הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

איך תיקנת את הgm בסקוואט? גם אני צריך לתקן קצת
האמת נתנו לי כל כך הרבה דגשים לעבוד עליהם בסקוואט שפשוט אני לא יודע מה בהכרח תיקן את הגוד מורנינג
מה שעזר לי זה שהייתי בפציעה קטנה ונאלצתי לעשות ריסט בגללה ועל הדרך לשפר טכניקה , ופשוט לאט לאט תיקנתי

אימון מספר 7 , נפח :

רק מציין שקמתי ב8:15 בבוקר , ב9:20 כבר הייתי במכון , אחרי 100 גרם קורנפלקס ו400 מל חלב , תנאים ממש לא אידיאלים לאימון נפח
בקרוב הימים יחזרו לראשון שלישי חמישי כמו בן אדם נורמלי

Squat - 5x5 105kg מנפח לנפח זה נהיה יותר ויותר קשה , אני לא יודע למה אבל בנפח הטכניקה שלי קצת צולעת , בכל אופן אני לא מרוצה מהעומק , אתן דגש על זה להבא

Bench press t&g - 5x5 65kg הלך סבבה , לא קל להתרגל לעניין שהראש צריך להיות על הספה לאורך כל ההרמה , אבל חוץ מסט חמישי הכל היה פמפומים

Chin ups - 5x5 bw+8.75kg התרגיל שהכי התיש אותי היום , לא הייתי רחוק מכשל בסט החמישי , עבר בשלום

Hardnees - 8 אימון נפח כמו שצריך להיות , קשה וטוב , ביי רגליים , נתראה ביום ראשון

אימון מספר 7 , נפח :

רק מציין שקמתי ב8:15 בבוקר , ב9:20 כבר הייתי במכון , אחרי 100 גרם קורנפלקס ו400 מל חלב , תנאים ממש לא אידיאלים לאימון נפח
בקרוב הימים יחזרו לראשון שלישי חמישי כמו בן אדם נורמלי

Squat - 5x5 105kg מנפח לנפח זה נהיה יותר ויותר קשה , אני לא יודע למה אבל בנפח הטכניקה שלי קצת צולעת , בכל אופן אני לא מרוצה מהעומק , אתן דגש על זה להבא

Bench press t&g - 5x5 65kg הלך סבבה , לא קל להתרגל לעניין שהראש צריך להיות על הספה לאורך כל ההרמה , אבל חוץ מסט חמישי הכל היה פמפומים

Chin ups - 5x5 bw+8.75kg התרגיל שהכי התיש אותי היום , לא הייתי רחוק מכשל בסט החמישי , עבר בשלום

Hardnees - 8 אימון נפח כמו שצריך להיות , קשה וטוב , ביי רגליים , נתראה ביום ראשון

ייתכן והעומק לא היה טוב, מכיוון שביצעת את האימון סמוך לשעה שבה התעוררת.
כשאני מבצע אימון סמוך לשעה שבה אני מתעורר אני מרגיש שהגוף הרבה פחות חם, והטווח תנועה בהתאם.

עדכון קטן
הלכתי היום לקנות קצת בגדים לחורף
כל כך הייתי מאושר לגלות שאני מידה L , שכל החיים הייתי S או XS , או במקרים קיצוניים הייתי אפילו במידות של ילדים (16-18)
קניתי גם קפוצ'ון מהודיס , פאקינג מידה XL , יש לי בול גזרה כזאת משנה שעברה שלבשתי , כולם מידה XS-S , מתרגש1

מהחורף האחרון עליתי סביבות ה17 קילו ומאמין שנשארתי בערך אותו גובה
המסע למידה XXL מתחיל
מחר נבדוק כמה מ"ג

עדכון קטן
הלכתי היום לקנות קצת בגדים לחורף
כל כך הייתי מאושר לגלות שאני מידה L , שכל החיים הייתי S או XS , או במקרים קיצוניים הייתי אפילו במידות של ילדים (16-18)
קניתי גם קפוצ'ון מהודיס , פאקינג מידה XL , יש לי בול גזרה כזאת משנה שעברה שלבשתי , כולם מידה XS-S , מתרגש1

מהחורף האחרון עליתי סביבות ה17 קילו ומאמין שנשארתי בערך אותו גובה
המסע למידה XXL מתחיל
מחר נבדוק כמה מ"ג

נו והתחילו בעיות הגי'נסים 😃 ?
בכל מקרה מזל טוב חח

נו והתחילו בעיות הגי'נסים 😃 ?
בכל מקרה מזל טוב חח
בעיות הג'ינסים תמיד היו
הסוד הוא לקנות ג'ינס קצת גדול (הכוונה שבמותן ובשוקיים ישב קצת רחב , ובקוואדס ישב סבבה) , לעשות הצרה , וכשמתרחבים - ללכת לתופרת להוריד את ההצרה
נשקלתי בבוקר 71 , לא זז , קשה לי להעלות את הקלוריות למעל 3500 , אני אשתדל לאכול יותר , מוזר שמ3000-3500 אני לא עולה

אימון מספר 8 , התאוששות :

עדיין תפוס בקטנה מהאימון נפח

Squat - 2x5 82.5kg סבבה , הייתי תפוס לא הרגיש הכי נוח

Military press - 3x3 57.5kg PR הלך טוב מאוד , פלטה קרובה מתמיד

Speed deadlift - 6x2 70kg הורדתי משקל כדי לתת יותר מהירות , נראלי עבד והמהירות משתפרת

Back ext - 2x10

Hardness - 5

דדליפט מהירות , צריך ביקורת אם מספיק טוב מבחנת מהירות @StasZ @yanivgoft

למה אתה מתחיל את הדדליפט כמו קלין? הכתפיים צריכות להיות מעל המוט, אצלך הן קילומטר מאחורה

למה אתה מתחיל את הדדליפט כמו קלין? הכתפיים צריכות להיות מעל המוט, אצלך הן קילומטר מאחורה
תודה על ההערה
אני מודע לזה , זאת הבעיה העיקרית שלי בדדליפט , בגלל זה הגב תמיד מתעגל
אני פשוט לא מצליח לשים את הכתפיים אחרי המוט , אם אני עושה את זה הגב מקביל לרצפה
מה אני עושה בנידון ?

תודה על ההערה
אני מודע לזה , זאת הבעיה העיקרית שלי בדדליפט , בגלל זה הגב תמיד מתעגל
אני פשוט לא מצליח לשים את הכתפיים אחרי המוט , אם אני עושה את זה הגב מקביל לרצפה
מה אני עושה בנידון ?
תתחיל במצב של סטיף לגב עם הכתפיים מעל המוט, ופשוט תכופף את הברכיים כדי להוריד את האגן, אל תזיז שום דבר אחר. לי זה עזר.

תתחיל במצב של סטיף לגב עם הכתפיים מעל המוט, ופשוט תכופף את הברכיים כדי להוריד את האגן, אל תזיז שום דבר אחר. לי זה עזר.

אני אשתדל ליישם , הייתי בטוח שהבעיה הזו נעלמה

איך מצב הכתפיים פה ?

הכתפיים שלך כאן מאחורי המוט, וייתכן מאוד שזו אחת הסיבות שהגב מתעגל לך. למרות שהזווית קצת מטעה, בגלל שזה לא בדיוק מהצד

הכתפיים שלך כאן מאחורי המוט, וייתכן מאוד שזו אחת הסיבות שהגב מתעגל לך. למרות שהזווית קצת מטעה, בגלל שזה לא בדיוק מהצד

אני מקבל המון הערות על זה , מהרבה אנשים
ופשוט לא מצליח ליישם את העניין , אני לא יודע מה לעשות עם זה

אימון מספר 9 , עצימות :

אימון עם גלח !!!

Squat - 1x5 135kg PR ממש קשה , המאמן קרוספיט אמר לי שהייתי מקביל ולא שברתי , מצד שני @omerh84 אמר שבסדר , תחליטו אתם

Pause bench press - 1x3 80kg
PR זורם , לא קשה כמו שציפיתי , בחזרה ראשונה ראש עלה מהספה מהרפלקס , חייב לעבוד על זה

Deadlift - 1x4 155kg
PR הרס לי את כל האימון , אני די מרוצה מהטכניקה , אבל הרביעית הייתה ממש איטית וגריינד בעיקר בנעילה , לא ראיתי טעם להמשיך לחמישית ולהכשל על בטוח , מאוכזב מאוד מהדדליפט בתקופה האחרונה

לא הייתי מרוכז בשיט , זה היה ממש ב5 דקות אחרונות של האופן ג'ים , והקבוצה של הקרוספיט באה וקצת לא הרגשתי מרוכז כש15-20 אנשים מסתכלים עליי

עזר

Hardness - 9 מאוד קשה היה היום , הדדליפט הרס ועשה את זה לאימון חרא , מאוכזב ברמות

סקוואט 135x5

דדליפט חימום אחרון 135 לזוג

דדליפט 155x4 , רק ה2 הראשונות צולמו , עמכם הסליחה

שבר, הטכניקה קצת השתבשה בסקוואט כפי שאתה רואה, ממליץ לך לשים מכנס קצר מתחת לארוך כדי שלא יפריע בדד החיכוך עם המכנס הארוך, ריספקט

שבר, הטכניקה קצת השתבשה בסקוואט כפי שאתה רואה, ממליץ לך לשים מכנס קצר מתחת לארוך כדי שלא יפריע בדד החיכוך עם המכנס הארוך, ריספקט

כן אני שם לב לקריסה של החזה שגורמת לגוד מורנינג
דווקא הרגיש סבבה דדליפט עם מכנס ארוך , תודה רבה , אבל עדיין אני מבואס רצח מהדדליפט שלא זז

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית