Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

נקווה שתגיע מהר אני צריך אותה לתחרות סעמק
אנחנו באותה סירה, שלי בממפיס בסניף של פדקס. היא תגיע לארץ בלי בעיה אבל אין לי מושג מתי תגיע אליי.
ואני גם מתכנן להתחרות. בעצם זה אווירי אני חושב, אז אולי יגיע יותר מהר 😛

אימון מספר 28 , B :

Squat - 5,5,5F 112.5kg PR סעמקקקק כל כך קרובבבבב ל3X5 , אחרי כל סקוואט ובמיוחד אחרי האחרון לא יכלתי לעמוד על הרגליים , לקחתי מנוחות ארוכות משהו כמו 7 דקות בין סט לסט , ממש היה לי קשה לא זוכר בחיים רמה של קושי כזאת בסקוואט
לא הכי מרוצה מהטכניקה , לא יצא לי לצלם כי לא היה מישהו עם פלאפון (את שלי הקדשתי לשירים) , בכ"מ מבסוט , המטרה הייתה עד התחרות 3x5x115 וזה לא כזה רחוק

מחר מחכה לי דומס מטורף לדעתי

Military press - 5,5,4F 47.5kg
PR הייתי סחוט נחתי משהו כמו 15 דקות מהסט האחרון של הסקוואט עד החימום של הפרס , לא יכלתי לעמוד על הרגליים , מבסוט רצח , היה כל כך קרוב לא נורא

יש לי סרטון עם טכניקה בהמשך , אני די בחששות לגבי הטכניקה (במיוחד לעניין שאולי אני נשען יותר מדי אחורה עם הגב תחתון , בחזרה האחרונה שמצולמת היה לי קליק מטורף בגב תחתון , אבל לא הורגשו כאבים אחרי זה)

Chin ups - 1x5 bw+10kg החבל שאני קושר אליו את המשקולות נאבד , ולא היה לי כוח לחשוב על פתרון , עשיתי את זה עם דאמבל בין הרגלים וזה היה הכי לא נוח בעולם , אבל לא היה קשה , לא רציתי להמשיך כי זה היה ממש מציק

Hardness - 10 אימון מפגר , מחר אני לא יכול לזוז מהמיטה נראה לי , אני מרגיש את הדומס באוויר

סרטון מילטרי פרס 1x5 47.5kg סט ראשון :

אין כזאת הקשתה גדולה בגב התחתון, אבל יכול להיות שאני טועה בזה כי זה לא כזה ברור אבל תנסה ללחוץ יותר קרוב לפנים.

אין כזאת הקשתה גדולה בגב התחתון, אבל יכול להיות שאני טועה בזה כי זה לא כזה ברור אבל תנסה ללחוץ יותר קרוב לפנים.
כבר העירו לי על זה , ואני לוחץ את המוט בקו ישר פשוט , או לפחות שואף לזה
אולי המיקום של המוט לא טוב אצלי ?
הוא נמצא ממש איפה שמתחיל החזה , קצת קשה לי להסביר מקווה שאתה מבין

כבר העירו לי על זה , ואני לוחץ את המוט בקו ישר פשוט , או לפחות שואף לזה
אולי המיקום של המוט לא טוב אצלי ?
הוא נמצא ממש איפה שמתחיל החזה , קצת קשה לי להסביר מקווה שאתה מבין
המיקום נראה בסדר גמור, יכול להיות שאתה לא מכווץ את הלאטס

בפרס שמור על המוט קרוב יותר לפנים, כווץ את הבטן כדי למנוע תזוזות של הגוף באמצע הסט ועל מנת להישאר יציב.
תלחץ יותר מהר, תתפוצץ מהתחתית, ושמור על המהירות הזאת לאורך הסט.
והדבר הכי חשוב, תפסיק להוציא אוויר באמצע סט, נשימות זה אחת הדברים הכי קרייטים בלחיצות.

הפרס אצלי הולך הכי טוב כשאני סוגר שלשה בנשימה אחת ואת הזוג הנותר בנשימה או שתיים.

בפרס שמור על המוט קרוב יותר לפנים, כווץ את הבטן כדי למנוע תזוזות של הגוף באמצע הסט ועל מנת להישאר יציב.
והדבר הכי חשוב, תפסיק להוציא אוויר באמצע סט, נשימות זה אחת הדברים הכי קרייטים בלחיצות.

הפרס אצלי הולך הכי טוב כשאני סוגר שלשה בנשימה אחת ואת הזוג הנותר בנשימה או שתיים.
מסכים!
התרגיל שהכיווץ והרייג' הכי עוזרים בו (לפחות לי). תנסה לכווץ את עצמך הכי הרבה שאתה יכול.

הבנתי שצריך כל פעם שהמוט למעלה לקחת נשימה , ממש כמו בבנצ'
אני לא מבין דבר אחר , אני אמור להשאר יציב אך עם זאת אני אמור להשען אחורה בתחילת הסט אפ ובסוף התנועה אני אמור להתיישר יישור מלא של הגוף והגב
אז אי אפשר להשאר יציב בעצם , או שלא הבנתי נכון את הכוונה שלך ...

הבנתי שצריך כל פעם שהמוט למעלה לקחת נשימה , ממש כמו בבנצ'
אני לא מבין דבר אחר , אני אמור להשאר יציב אך עם זאת אני אמור להשען אחורה בתחילת הסט אפ ובסוף התנועה אני אמור להתיישר יישור מלא של הגוף והגב
אז אי אפשר להשאר יציב בעצם , או שלא הבנתי נכון את הכוונה שלך ...
אתה אמור לקחת את הראש אחורה בתחילת הלחיצה ובסוף הלחיצה להכנס מתחת למוט. ואתה נשאר יציב בכך שאתה מכווץ את התחת,נושם מהבטן ומכווץ את הגב.

אימון מספר 29 , A :

חרא אימון.

Squat - 3x5 112.5kg ולחשוב שביום ראשון נכשלתי עם המשקל הזה , ריפטו אתה גאון
יודע שיש לי גוד מורנינג בקטנה , הבנתי שזה לא קריטי , אז עד התחרות אנסה לצמצם ואחרי התחרות כנראה אעשה דילאוד כדי לשפר טכניקה

מהחלק הזה של האימון הכל התפקשש לי . חבר שלי מיהר הביתה דחוף ולא היה לי איך לחזור אז הייתי חייב לתקתק הכל

Pause bench press - 5,5F 62.5kg נחתי בערך דקה בין הסטים של העבודה , יודע שזה יפגע לי בהתאוששות אבל כוסאמק חד פעמי , @WeaKid מצטער על הפייל שוב , אבל חשבתי שיש לי את זה ופשוט האמנתי בעצמי ונדפקתי
נ.ב - נמאס לי מהתרגיל הזה.

Deadlift - 1x3F 127.5kg PR ידעתי שאני אכשל , ולחשוב שרציתי לשים 130 וחבר שלי עצר אותי והתעקש לא לשים 130 כי אני לא אצליח ... הייתי פשוט גמור , הטכניקה הייתה ברצפה והתחממתי די קצת , שרפתי את עצמי באימון הזה , אני מאוד מקווה שלא יפגע לי בהתאוששות יותר מדי

Hardness - ? לא יודע אם היה קשה , אני חושב שאם הייתי מתאמן לא בלחץ הייתי מפיק הרבה יותר מהאימון הזה , לפחות הצלחתי את הסקוואט

סרטון סקוואט סט ראשון 3x5 112.5kg :

סרטון סקוואט סט שני 3x5 112.5kg :

מצטער על זוית הצילום הגרועה

בסט הראשון כפי שאמרת היה קצת גוד מורנינג ותכווץ את התחת, חוץ מזה נראה בסדר גמור.
הסט השני קשה לראות מהזוית הזאת.

בסט הראשון כפי שאמרת היה קצת גוד מורנינג ותכווץ את התחת, חוץ מזה נראה בסדר גמור.
הסט השני קשה לראות מהזוית הזאת.
זה קריטי ? או שאפשר למשוך ככה עד התחרות (עוד 3 אימונים של סקוואט כבד)

זה קריטי ? או שאפשר למשוך ככה עד התחרות (עוד 3 אימונים של סקוואט כבד)
אימון הבא תכווץ את התחת עוד בחימום ותראה איך זה מרגיש ותחליט אם לכווץ או לא.
אבל בכללי זה חשוב כדי לא להיות בהיפר אקסטנשיין וכדי לא להשען קדימה.

הסקוואט דווקא ניראה די טוב טכנית. רק תזכור לכווץ תחת, גם אני שכחתי לעשות את זה היום אבל זה חשוב.
גם לי נימאס מהבנץ' 😣😵

אימון מספר 30 , B :

באתי אחרי שילשולים וכאבי בטן , החלטתי לא לוותר על האימון היום

Squat - 5,5,5F 115kg
PR פאק לא מאמין שהצלחתי , מבסוט למרות הFAIL אחזור על המשקל אימון הבא , סרטונים בהמשך

Military press - 5,5F,4F 47.5kg אני ציינתי כבר שאני שונא לחיצות ? פשוט לא הלך לי אין לי סיבה

Chim ups - 3x5 bw+11.25kg זורם ביותר

Hardness - 8 היה אימון ממש טוב , סקוואט אגדי מבחינתי , פרס חרא כרגיל

שלחתי את הסרטונים של הסקוואט לכמה אנשים , אחד מהם (@omerh84) אמר שיש ספק ושלא בטוח שאני שובר מקביל , למרות שאני בטוח ב100 אחוז ששברתי בכל החזרות , אני טוען שהזוית צילום מטעה ואי אפשר לשפוט לעומק
בכל מקרה אשמח לביקורות על טכניקה , לגבי השבירת מקביל או לא , שוב , שברתי , ואני בטוח בזה שהזוית מטעה

סרטון סקוואט סט ראשון 3x5 115kg :

סרטון סקוואט סט שני 3x5 115kg :

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית