- פותח/ת השרשור
תוריד לאט:37mv:
לא רוצה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוריד לאט:37mv:
אז דוד יצא עליךלא רוצה
האמת נתנו לי כל כך הרבה דגשים לעבוד עליהם בסקוואט שפשוט אני לא יודע מה בהכרח תיקן את הגוד מורנינגאיך תיקנת את הgm בסקוואט? גם אני צריך לתקן קצת
איך תיקנת את הgm בסקוואט? גם אני צריך לתקן קצת
אימון מספר 7 , נפח :
רק מציין שקמתי ב8:15 בבוקר , ב9:20 כבר הייתי במכון , אחרי 100 גרם קורנפלקס ו400 מל חלב , תנאים ממש לא אידיאלים לאימון נפח
בקרוב הימים יחזרו לראשון שלישי חמישי כמו בן אדם נורמלי
Squat - 5x5 105kg מנפח לנפח זה נהיה יותר ויותר קשה , אני לא יודע למה אבל בנפח הטכניקה שלי קצת צולעת , בכל אופן אני לא מרוצה מהעומק , אתן דגש על זה להבא
Bench press t&g - 5x5 65kg הלך סבבה , לא קל להתרגל לעניין שהראש צריך להיות על הספה לאורך כל ההרמה , אבל חוץ מסט חמישי הכל היה פמפומים
Chin ups - 5x5 bw+8.75kg התרגיל שהכי התיש אותי היום , לא הייתי רחוק מכשל בסט החמישי , עבר בשלום
Hardnees - 8 אימון נפח כמו שצריך להיות , קשה וטוב , ביי רגליים , נתראה ביום ראשון
עדכון קטן
הלכתי היום לקנות קצת בגדים לחורף
כל כך הייתי מאושר לגלות שאני מידה L , שכל החיים הייתי S או XS , או במקרים קיצוניים הייתי אפילו במידות של ילדים (16-18)
קניתי גם קפוצ'ון מהודיס , פאקינג מידה XL , יש לי בול גזרה כזאת משנה שעברה שלבשתי , כולם מידה XS-S , מתרגש1
מהחורף האחרון עליתי סביבות ה17 קילו ומאמין שנשארתי בערך אותו גובה
המסע למידה XXL מתחיל
מחר נבדוק כמה מ"ג
בעיות הג'ינסים תמיד היונו והתחילו בעיות הגי'נסים 😃 ?
בכל מקרה מזל טוב חח
תודה על ההערהלמה אתה מתחיל את הדדליפט כמו קלין? הכתפיים צריכות להיות מעל המוט, אצלך הן קילומטר מאחורה
תתחיל במצב של סטיף לגב עם הכתפיים מעל המוט, ופשוט תכופף את הברכיים כדי להוריד את האגן, אל תזיז שום דבר אחר. לי זה עזר.תודה על ההערה
אני מודע לזה , זאת הבעיה העיקרית שלי בדדליפט , בגלל זה הגב תמיד מתעגל
אני פשוט לא מצליח לשים את הכתפיים אחרי המוט , אם אני עושה את זה הגב מקביל לרצפה
מה אני עושה בנידון ?
תתחיל במצב של סטיף לגב עם הכתפיים מעל המוט, ופשוט תכופף את הברכיים כדי להוריד את האגן, אל תזיז שום דבר אחר. לי זה עזר.
הכתפיים שלך כאן מאחורי המוט, וייתכן מאוד שזו אחת הסיבות שהגב מתעגל לך. למרות שהזווית קצת מטעה, בגלל שזה לא בדיוק מהצד
שבר, הטכניקה קצת השתבשה בסקוואט כפי שאתה רואה, ממליץ לך לשים מכנס קצר מתחת לארוך כדי שלא יפריע בדד החיכוך עם המכנס הארוך, ריספקט