עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתקשה לאכול כמו שצריך בזמן האחרון , אני בקושי סוגר פלוס קלורי של 400-500 (התכנון הוא לפחות 1000)
השינה בלילה לפני האימון הייתה לא משהו , קמתי מעצמי אחרי 6 שעות בערך , ולא הצלחתי להכניס כלום לפה כל היום , את הארוחת צהריים לא סיימתי אפילו חצי , הרגשתי שאני עומד להקיא , באתי למכון מראש עם הרגשה שלילית וזה מה שגרם לאימון של כשלונות
אימון מספר 19 , A :
Squat - 5,3 105kg PR חרא טכניקה , חרא סקוואט , בסט השני הבנתי לבד שהטכניקה שלי על הפנים ואין טעם להמשיך לשלישי , הייתי עצבני וניסיתי לתת סינגל של 110 , אבל איבדתי כיווץ ופשוט נפלתי וזרקתי את המוט אחורה עוד לפני שהתחלתי לעלות , אימון הבא אני אוריד ל102.5 ואעבוד על טכניקה
Bench press - 3x5 62.5kg סוף סוף , הייתי בטוח שאני הולך לתת ריסט , והצלחתי הכל , החזרה האחרונה בסט האחרון הייתה ממש קשה
Deadlift - 1x4F 125kg PRגב עגול , טכניקה לא הכי טובה , חוזר על המשקל אימון הבא , השתמשתי במרפק בחזרה האחרונה ממש מסוכן אני אשים לב להבא
Hardness - 9 חרא אימון , היה קשה
סרטון סקוואט סט שני 3x105kg
סרטון בנצ' סט שלישי 3x5 62.5kg
סרטון דדליפט 1x4F 125kg
משהו אחד שלמדתי הוא שבחיים אל תכנס לסט שאתה יודע שאתה הולך להכשל בו ממש בהתחלה
אתה פשוט שורף את עצמך, זה היה מטופש מצדך להיכנס לסינגל של 110
לכולנו יש אימונים גרועים וימים שאי אפשר לאכול
זה עובר
אבל תעבוד חכם
ברור שזה לא טוב להתאוששות...אמרתי, זה שורף אותך. אסתכל על זה מאוחר יותר ואגיד בדדליפט ניראה שהמשקל מושך אותך קדימה ושאתה לא יציבאני יודע , אני מפגר , לא רק מה שאמרת , אלןא זה גם לא טוב להתאוששות
הייתי פשוט עצבני והייתי חייב להוציא משהו טוב מהיום המסריח הזה
מה לגבי הטכניקות בתרגילים ? תוכל לתת לי דעה ?
ברור שזה לא טוב להתאוששות...אמרתי, זה שורף אותך. אסתכל על זה מאוחר יותר ואגיד בדדליפט ניראה שהמשקל מושך אותך קדימה ושאתה לא יציב
בסקוואט ניראה שאתה לא משתמש בבאונס, תרד קצת יותר מהר ותעלה בעזרת המתיחה של ההאמס, אני מקווה שזה מובן.
בנוסף, הוצע לי בלוג שלי להסתכל קצת יותר למטה וקדימה וכשאני עולה רק לחשוב על להעלות עם האגן, זה עזר..תנסה זה אולי יקשה עליך להתרכז כמו שלי אבל אני מניח שזה עיניין של הרגל ושיהיה שווה את זה בסוף
הבנץ לדעתי ניראה סבבה, אולי הייתה טיפה הקפצה בחזרה האחרונה אבל אני לא בטוח
הסקוואט תישמור על כיווץ וכשאתה יורד תנסה לחשוב על העלייה ולהישתמש יותר בבאונס.
אני הייתי עושה איזה סט היתאוששות כדי שאני ירגיש שעשיתי משהו.
בנץ הלך לך טוב, ודדליפט ניכשלת כי עשיתי עלייה של 5kg , אימון הבא אתה תצליח וזה יהיה כאילו עלית 2.5 כל אימון.
היה לך אימון לא רע בכלל.
לא היה לי סוללה אז אין להיום :(לא חושב שאתה קרוב לסיום התוכנית
עוד יש מה לתת בהכל
הרבה אומרים לא לסיים SS לפני 135-140 סקוואט
צילום יש?
בטוח שאוכל מספיק? מה משקלי המטרה לסיום?
אחרי SS אתה עובר לפיצולים או ממשיך כוח? כל הכבוד על ההתקדמות אגב.
אם אתה לא אוכל כמו שצריך, אל תצפה להתקדם יותר מידי.
זאת בדיוק הסיבה לכשלים, בפרט ללחיצות, שמאוד מושפעות מאוכל וממשקל גוף.
תאכל חמאת בוטנים, אני מצליח להכניס ככה קלוריות בקלות, חלב, בננות, אורז והרבה אורז.אתה צודק אחי , אני מודע לזה
מנסה כמה שיותר לאכול כמו שצריך , אני מקבל עוד מעט משכורת אז אקנה לעצמי דברים כדי שאוכל להגיע לכמות קלוריות הדרושה
תאכל חמאת בוטנים, אני מצליח להכניס ככה קלוריות בקלות, חלב, בננות, אורז והרבה אורז.