Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

כנראה יום רע, קורה.

מה עם הטכניקה ?

אימון מספר 47 , A :

Squat - 3x5 125kg ממש קשה , ניסיתי להרחיב עמידה ולתת דגש על פתיחת ברכיים בעצתו של @MasterSplitter הרגיש מאוד קשה אבל עלה , ניסיתי כמה שאני יכול לשמור על חזה בחוץ ויותר להתיישב אחורה , עדיין יש פאקים בטכניקה , סרטון בהמשך

Pause bench press - 5,5,4 70kg PR הסט הראשון הלך חלק , הסט השני היה קשה ובחמישית הספוטר עזר , בטוח שהייתי נועל אותה לבד (הוא עזר רק בנעילה) , סט שלישי לפי הרגשה שלי לא הייתי נועל חזרה חמישית והעדפתי לוותר , אני חושב שאשאר על אותו משקל אימון הבא

Deadlift - 1x5 140kg
PR המטרה הושגה , גב מעט עגול אבל ניסיתי כמה שיותר להק'פיד על סט אפ מושלם

Hardness - 9 אימון מפרך וכיף , היה מאמן חדש שהוא גבר רצח ולא היה לו בעיה עם רעש/מטאל ברמקולים/זריקת מוט בדדליפט

סרטון של סקוואט , לא זוכר כל כך איזה סט , אני מקווה מאוד שהטכניקה השתפרה :

סרטון של דדליפט , מקווה שהטכניקה לא גרועה כמו שאני חושב :

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

בדדליפט אחרי שאתה נועל אתה מאבד כיווץ, שים לב ליד שלך, תדאג שהיא תהיה נעולה.

איך קוראים לשיר שיש ברקע בסרטון של הסקוואט?

דדליפט נראה טוב, סחטיין על הפלטה השלישית. אני רק לא מבין למה אתה מסתכל למעלה כבר מהסט אפ, קשה יותר לשמור כל כיווץ ככה.
סקוואט נראה טוב, פאוז מפגר ברביעית, אני מניח שזה חוסר ריכוז ובטעות?

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

בדדליפט אחרי שאתה נועל אתה מאבד כיווץ, שים לב ליד שלך, תדאג שהיא תהיה נעולה.

איך קוראים לשיר שיש ברקע בסרטון של הסקוואט?

אתה מתכוון לזה שהיד לא ישרה ? אלא יש לי מעין כיפוף (נוצרת זוית בין האמה לבייספס ?)
אם כן אז טוב שאתה אומר , כי קרה לי מזה פעם כמעט פציעה שמשכתי עם יד לא נעולה , לא נעים
איך הטכניקה בכללי ?

זה מה שברקע של הסקוואט

דדליפט נראה טוב, סחטיין על הפלטה השלישית. אני רק לא מבין למה אתה מסתכל למעלה כבר מהסט אפ, קשה יותר לשמור כל כיווץ ככה.
סקוואט נראה טוב, פאוז מפגר ברביעית, אני מניח שזה חוסר ריכוז ובטעות?

שמח לשמוע , הראש זה כנראה בא מהמבט שלי למראה , אנסה לזכור להוריד אותו למטה אחרי מבט במראה
אני רק עכשיו שמתי לב לתקלה בסקוואט , אין לי מושג למה זה , אולי פשוט לא קיבלתי באונס משום מה

אתה מתכוון לזה שהיד לא ישרה ? אלא יש לי מעין כיפוף (נוצרת זוית בין האמה לבייספס ?)
אם כן אז טוב שאתה אומר , כי קרה לי מזה פעם כמעט פציעה שמשכתי עם יד לא נעולה , לא נעים
איך הטכניקה בכללי ?

זה מה שברקע של הסקוואט

שמח לשמוע , הראש זה כנראה בא מהמבט שלי למראה , אנסה לזכור להוריד אותו למטה אחרי מבט במראה
אני רק עכשיו שמתי לב לתקלה בסקוואט , אין לי מושג למה זה , אולי פשוט לא קיבלתי באונס משום מה

כן אני מתכוון לזה שיש כיפוף ביד,אם יש לך בעיה עם המראה בדדליפט פשוט תעבור לצד השני של המוט (עם הגב למראה),חוץ מזה שאתה מאבד כיווץ בירידה, הטכניקה נראית טוב.

עריכה: תשמור גם על כיווץ בגב התחתון

קיבלת באונס ועצרת.

כן עכשיו שמתי לב , אין לי מושג למה זה קרה

כן אני מתכוון לזה שיש כיפוף ביד,אם יש לך בעיה עם המראה בדדליפט פשוט תעבור לצד השני של המוט (עם הגב למראה),חוץ מזה שאתה מאבד כיווץ בירידה, הטכניקה נראית טוב.

עריכה: תשמור גם על כיווץ בגב התחתון

אני אקפיד על זה יותר להבא
האיבוד כיווץ בירידה זה קריטי ? או שעדיף שאני אוריד יותר מבוקר ..?
אתה אומר לשמור על כיווץ בגב תחתון כי הוא מתעגל או שמהסט אפ הוא לא מכווץ ?

עדיף שתוריד יותר מבוקר.
הגב התחתון מתחיל להתעגל כשאתה מתחיל למשוך.

עדכון משקל בוקר - 68kg
אני תקוע על המשקל הזה בערך שבוע , קשה לעלות אני בקושי מכניס משהו לפה בימים האחרונים

חצי ליטר חלב ביום + חמאת בוטנים + שיבולת שועל + בננה ואבקת חלבון אם יש בבלנדר.
אפשר גם פעמיים ביום.

אימון מספר 48 , B :

נמאססססס לי כבר מאימונים החרא האלהההה , לא עשיתי שבועיים פרס כבד , ואני כבר אימון רביעי ברצף על 125 סקוואט
באמצע החימום של הסקוואט התחילו לי כאבים בטרפז השמאלי ובכתף השמאלית (בחיבור של הכתף ליד) , הייתי בטוח זה יעבור , ניסיתי סקוואט אחד כבד , הרגיש חרא , עברתי לפרס , הרגיש עוד יותר חרא , חזרתי אחרי 40 דקות הביתה מבואס מהתחת

Squat - 1x5 125kg

Military press 1x2F 52.5kg

שמתי קרח ישר שהגתעי הביתה וזה הרגיע את הכאבים בצורה משמעותית
אבל רבאק נמאסססס לי כבר לחזור מהמכון עם כאבים אני לא יודע ממה זה נובע ומה אני עושה , כל פעם משהו חדש

צא לריסט בסקוואט, תעבוד על הדגשים שחשובים לך.
ובלי אוכל שום דבר לא יזוז.

צא לריסט בסקוואט, תעבוד על הדגשים שחשובים לך.
ובלי אוכל שום דבר לא יזוז.
חשבתי האמת על ריסט
להוריד ל110 נשמע בסדר ?
ואני מהיום מקפיד על תזונה ועוקב אחרי עצמי במחשבון קלוריות לראות שהגעתי לפלוס הרצוי (700-1000)

תן ריסט של 10% - רד ל112.5.

מחזק את עניין הריסט ולדעתי הגיע גם הזמן לסקוואט קל באמצע השבוע.

אוקיי משלישי הסקוואט יהיה 112.5 ואעלה ב2.5 כרגיל , מקווה לשפר טכניקה ובכללי שלא יהיו כאבים
ממתי לעשות סקוואט קל ? לשלב את זה תוך כדי ריסט ? או לחכות שאתקע שוב ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית