- פותח/ת השרשור
נקווה שתגיע מהר אני צריך אותה לתחרות סעמקתתחדש, שמעתי שהיא אחלה לראשונה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נקווה שתגיע מהר אני צריך אותה לתחרות סעמקתתחדש, שמעתי שהיא אחלה לראשונה.
אנחנו באותה סירה, שלי בממפיס בסניף של פדקס. היא תגיע לארץ בלי בעיה אבל אין לי מושג מתי תגיע אליי.נקווה שתגיע מהר אני צריך אותה לתחרות סעמק
כבר העירו לי על זה , ואני לוחץ את המוט בקו ישר פשוט , או לפחות שואף לזהאין כזאת הקשתה גדולה בגב התחתון, אבל יכול להיות שאני טועה בזה כי זה לא כזה ברור אבל תנסה ללחוץ יותר קרוב לפנים.
המיקום נראה בסדר גמור, יכול להיות שאתה לא מכווץ את הלאטסכבר העירו לי על זה , ואני לוחץ את המוט בקו ישר פשוט , או לפחות שואף לזה
אולי המיקום של המוט לא טוב אצלי ?
הוא נמצא ממש איפה שמתחיל החזה , קצת קשה לי להסביר מקווה שאתה מבין
אקפיד על זה בפרס הבאהמיקום נראה בסדר גמור, יכול להיות שאתה לא מכווץ את הלאטס
מסכים!בפרס שמור על המוט קרוב יותר לפנים, כווץ את הבטן כדי למנוע תזוזות של הגוף באמצע הסט ועל מנת להישאר יציב.
תלחץ יותר מהר, תתפוצץ מהתחתית, ושמור על המהירות הזאת לאורך הסט.
והדבר הכי חשוב, תפסיק להוציא אוויר באמצע סט, נשימות זה אחת הדברים הכי קרייטים בלחיצות.
הפרס אצלי הולך הכי טוב כשאני סוגר שלשה בנשימה אחת ואת הזוג הנותר בנשימה או שתיים.
בפרס שמור על המוט קרוב יותר לפנים, כווץ את הבטן כדי למנוע תזוזות של הגוף באמצע הסט ועל מנת להישאר יציב.
תלחץ יותר מהר, תתפוצץ מהתחתית, ושמור על המהירות הזאת לאורך הסט.
והדבר הכי חשוב, תפסיק להוציא אוויר באמצע סט, נשימות זה אחת הדברים הכי קרייטים בלחיצות.
הפרס אצלי הולך הכי טוב כשאני סוגר שלשה בנשימה אחת ואת הזוג הנותר בנשימה או שתיים.
אתה אמור לקחת את הראש אחורה בתחילת הלחיצה ובסוף הלחיצה להכנס מתחת למוט. ואתה נשאר יציב בכך שאתה מכווץ את התחת,נושם מהבטן ומכווץ את הגב.הבנתי שצריך כל פעם שהמוט למעלה לקחת נשימה , ממש כמו בבנצ'
אני לא מבין דבר אחר , אני אמור להשאר יציב אך עם זאת אני אמור להשען אחורה בתחילת הסט אפ ובסוף התנועה אני אמור להתיישר יישור מלא של הגוף והגב
אז אי אפשר להשאר יציב בעצם , או שלא הבנתי נכון את הכוונה שלך ...
זה יותר עניין פסיכולוגי , אני אוהב יותר מרחב ולא אוהב לראות בעין צפוףלמה אתה יוצא עם המוט כל כך רחוק? אתה סתם מתעייף
זה קריטי ? או שאפשר למשוך ככה עד התחרות (עוד 3 אימונים של סקוואט כבד)בסט הראשון כפי שאמרת היה קצת גוד מורנינג ותכווץ את התחת, חוץ מזה נראה בסדר גמור.
הסט השני קשה לראות מהזוית הזאת.
אימון הבא תכווץ את התחת עוד בחימום ותראה איך זה מרגיש ותחליט אם לכווץ או לא.זה קריטי ? או שאפשר למשוך ככה עד התחרות (עוד 3 אימונים של סקוואט כבד)