עד לתקופה שלפני תחרות.. לא פניני חכמה אישיים אגב אלא דברים שליקטתי עם הזמן. מוזמן להתייעץ עם החבר'ה המקצוענים..בשביל זה הפורום
יש משהו במה שאתה אומר , אני אתייעץ על זה עם כמה גורמים לפני שאקבל החלטה בנושא , תודה רבה ...

שאלה קטנה לפני האימון היום - שמתי לב לאחרונה שהאמות שלי ממש ממש קטנות ביחס לכל הגוף , גם לא מעט אנשים אמרו לי את זה , האמות ממש לא פרופורציונאליות ביחס לכל היד
רציתי לדעת האם יש אפשרות בSS להוסיף תרגיל עזר אחד לאמות , של 2-3 סטים , האם זה יהיה בכלל אפקטיבי ? ויפגע לי בהתאוששות ? (לא כזה אכפת לי מהגוף שלי ומגודל השריר , המטרה שלי היא חד וחלק - כמה שיותר משקל על המוט , או במילים אחרות - פאוורליפטיניג , אבל האמות שלי בקטע שזה כבר משהו יוצא דופן ורציתי רק לשאול אם זה אפשרי)

אז עזוב שטויות הכל יגדל בסוף, אתה יכול לבצע עבודת גריפ בסוף הסט הכבד של הדדליפט(להחזיק בחזרה האחרונה עד שאתה נגמר)

• פותח/ת השרשור
אימון מספר 7 , A :

באתי במצב חרא , שעות שיענה מועטות , תזונה לא משהו , ועם כאבי בטן אכזריים

Squat - 3x5 85kg הייתי בטוח שלא אצליח , אבל ברוך השם עבר בשלום , הסט האחרון היה די קשה , אימון הבא 90!

Bench press - 3x5 55kg הורדתי את העצירה , אם אני אחליט בסופו של דבר להתחרות , אני אתחיל לתרגל בנץ עם עצירה כחודש לפני התחרות , כרגע אני אשאר עם רגיל , היה די קשה , הPR שלי לחמישיה בלי עצירה הוא 60 ... אני מקווה להתחזק בזה

Deadlift - 1x5 100kg ככה ככה , מתחיל להיות קשה , הייתי ברייג' מטורף , בזכות המאמן המשכיל , שבלבל את המוח על רעש , שבירת גב , וכל החרטות למינהם , נכנסתי לסט בעצבים , וכל חזרה דפקתי צרחות ושאגות , אבל בפועל רק החזרה האחרונה באמת הקשתה עליי
תרגלתי גם את הקטע של האמות , להחזיק בסוף הסט כמה שאני יכול את המוט , עובד מצויין

Hardness 8

------------------------------

שאלה קטנה , יום שלישי (ערב חג שבועות) המכון שלי פתוח עד 2:30 , כלומר שאצטרך לעשות אימון בוקר , מה שאומר שאני אבוא לאימון על ארוחה אחת (שכנראה לא תספק לי מספיק אנרגיות) , אני ממש מפחד לתת אימון חלש , בעיקר על הסקוואט שאמור להיות בעזרת השם 90X5 , מה לדעתכם עדיף לעשות ? ללכת להתאמן ולהסתכן בכשל מסיבה של חוסר אנרגיה , או לא ללכת בכלל ולדלג על האימון (ולהשאר כמובן עם אותם המשקלים באימון הבא בחמישי)

אימון רע זה אימון שמוותרים עליו. אל תחשוב על כלום תבוא באטרף. מקסימום תעשה אימון קל. עדיין עדיף על כלום לא?

• פותח/ת השרשור
אימון רע זה אימון שמוותרים עליו. אל תחשוב על כלום תבוא באטרף. מקסימום תעשה אימון קל. עדיין עדיף על כלום לא?
אני מעדיף לוותר מאשר להגיע לכשל , זה יותר עניין פסיכולוגי מאשר פיזי ...
מה הכוונה שלך אימון קל ? האם זה יעזור לי להגיע ליום חמישי בצורה הכי טובה ? מה ההבדל בין לא לעשות אימון בכלל לבין לעשות אימון קל ? מה זה יתן לי
אשמח לתשובה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית