הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

בוקר של סימני מתיחה עחי

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 30.4 · צפיות: 118
BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 18/11/14

אימון מספר 14 , התאוששות :

Squat - 2x5 87.5kg

Military press - 3,2,1 62.5kg PR ידעתי שזה יגיע , באסה שזה בא לפני 65 . סט ראשון היה סביר , קשה כהוגן , סט שני חזרה שני איבדתי שיווי משקל ולא הייתי יציב , הצלחתי לנעול אבל החלטתי שלא לגשת לשלישית , סט שלישי הרגשתי סחרחורות מטורפות , היה מאוד קשה לעשות את הסינגל הזה, החלטתי שלא להמשיך כי בטוח הייתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אזהר במילים שלי אבל אתה לא נועל את השכמות לפני החזרה הראשונה.

אולי זה יכול לעזור לך https://www.kilogram.co.il/1201/ניתוח-מעמיק-של-הדדליפט/

אני לא חושב שאי פעם כיווצתי שכמות בדדליפט , אולי זה בא לי בטבעי אבל בחיים לא שמתי דגש על זה וזה פעם ראשונה שאני שומע את זה
תוכל לפרט יותר ? קראתי את מה שרשום במאמר ולא הבנתי בדיוק איפה הבעיה שלי
הכוונה לכווץ שכמות כמו בלחיצת חזה ?

הכוונה בלכווץ שכמות היא "להוריד את השכמות למטה", עצם זה שאתה מרים את החזה אתה מכווץ את השכמות ו"נועל" אותם אבל אצלך רגע לפני המשיכה השכמות חופשיות ולא נמצאות במקום שהן אמורות להיות. גם הכתפיים שלך לפני המוט, הן צריכות להיות אחריו כדי שהשכמות יהיו מעל המוט, במאמר יש לך הסבר מפורט על זה בסעיף 2.

הכוונה בלכווץ שכמות היא "להוריד את השכמות למטה", עצם זה שאתה מרים את החזה אתה מכווץ את השכמות ו"נועל" אותם אבל אצלך רגע לפני המשיכה השכמות חופשיות ולא נמצאות במקום שהן אמורות להיות. גם הכתפיים שלך לפני המוט, הן צריכות להיות אחריו כדי שהשכמות יהיו מעל המוט, במאמר יש לך הסבר מפורט על זה בסעיף 2.

אני לא יודע מה לעשות עם הכתפיים המזדיינות האלה , לא מצליח לתקן את זה תעזור לייי

אמרתי לו אלף פעם, זה לא עוזר.

קראתי אלף פעם על זה , ראיתי מליוני סרטוני הסברה של דדליפט , ואני פשוט לא מצליח ליישם את הקטע של הכתפיים
זה לא שאני עושה את זה בכוונה או משהו

קראתי אלף פעם על זה , ראיתי מליוני סרטוני הסברה של דדליפט , ואני פשוט לא מצליח ליישם את הקטע של הכתפיים
זה לא שאני עושה את זה בכוונה או משהו

לא תירוץ... קח מקל מטאטא ותתרגל.
זה נראה שהגב העגול שלך השתפר 😃 אך אני לא בטוח שהמנח אגן שלך מסובב לפנים.
בסה''כ אתה משתפר 😃 אל תתבאס על הפרס, התקדמת לא רע אם אני זוכר נכון.

יכול להיות שהמוט רחוק מהרגליים, לפי הצל של המוט הוא נוטה יותר לכיוון האצבעות מאשר לכיוון השרוכים. ואתה גם יושב יותר מדי אחורה, המוט כבר נוגע בשוקיים ואתה יושב עוד אחורה.

יכול להיות שהמוט רחוק מהרגליים, לפי הצל של המוט הוא נוטה יותר לכיוון האצבעות מאשר לכיוון השרוכים. ואתה גם יושב יותר מדי אחורה, המוט כבר נוגע בשוקיים ואתה יושב עוד אחורה.

בול מה ש @Psycho הסביר לי
אני חושב שהבנתי מה הבעיה שלי , הבעיה היא בסטאפ , פשוט אם אכנס יותר בפנים עם הכפות רגליים (כך שהמוט יהיה מעל מרכז הכובד) , השוקיים שלי פחות יהיו בהטייה כלפי המוט , מה שיוביל למנח אגן גבוה ממש שאני עושה עכשיו
אם המוט יהיה יותר קרוב אל מרכז הכובד ככה יהיה יותר קל לי לשמור על הכפתיים מאחוריו
אני מקווה מאוד שאתקן את זה מחר , אעשה סרטון , תודה על העזרה

תצלם את העצימות דדליפט הבאה מהצד, זאת הדרך הטובה ביותר להסתכל על המנח הנכון... של הכול בדדליפט.

תצלם את העצימות דדליפט הבאה מהצד, זאת הדרך הטובה ביותר להסתכל על המנח הנכון... של הכול בדדליפט.

אם אצלם ממש מהצד אתם לא תראו את מקום המוט ביחס לכף רגל , כי הפלטות יסתירו
אשתדל שיהיה קצת באלכסון כדי לתפוס הכל

אם אצלם ממש מהצד אתם לא תראו את מקום המוט ביחס לכף רגל , כי הפלטות יסתירו
אשתדל שיהיה קצת באלכסון כדי לתפוס הכל
לא צריך אינטליגנציה כל כך גבוהה בכדי לראות בעצמך אם המוט ממקומם רחוק או קרוב מדי, יותר מעניין אותנו איך הכתף שלך בהשוואה למוט, וזווית אלכסונית אולי תעיק על זה.

לא צריך אינטליגנציה כל כך גבוהה בכדי לראות בעצמך אם המוט ממקומם רחוק או קרוב מדי, יותר מעניין אותנו איך הכתף שלך בהשוואה למוט, וזווית אלכסונית אולי תעיק על זה.

אני מפגר , עובדה שעד עכשיו חשבתי שהמוט ממוקם מעל אמצע כף הרגל , ובפועל אפשר לראות בסרטונים שהוא ממוקם יותר לכיוון האצבעות , ע"י הצל שהמוט עושה על הרגל
אבל סבבה , אצלם מהצד
160 מחכה1

אני מפגר , עובדה שעד עכשיו חשבתי שהמוט ממוקם מעל אמצע כף הרגל , ובפועל אפשר לראות בסרטונים שהוא ממוקם יותר לכיוון האצבעות , ע"י הצל שהמוט עושה על הרגל
אבל סבבה , אצלם מהצד
160 מחכה1

אתה לא מפגר...
קח בבית שלך סרגל ותראה כמה זה 4-5 ס''מ מהשוק... זה בערך המרחק שצריך להיות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית