הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אללה כוכב זהב !
אני חושב שמגיעה לי תודה...
כרגע זה נראה לי כיף גדול.
מזכיר לי מישהו ...

וטקסס זה כן כיף , לפחות האימון השלישי שבו ...
מנקודת המבט שלכם זה כיף, על הנייר מאוד כיף לעשות נפח גבוהה בסקוואט, בנץ ודדליפט/תרגיל אחר. מעשית זה לא.

סוף סוף אימון !!! הרגשתי שאני מתנוון כל החג הזה בלי אימון או כל דבר שקשור לליפטינג

אימון מספר 52 , A :

Squat - 3x5 117.5kg די קל , מרוצה מהטכניקה מאוד , נמאס כבר מסקוואט נמוך מת כבר להגיע לאזור ה130

Pause bench press - 5,4,3F 72.5kg
PR חיכיתי 50 דקות לספה של הבנצ' כי היה עליה איזה 18 בילדרים שעשו חזה עליון תחתון אמצעי ימיני שמאלי , הסט הראשון הרגיש מאוד קל , בשני כבר לא נשאר כוח לסגור את החמישית אז ויתרתי , בשלישית זה היה או הכל או כלום , קיבלתי 3F ... לג דרייב זה אהבה

על הדדליפט נאלצתי לוותר , הרגשתי רע , הייתי שעתיים במכון בשביל סקוואט ובנצ , וההורים שלי היו צריכים את האוטו , ככה שה150 הצפוי יידחה כנראה לשלישי , יש למה לחכות

Hardness - 6 מה שווה אימון A בלי דדליפט

סרטון סקוואט סט שלישי :

והיום בפינת המשפט המטומטם , אני ואחד מהבילדרים שתפס את הספת בנצ' מתווכחים על זה שאני לא חייב ספת בנצ' ומוט בשביל החזה :

אני : כמה נשאר לכם עם הספה
בילדר טיפש : יש לנו עוד XXX סטים , למה אתה לא עושה עם דאמבלים ?
אני : אני עושה לחיצת חזה עם מוט וצריך מוט וספה ולא דאמבלים
בילדר טיפש : כמה אתה לוחץ חזה ?
אני : 70 קילו
בילדר טיפש : מה הבעיה ? קח 2 דאמבלים של 35 קילו וזה בדיוק כמו לחיצת חזה עם מוט , אפילו יותר טוב
אני : *הולך להתאבד*

----------------------------------------------

אני צריך ייעוץ קטן , בגלל הקטע שפספתי דדליפט , אפשרי לעשות בשלישי חד פעמי סקוואט מילטרי ודדליפט ? פשוט להחליף את הצין אפס בדדליפט (ההשלמה) ?
אני חייב דדליפט 150x5 לפני יום כיפור , שמעתי שקשה לקבל מחילה עם דדליפט נמוך

סקוואט מצויין ולדעתי תעשה דדליפט בשלישי,תרוויח את המחילה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית