עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון מספר 14 , התאוששות :
Squat - 2x5 87.5kg
Military press - 3,2,1 62.5kg PR ידעתי שזה יגיע , באסה שזה בא לפני 65 . סט ראשון היה סביר , קשה כהוגן , סט שני חזרה שני איבדתי שיווי משקל ולא הייתי יציב , הצלחתי לנעול אבל החלטתי שלא לגשת לשלישית , סט שלישי הרגשתי סחרחורות מטורפות , היה מאוד קשה לעשות את הסינגל הזה, החלטתי שלא להמשיך כי בטוח הייתי...
אזהר במילים שלי אבל אתה לא נועל את השכמות לפני החזרה הראשונה.
אולי זה יכול לעזור לך https://www.kilogram.co.il/1201/ניתוח-מעמיק-של-הדדליפט/
הכוונה בלכווץ שכמות היא "להוריד את השכמות למטה", עצם זה שאתה מרים את החזה אתה מכווץ את השכמות ו"נועל" אותם אבל אצלך רגע לפני המשיכה השכמות חופשיות ולא נמצאות במקום שהן אמורות להיות. גם הכתפיים שלך לפני המוט, הן צריכות להיות אחריו כדי שהשכמות יהיו מעל המוט, במאמר יש לך הסבר מפורט על זה בסעיף 2.
אמרתי לו אלף פעם, זה לא עוזר.
קראתי אלף פעם על זה , ראיתי מליוני סרטוני הסברה של דדליפט , ואני פשוט לא מצליח ליישם את הקטע של הכתפיים
זה לא שאני עושה את זה בכוונה או משהו
יכול להיות שהמוט רחוק מהרגליים, לפי הצל של המוט הוא נוטה יותר לכיוון האצבעות מאשר לכיוון השרוכים. ואתה גם יושב יותר מדי אחורה, המוט כבר נוגע בשוקיים ואתה יושב עוד אחורה.
תצלם את העצימות דדליפט הבאה מהצד, זאת הדרך הטובה ביותר להסתכל על המנח הנכון... של הכול בדדליפט.
לא צריך אינטליגנציה כל כך גבוהה בכדי לראות בעצמך אם המוט ממקומם רחוק או קרוב מדי, יותר מעניין אותנו איך הכתף שלך בהשוואה למוט, וזווית אלכסונית אולי תעיק על זה.אם אצלם ממש מהצד אתם לא תראו את מקום המוט ביחס לכף רגל , כי הפלטות יסתירו
אשתדל שיהיה קצת באלכסון כדי לתפוס הכל
לא צריך אינטליגנציה כל כך גבוהה בכדי לראות בעצמך אם המוט ממקומם רחוק או קרוב מדי, יותר מעניין אותנו איך הכתף שלך בהשוואה למוט, וזווית אלכסונית אולי תעיק על זה.
אני מפגר , עובדה שעד עכשיו חשבתי שהמוט ממוקם מעל אמצע כף הרגל , ובפועל אפשר לראות בסרטונים שהוא ממוקם יותר לכיוון האצבעות , ע"י הצל שהמוט עושה על הרגל
אבל סבבה , אצלם מהצד
160 מחכה1