הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אימון מספר 36 , B :

Squat - 3x5 105kg וואלה היה דווקא קצת קשה , כנראה התחלשתי או שפשוט אני צריך להתרגל שוב לסקוואט כבד

Military press - 3x5 42.5kg סבבה

Chin ups - 5,5,5F Bw+10kg החלטתי פה לא לתת ריסט וזה דפק אותי , לא נורא

Hardness - 8 הרגיש לי כמו אימון SS רגיל , היה לא קל כמו שציפיתי , בכל זאת , 90% , מקווה להתחזק מהר ולחזור לעצמי

כמה הפלוס הקלורי כרגע?
בגלל שהRMR שלי עלה , אני נלחם על פלוס של 800 , כרגע לא כל כך מצליח , ממש קשה לי לאכול , ירד התיאבון , אני דוחף בכוח , מחרבן 4-5 פעמים ביום , ורוב היום עם תחושה של בטן מפוצצת
מה שאמרתי לגבי הורדת הפלוס הקלורי אני חוזר בי - אין טעם להוריד את הפלוס הקלורי , רק יעשה נזק , שאסיים את הSS אני ישחק איתו לפי מה שמתאים לי
כרגע שואף להגיע לפלוס קלורי של 1000 , כלומר 3100~ קלוריות
מה שבטוח שאני סוגר תמיד פי 2.2 חלבון ואפילו יותר , קצת מתקשה בלסגור את כמות השומן

ומה המשקל? אני אוכל כל יום 3200 קלוריות ויש ימים שאני עוד רעב בסוף יום.

טוב אז החגורה הגיעה , אחרי חודשיים , החלטתי לחגור בשלב זה רק בסקוואט ובדדליפט , וחגרתי באימון הזה
יש לי בעיה קטנה , אני חושב שנובעת בגלל ההידוק המטורף של החגורה , קשה לי לקחת נשימות בתחילת חזרות , בסקוואט זה מרגיש לי כאילו אני עומד להקיא , בדיוק כמו שהיה לי עם ה130 בתחרות (יצא לי קיא כשיצאתי מהבור ונכשלתי מרצון , אחרי זה הלכתי להוציא קצת קיא בשירותים) , בדדליפט זה פחות גרוע , אין לי את ההרגשה של הקיא אבל החגורה מקשה עליי לקחת נשימות ארוכות , אני מרגיש כאילו אני נחנק ואין לי מקום בגוף לקחת עוד אוויר לפני כל חזרה , יוצא שאני יכול לקחת די קצת אוויר בהתחשב באוויר שהייתי לוקח ללא חגורה , שעשיתי את הדדליפט היום הכנסתי כמה אוויר שאני יכול וזה פשוט עמד לי בגרון כל חזרה מחדש
מישהו יכול לשער מאיפה זה נובע ?

עדכון על האימון היום יהיה יותר מאוחר

טוב אז החגורה הגיעה , אחרי חודשיים , החלטתי לחגור בשלב זה רק בסקוואט ובדדליפט , וחגרתי באימון הזה
יש לי בעיה קטנה , אני חושב שנובעת בגלל ההידוק המטורף של החגורה , קשה לי לקחת נשימות בתחילת חזרות , בסקוואט זה מרגיש לי כאילו אני עומד להקיא , בדיוק כמו שהיה לי עם ה130 בתחרות (יצא לי קיא כשיצאתי מהבור ונכשלתי מרצון , אחרי זה הלכתי להוציא קצת קיא בשירותים) , בדדליפט זה פחות גרוע , אין לי את ההרגשה של הקיא אבל החגורה מקשה עליי לקחת נשימות ארוכות , אני מרגיש כאילו אני נחנק ואין לי מקום בגוף לקחת עוד אוויר לפני כל חזרה , יוצא שאני יכול לקחת די קצת אוויר בהתחשב באוויר שהייתי לוקח ללא חגורה , שעשיתי את הדדליפט היום הכנסתי כמה אוויר שאני יכול וזה פשוט עמד לי בגרון כל חזרה מחדש
מישהו יכול לשער מאיפה זה נובע ?

עדכון על האימון היום יהיה יותר מאוחר
כנראה אתה מהדק את החגורה יותר מדי ,ככה שאתה כבר לא יכול לדחוף את הבטן נגדה.
תנסה להדק פחות אולי חור אחד או שתיים פחות, בתכלס אתה צריך שלהדק את החגורה הכי חזק , אבל ככה שאתה יכול לדחוף את הבטן נגדה, קראתי שלאט לאט עם הנסיון תוכל להדק יותר .

כנראה אתה מהדק את החגורה יותר מדי ,ככה שאתה כבר לא יכול לדחוף את הבטן נגדה.
תנסה להדק פחות אולי חור אחד או שתיים פחות, בתכלס אתה צריך שלהדק את החגורה הכי חזק , אבל ככה שאתה יכול לדחוף את הבטן נגדה, קראתי שלאט לאט עם הנסיון תוכל להדק יותר .

הבנתי שצריך להדק אותה כמה שיותר חזק , אני לא נלחם , פשוט מכניס אוויר לבטן חזק , שומר את האוויר בפנים , מהדק (עם הראק) וזהו , לא נלחם יותר מדי , זה באמת מהודק ממש חזק , אבל ככה צריך הבנתי

הבנתי שצריך להדק אותה כמה שיותר חזק , אני לא נלחם , פשוט מכניס אוויר לבטן חזק , שומר את האוויר בפנים , מהדק (עם הראק) וזהו , לא נלחם יותר מדי , זה באמת מהודק ממש חזק , אבל ככה צריך הבנתי
המטרה של החגורה היא לתת יותר לחץ תוך בטני בככה שהיא נותנת לך משהו ללחוץ נגדו, אם אתה מהדק ככה שאתה לא יכול ללחוץ נגדה, אז אתה לא שם נכון.
ד"א מומלך לשים את החגורה חור פחות מהכי מהודק שאתה יכול, בשביל שתוכל ללחוץ את הבטן כמו שצריך.

המטרה של החגורה היא לתת יותר לחץ תוך בטני בככה שהיא נותנת לך משהו ללחוץ נגדו, אם אתה מהדק ככה שאתה לא יכול ללחוץ נגדה, אז אתה לא שם נכון.
ד"א מומלך לשים את החגורה חור פחות מהכי מהודק שאתה יכול, בשביל שתוכל ללחוץ את הבטן כמו שצריך.

אם אשים חור פחות ממה ששמתי היום היא תהיה יותר "רופפת" , וככה פחות תעזור בהוספת משקל , לא ככה ?

אם אשים חור פחות ממה ששמתי היום היא תהיה יותר "רופפת" , וככה פחות תעזור בהוספת משקל , לא ככה ?
יותר רופפת וככה תוכל יותר ללחוץ נגדה = יותר לחץ תוך בטני = יותר עזרה בהוספת משקל.
http://rancohenpt.wordpress.com/2014/01/28/ציוד-באימונים-כןלאאיזה-המדריך-המלא-2/ פיסקה שלישית

נערך לאחרונה:
יותר רופפת וככה תוכל יותר ללחוץ נגדה = יותר לחץ תוך בטני = יותר עזרה בהוספת משקל.
אוקיי הבנתי אותך , אני איישם באימון הבא , תודה רבה טוב אז עדכון על האימון של היום

מעכשיו כל סקוואט ודדליפט יהיו עם חגורה

אימון מספר 37 , A :

Squat - 3x5 107.5kg החגורה הרגישה לא נוחה בסט הראשון אבל התרגלתי , כמו שאמרתי עלה לי תחושת קיא בכל יציאה מהבור , אני אנסה להדק החגורה קצת פחות כדי שלא ילחץ יותר מדי ברמה שאין לי מקום להכניס אוויר , בכללי היה סבבה הסקוואט , הרבה יותר משל ראשון

Pause bench press - 3x5 60kg עשיתי עצירה ממש ארוכה , החבר שמתאמן איתי ותמיד אומר לי פקודת פרס לא היה היום , אז עשיתי ע"פ עצמי ויצא עצירה ארוכה מדי , הרגיש טוב לא קשה במיוחד

Deadlift - 1x5 115kg טס למעלה , הרגיש כמו חימום , בחיים לא הרגשתי 115 קילו כאלה קלים , החגורה עושה פלאים בדדליפט , הסט אפ דרוש שיפור , החגורה הקשתה עלי להיות במצב של APT והייתי קצת בPPT , אשפר אימון הבא

Hardness - 5 אימון ראשון בחיים עם חגורה , עבר מצוין , לאט לאט נתרגל , הכל היה קל בעיקר הדדליפט

כל אימון אני מתפעל מחדש כמה הדבר הזה שנקרא מאמן יכול להיות טמבל , הוא הביא לי עצבים , ירד על התחום שאני עוסק בו וחשב אותי לטמבל ועשה ממני צחוק מול כולם , כמובן שכל זה היה בזמן החימום וכשהגעתי לסטים של העבודה (שלא נחשבים כאלה כבדים , אבל במכון שלי אף אחד לא מתעסק עם יותר מ60 סקוואט) הוא פשוט עזב אותי , ואמר לכולם שאני מרים ככה כי אני מושפע ורוצה פוזה , לקחתי מזה את היתרון - שזה הביא לי עצבים , אולי בגלל זה הכל היה כל כך קל
סוף האימון דיברתי איתו , הסברתי לו , הראתי לו שאני מתחרה , והוא סתם את הפה
מסקנה - מאמנים זה עם טמבל ומציק , במיוחד לפאוורליפטרים

סרטון של הסקוואט נמחק לי בטעות אז יש רק סרטון של הדדליפט ( הוא לא הפוך , זה רק בשניה הראשונה)

מעבר לדדליפט שלי , תוכלו לראות בסרטון עוד 3 דברים מצחיקים

1) בשניות הראשונות רואים ספוטר "לא נוגע רק מייצב" , אבל בפולי , דבר שלא רואים כל יום
2) אפשר לראות במראה את כל האנשים שהיו באותו זמן במכון והתאספו סביבי כדי לראות דדליפט מסכן של 115 קילו
3) בשנייה 0:10 אםשר לראות את הגוש טמטום שנקרא "מאמן" , קורא לי מושפע כי אני מרים משקלים "כבדים" לחזרות קטנות

מצטער על העדכון המאוחר , לא היה לי זמן לעדכן

אימון מספר 38 , B :

Squat - 3x5 110kg סבבה , אפילו היה קצת קל

Military press - 3x5 45kg הסט האחרון היה מאוד קשה

Chin ups - 3x5 bw+10kg קשה

Hardness - 7

רוצים להעיף אותי מהמכון כי האנשים קנאים , נמאס לי כבר מהרמה של מכוני הכושר ובעיקר מהרמה הירודה של המדריכים
אולי עובר למכון קרוספיט השבוע כדי למנוע זיוני שכל עד הצבא , אני אצטרך לזה 360 שקל בחודש אבל אין מה לעשות זה אשכרה שווה את זה

סרטון סקוואט סט שלישי 110kg :

360 שקל על מכון קרוספיט?
ObamaHellNo.jpg

360 שקל בחודש אבל אין מה לעשות זה אשכרה שווה את זה
בשביל שעה של שלוש פעמים בשבוע זה שווה את זה?
הרי אתה יכול להתאמן כרצונך רק בשעות האופן ג'ים שברוב המכונים זה שלוש פעמים בשבוע שעה ביום.
Not that much any more huh?

בשביל שעה של שלוש פעמים בשבוע זה שווה את זה?
הרי אתה יכול להתאמן כרצונך רק בשעות האופן ג'ים שברוב המכונים זה שלוש פעמים בשבוע שעה ביום.
Not that much any more huh?

אין לי אופציה אחרת , כל המכוני כושר בעיר שלי הם של גייז והעיפו אותי כבר מ2 מהם והשלישי בדרך ...
לגבי המכון קרוספיט , יודע שזה שחיתה אבל אין מה לעשות , זה מה שנקרא הקרבה , אני בדיוק עכשיו מברר לגבי שעות האופן ג'ים ואם יעשו לי קצת קומבינות כי אני ליפטר תחרותי וכי אין לי איפה להתאמן באזור שלי ... כל כך עצוב שהכל בגלל מאמני וינגייט שלא יודעים מה זה פאוורליפטינג .. אחח האירוניה

לשלם מחיר מופרז עבור חרא תנאים בשביל להתאמן במכון כושר, זה לא הקרבה, זה פרייאריות.
ליסוע 30-45 דק' כל כיוון למכון בשביל להתאמן, זה הקרבה, מה שנקרא Sacrifice.

גם אני הועפתי.

לשלם מחיר מופרז עבור חרא תנאים בשביל להתאמן במכון כושר, זה לא הקרבה, זה פרייאריות.
ליסוע 30-45 דק' כל כיוון למכון בשביל להתאמן, זה הקרבה, מה שנקרא Sacrifice.

אני גר בחדרה , אין באזור פה מכון נורמלי , אני לא חושב שיש לי יותר מדי ברירות אימון מספר 39 , A :

Squat - 3x5 112.5kg הסט האחרון היה די קשה , חזרות 4-5 היו גריינד וטכניקה קצת השתבשה , סה"כ הלך מצוין , יום שלישי חוזר לעצמי עם 115

Pause bench press - 3x5 62.5kg סט אחרון שואה , עבר בהצלחה

Deadlift - 1x5 120kg ארבע חזרות ראשונות קלות , חזרה חמישית קצת קשה אבל סבבה , החגורה עושה פלאים בדדליפט

Hardness - 7 מתחיל לחזור למשקלי עבודה שלי , מרגיש שהתחזקתי רצח , או שזה בגלל החגורה ... בכל מקרה מקווה להעלות משקלים בצורה הכי טובה שיש

לא אחפור על זה שוב , אני פשוט נדהם כמה מדריכים יכולים להיות מפגרים , לא להאמין שמתאמנים באים אליי כדי לבדוק את התוכנית שלהם כי לא נראה להם מה שהמדריך עשה להם , דוגמא קטנה : בחור בן 15-16 אחד מאלו שהתייעץ איתי היום , שוקל 40 ומשהו על 1.70 , המדריך נתן לו תוכנית שכל התרגילים בה הם 4 סטים 15 חזרות , לא מוצא יותר טמטום מזה , אני כל פעם מחדש מתפלא , וחושב לעצמי איך מתאמן יכול להקשיב למאמן שהוא שחיף רצח , כל היום רואה טלויזיה או באייפון , זה לא ייאמן זה כבר מתחיל לעצבן אותי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית