הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

תודה רבה אחי ! שמח לשמוע !
אבל בכל זאת לדעתי יש ליקוי בטכניקה (בעיקר בדדליפט) , זה עד כדי כך נורא?
כי האמת שהרגשתי כאבים קטנים בגב התחתון לאחר שביצעתי את הדדליפט , והכאבים נמשכים עד עכשיו (אבל לא משהו רציני)
אני לא רואה שום בעיה בדדליפט שלך, הכל עולה ביחד, גב יחסית נטרלי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה, במיוחד בקונבנציונלי

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה שום בעיה בדדליפט שלך, הכל עולה ביחד, גב יחסית נטרלי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה, במיוחד בקונבנציונלי

לדעתך יש לי עוד זמן עד תחילת שימוש בחגורה ? או שצריך להתחיל לחשוב על זה ?
ואשמח אם תעקוב מדי פעם ותוכל להגיב לי על הסרטונים שאני מעלה 😃 אני מאוד אוהב לקבל דעות על טכניקה , וככל שהמשקלים עולים - הטכניקה משתבשת , ואני רוצה חוות דעת על זה

משקלים סבבה יחסית למשקל תמשיך להפציץ

תודה רבה אחי !

תעצור, תוריד משקל בסקוואט ותתקן את הטכניקה שלך.
יש לך באטווינק מטורף, בגלל שאתה לא שולח מספיק ברכיים או עקב בעיית גמישות בהאמס, קרוב לוודאי שמדובר באופציה 1.

• פותח/ת השרשור
תעצור, תוריד משקל בסקוואט ותתקן את הטכניקה שלך.
יש לך באטווינק מטורף, בגלל שאתה לא שולח מספיק ברכיים או עקב בעיית גמישות בהאמס, קרוב לוודאי שמדובר באופציה 1.
אמרת לי כבר פעם קודמת על הבאטווינק , ואנע לא יודע מה זה אומר ואשמח אם תסביר לי מה הכוונה
מה הכוונה גם ״לא שולח מספיק ברכיים״ , אשמח לפירוט

באטווינק זה כשהגב תחתון שלך מתעגל כלפי הגוף, האגן בעצם מסתובב לפנים והגב לא מכווץ.
יש סכנה לחוליות במצב הזה.

• פותח/ת השרשור
באטווינק זה כשהגב תחתון שלך מתעגל כלפי הגוף, האגן בעצם מסתובב לפנים והגב לא מכווץ.
יש סכנה לחוליות במצב הזה.
איזה חלק של הגב לא מכווץ ? התחתון?
ואיך אםשר לשפר את זה?

הגב התחתון שלך מתעגל.
אני מאמין ש @Beast and cheat ידע לתקן אותך טוב ממני.
לכידה.PNG

האגן שלך "מצביע" כלפי מטה, במקום להצביע אחורה וטיפה למעלה.

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון שלך מתעגל.
אני מאמין ש @Beast and cheat ידע לתקן אותך טוב ממני.
צפה בקובץ המצורף 17589
האגן שלך "מצביע" כלפי מטה, במקום להצביע אחורה וטיפה למעלה.
שמע אתה צודק אחי , לפי דעתי זה נובע מעומק שאני מגזים בו , עזוב שניה את הבאטווינק בצד ותסתכל על הסקוואט עצמו , עוד מההתחלה (לפני שהגעתי ל90קילו) העומק שלי היה מוגזם
הבנתי שאם אני אקצץ בעומק ואשבור מקביל כמו שצריך זה ייפתר , אתה חושב שזה נובע בגלל העומק?

• פותח/ת השרשור
לילה עם 5 שעות שינה , הייתי בטוח שיהיה חרא אימון אבל הופתעתי לטובה !

אימון 10 , B :

Squat - 3x5 95kg PR לא האמנתי שאצליח , הייתי בלי אוזניות והייתי בטוח שאכשל , עלו 3 סטים , היה ממש ממש קשה , התלווה בסט האחרון בחזרה האחרונה בקצת גב עגול אבל אפשר להבליג על זה , לגבי הבאטווינק , ביררתי על זה וזה לא כזה נורא , אני בכל זאת מנסה לשפר את זה ויותר לשבת אחורה ... אימון הבא 2 פלטות התרגשות !!!

Military press - 5,5F,5F 40kg
PR מצד אחד מבסוט על השיא האישי החדש (ניסיתי כבר 40 אבל לא עלתה חמישיה , אבל מאמין ביום טוב שהייתי מצליח) , לא יודע למה לא עלו החזרות האחרונות בסטים השני והשלישי , יכול להיות בגלל הסקוואט שסחט ממני את כל הכוח , יכול להיות בגלל הלילה עם ה5 שעות שינה , תירוצים לא יעזרו במקרה הזה , אימון הבא משאיר 40 ובעזרת השם אני אצליח (אימון קודם היה 37.5 ל3x5 והיה די קל , אז מאמין שיש קשר בין זה לבין השינה)

Chin ups - bw+5kg סבבה , לא כל כך קל אבל

Hardness - 9 מצד אחד אימון קשה רצח , אבל מצד שני היה כל כך מספק לשבור 2 שיאים באימון אחד

לסיכום , לא מאמין שהגעתי לכשל בשלב די מוקדם של התוכנית (תחילת שבוע 4) אבל לא קרה כלום , מזל שזה בפרס
אימון הבא 100 סקוואט , מקווה מאוד להגיע בתנאים נוחים ולהצליח ! יש למה לחכות

אם אפשר תגובות על הטכניקה בפרס אני אשמח (הסקוואט לא צולם כי הייתי עסוק בלהכנס לרייג' בלי אוזניות ולא חשבתי על לצלם) :

נערך לאחרונה:
המוט רחוק מידי מהפנים בפרס [עד שלא קיבלת לפחות 3 פעמים בסנטר או באף = אתה לא מספיק קרוב].
למה בלי באונס?
תנסה להרחיב מעט עמידה ליותר יציבות וכווץ את הבנץ, קח הרבה אוויר בין חזרות.
יישר את כף היד.

באמת המוט רחוק מהגוף ונראה כאילו אתה בכלל לא מכווץ ובחזרה האחרונה וויתרת מהר ואולי אם היית יותר מכווץ היית מצליח.
תכווץ חזק את התחת ותנסה להיות יותר ישר, ותעלה את המוט קרוב לפנים כמו שיותר קרוב. נראלי גם אתה מתחיל שמוט על החזה, אם כן תעלה קצת את המקום שאתה מתחיל לעצם שיש מתחת לגרון

• פותח/ת השרשור
המוט רחוק מידי מהפנים בפרס [עד שלא קיבלת לפחות 3 פעמים בסנטר או באף = אתה לא מספיק קרוב].
למה בלי באונס?
תנסה להרחיב מעט עמידה ליותר יציבות וכווץ את הבנץ, קח הרבה אוויר בין חזרות.
יישר את כף היד.

תוכל אולי להסביר לי איך המוט צריך להיות ביחס לפנים , אני חושב שלא הבנתי נכון ...
מה הכוונה שלך באונס ?
ולגבי עמידה , אני איישם את זה באימון הבא , לגבי כף היד יש לי בעייה מטורפת בפרס , אני עושה מה שאני יכול כדי שכף היד יצור קו שוה עם האמה , יש מצב שזה יוצא לי קצת צולע , אבל אני מנסה ככל שניתן לי , כנראה חוסר גמישות , אבל נכון לעכשיו אין לי כאבים במפרקים או משהו ככה שיותר חשוב לי הטכניקה עצמה מאשר מפרק כף היד

באמת המוט רחוק מהגוף ונראה כאילו אתה בכלל לא מכווץ ובחזרה האחרונה וויתרת מהר ואולי אם היית יותר מכווץ היית מצליח.
תכווץ חזק את התחת ותנסה להיות יותר ישר, ותעלה את המוט קרוב לפנים כמו שיותר קרוב. נראלי גם אתה מתחיל שמוט על החזה, אם כן תעלה קצת את המקום שאתה מתחיל לעצם שיש מתחת לגרון

תוכל להסביר לי איך המוט צריך להיות ביחס לגוף ולפנים ? לגבי הכיווץ , אני מכווץ כמה שאני יכול , בחזרה האחרונה פשוט ויתרתי כי הייתי כל כך עייף מהסקוואט ומהסטים הראשונים של הפרס שלא הייתה לי מוטיבציה להמשיך , ידוע שטעות שויתרתי מהר מדי ואולי יכלתי לסחוט את החזרה החמישית
אני חושב שאתה טועה , לא יודע איך זה נראה בסרטון , אבל המוט נמצא אצלי טיפה מעל קו הכתפיים , בדיוק כמו שתיארת , בעצמות הבולטות שנמצאות מתחת לגרון , אולי בזוית של הסרטון זה נראה אחרת

המוט צריך להיות קרוב לפנים, ולא רחוק כמו אצלך.
המוט צריך לשבת על החלק העליון של החזה.
באונס מהחזה, בכל חזרה.
14673_how_to_overhead_press.png

תראה את הסירטונים של הפרס ביוטיוב של ריפטו, בפרס 2.0 משתמשים בבאונס.

• פותח/ת השרשור
המוט צריך להיות קרוב לפנים, ולא רחוק כמו אצלך.
המוט צריך לשבת על החלק העליון של החזה.
באונס מהחזה, בכל חזרה.
צפה בקובץ המצורף 17685
תראה את הסירטונים של הפרס ביוטיוב של ריפטו, בפרס 2.0 משתמשים בבאונס.
אוקיי , הבנתי לגבי התנועה ... אנסה לשפר באימון הבא אני אעלה סרטון ביום חמישי אם אזכור
לגבי הבאונס מהחזה , הכוונה שלך שיהיה T&G ? זה נראה לי כאבים מטורפים בחזה ..

תשלוט בתנועה, זו לא נפילה חופשית. לא אמור לכאוב אם נעשה נכון.

בפרס יש הקפצות מהחזה, מהשריר לא מהעצם.
זה לא כואב כלל, במידה ואתה עושה את זה נכון ולא מוגזם.

• פותח/ת השרשור
תשלוט בתנועה, זו לא נפילה חופשית. לא אמור לכאוב אם נעשה נכון.

בפרס יש הקפצות מהחזה, מהשריר לא מהעצם.
זה לא כואב כלל, במידה ואתה עושה את זה נכון ולא מוגזם.

תודה רבה חברים , אני אנסה ליישם הכל באימון הבא ואצלם סרטון , אני יעשה גם שיעורי בית ויראה קצת סרטונים של ריפטו ... תודה רבה על העזרה

היום היה לי כשל בפרס בחזרה האחרונה כי נתתי למוט לנוח על החזה, טעות גורלית, תשתמש בבאונס! 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית