הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

נכשלת בחזרה אחת בדדליפט ואתה הולך להתאבד ?
כנראה שאתה באמת כישלון.
1016130_703051373097895_6922128819127965302_n.jpg

נכשלת בחזרה אחת בדדליפט ואתה הולך להתאבד ?
כנראה שאתה באמת כישלון.
1016130_703051373097895_6922128819127965302_n.jpg

דבר ראשון , לא שמעתי על מאסטר עם 162 דדליפט

דבר שני , זה לא הכשל , זה האי התקדמות הזו בטקסס , שתבין שהתחלתי את התוכנית הייתי עם 150 ל5 , היום אני 6שבועות אחרי ויש לי 160 ל3 שזה מבחינתי אותו דבר כמו 150 ל5

דבר ראשון , לא שמעתי על מאסטר עם 162 דדליפט

דבר שני , זה לא הכשל , זה האי התקדמות הזו בטקסס , שתבין שהתחלתי את התוכנית הייתי עם 150 ל5 , היום אני 6שבועות אחרי ויש לי 160 ל3 שזה מבחינתי אותו דבר כמו 150 ל5
שתבין שבקיץ נתתי 160 קילו סקוואט לנפח ברצועות ו155 בלי. נתתי בתחרות בפסח 180 דדליפט, ו80 בנצ' בקיץ 182.5 ו80 בנצ' בקיץ ועכשיו אני עושה 60 קילו סקווט ל25 חזרות.
ואני עדיין לא חושב על לפרוש מליפטינג

שתבין שבקיץ נתתי 160 קילו סקוואט לנפח ברצועות ו155 בלי. נתתי בתחרות בפסח 180 דדליפט, ו80 בנצ' בקיץ 182.5 ו80 בנצ' בקיץ ועכשיו אני עושה 60 קילו סקווט ל25 חזרות.
תעשה SS + AB + ABC שמעתי ככה מגיעים ל 10 פלטות כל צד

אחי, כבוד על ההתקדמות...
באמת שאתה מתקדם... יש אימונים חרא קורה...
דבר אחד חשוב שתזכור, אחרי אימון חרא אל תחליט החלטות.
תישן תקום מחר, ותראה שהכל נראה טוב יותר 😃
בכל מקרה יפה על ההתקדמות 😃 מוניטין

חלילה , לא אמרתי שאני פורש , נשאר עד שהצבא לוקח אותי
הקטע הוא שהרגע עברתי תוכנית , ואני לא זז בה בדדליפט , זה לא שאני סתם ככה תקוע
כשאתה עובר לתכונית מתקדמת יותר אתה מצפה לראות תוצאות ב6 שבועות ...
מבאס תתחת הדדליפט הזה

אחי, כבוד על ההתקדמות...
באמת שאתה מתקדם... יש אימונים חרא קורה...
דבר אחד חשוב שתזכור, אחרי אימון חרא אל תחליט החלטות.
תישן תקום מחר, ותראה שהכל נראה טוב יותר 😃
בכל מקרה יפה על ההתקדמות 😃 מוניטין

תודה רבה , אבל בדדליפט אני לא מתקדם , אין תירוץ
"אימון חרא" לא תופס , זה 6 שבועות ללא התקדמות
מאוד מבאס ומעצבן , אבל נחיה עם מה שיש , או לפחות מה שאין (190 דדליפט נפרד1 😭 )

רוצה לשמוע על אימון יותר חרא?

שלח לי הודעה בוואצפ תפרוק קצת
וזה לא האימון חרא , רק הדדליפט ביאס לי אותו
הסקוואט עלה אחלה והבנצ מאוד טוב , אני מחר בעזרת השם אעלה סרטונים

צא מהסרט, זה שונה לגמרי מSS, אין התקדמות מטורפת באף תוכנית ב6 שבועות שהיא לא SS למתחיל.
ואל תחשוב לטווח הקצר, אלא לטווח הארוך יותר.
תן בראש.

צא מהסרט, זה שונה לגמרי מSS, אין התקדמות מטורפת באף תוכנית ב6 שבועות שהיא לא SS למתחיל.
ואל תחשוב לטווח הקצר, אלא לטווח הארוך יותר.
תן בראש.

זה היה ברור לי
אבל ציפיתי לפחות להתקדמות מינימאלית בדדליפט (שזה התרגיל שאמור הכי להתקדם אצל הרוב) ב6 שבועות
אין מה לעשות , אשאר על 162 גם שבוע הבא בתקווה לנעול את כל ה3

אמרתי לך (לא במשמעות של להתעלות) שעבודה עם אחוזים כל כך גבוהים לאורך זמן לא מניבה תוצאות לטווח הארוך. מי שמבצע 3 חזרות מקסימליות עובד על אחוזים מאוד, מאוד גבוהים, ואדם שרמת האימונים שלו היא לא ממש של מתאמן מנוסה, הגוף שלו לא יצליח להתמודד עם האחוזים האלה. זה לא אומר פציעה, זה פשוט אומר אי יכולת להתקדם. לא ממש ביצעת ריסט אלא המשכת, ואני גם צופה שלא תסגור את ה162 אימון הבא (תן לי בראש).
לא לחינם כל מי שמבצע את הדדליפט ל-5 חזרות מתקדם הרבה יותר טוב כי הוא לא עובד בטווח המקסימלי שלו, ויכול להרשות לעצמו להתחזק שבוע אחרי שבוע.
קח בעירבון מוגבל את מה שאני מציע, אני רק מציין את מה שעולה לי לראש לאור ניסיון מבוקר עם כשלים (אולם אינני אינדיקציה) והמון קריאה וחקירות, כי זה מה שאני הכי אוהב לעשות; או לקחת דילואד רציני חודש לפני התחרות, או להחליף את האימוני עצימות בנפח דדליפט עם אחוזים נמוכים. זה ידרוש ממך לעשות כנראה רוטאציות בין הסקוואט לדדליפט, אבל ברמה שלך זה כנראה יעשה לך רק טוב. צריך ניסיון של הרבה שנים בשביל לסחוט התקדמויות באחוזים כל כך גבוהים, או גנטיקה ממש טובה. לשאר, דרוש עבודה חכמה יותר.

אמרתי לך (לא במשמעות של להתעלות) שעבודה עם אחוזים כל כך גבוהים לאורך זמן לא מניבה תוצאות לטווח הארוך. מי שמבצע 3 חזרות מקסימליות עובד על אחוזים מאוד, מאוד גבוהים, ואדם שרמת האימונים שלו היא לא ממש של מתאמן מנוסה, הגוף שלו לא יצליח להתמודד עם האחוזים האלה. זה לא אומר פציעה, זה פשוט אומר אי יכולת להתקדם. לא ממש ביצעת ריסט אלא המשכת, ואני גם צופה שלא תסגור את ה162 אימון הבא (תן לי בראש).
לא לחינם כל מי שמבצע את הדדליפט ל-5 חזרות מתקדם הרבה יותר טוב כי הוא לא עובד בטווח המקסימלי שלו, ויכול להרשות לעצמו להתחזק שבוע אחרי שבוע.
קח בעירבון מוגבל את מה שאני מציע, אני רק מציין את מה שעולה לי לראש לאור ניסיון מבוקר עם כשלים (אולם אינני אינדיקציה) והמון קריאה וחקירות, כי זה מה שאני הכי אוהב לעשות; או לקחת דילואד רציני חודש לפני התחרות, או להחליף את האימוני עצימות בנפח דדליפט עם אחוזים נמוכים. זה ידרוש ממך לעשות כנראה רוטאציות בין הסקוואט לדדליפט, אבל ברמה שלך זה כנראה יעשה לך רק טוב. צריך ניסיון של הרבה שנים בשביל לסחוט התקדמויות באחוזים כל כך גבוהים, או גנטיקה ממש טובה. לשאר, דרוש עבודה חכמה יותר.
מסכים, זו הסיבה שאני עובר לחמישיות בבנץ.

אני לא קשור אבל
איפה בדיוק אתה מתאמן?
אני גר בחדרה אבל מתאמן בפורמה, ועד הפורום לא שמעתי בחיים על המכון שלך, היכן הוא נמצא?

אתה כל כך צודק , אני טמבל שרק עכשיו הבנתי את זה , זה פגע בי רציני שלא עשיתי דילואד , לא נורא , למדתי על בשרי , לא קרה כלום
הפנמתי כל מה שרשמת , תודה רבה על התגובה ועל כל העזרה , אבל כרגע אין לי מה לעשות 3 שבועות לפני תחרות , אחרי התחרות אתן דילואד רציני ועבודה ללא חגורה

תנסה לעבור ל 2x3 בדדליפט

יש סיבה ?

אני לא קשור אבל
איפה בדיוק אתה מתאמן?
אני גר בחדרה אבל מתאמן בפורמה, ועד הפורום לא שמעתי בחיים על המכון שלך, היכן הוא נמצא?

נמצא באזור התעשייה הדרומי בחדרה (2 דקות מארמונות יוסף)
קרוספיט חדרה , כן לא מוכר כל כך , ממליץ בחום , תוכל תמיד לבוא לאימון ניסיון

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית