Kאחרי שקראת , אני אשמח למוניטין שלילי או משהו בסגנון , כי מגיע לי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Kאחרי שקראת , אני אשמח למוניטין שלילי או משהו בסגנון , כי מגיע לי
נכשלת בחזרה אחת בדדליפט ואתה הולך להתאבד ?
כנראה שאתה באמת כישלון.
![]()
שתבין שבקיץ נתתי 160 קילו סקוואט לנפח ברצועות ו155 בלי. נתתי בתחרות בפסח 180 דדליפט, ו80 בנצ' בקיץ 182.5 ו80 בנצ' בקיץ ועכשיו אני עושה 60 קילו סקווט ל25 חזרות.דבר ראשון , לא שמעתי על מאסטר עם 162 דדליפט
דבר שני , זה לא הכשל , זה האי התקדמות הזו בטקסס , שתבין שהתחלתי את התוכנית הייתי עם 150 ל5 , היום אני 6שבועות אחרי ויש לי 160 ל3 שזה מבחינתי אותו דבר כמו 150 ל5
תעשה SS + AB + ABC שמעתי ככה מגיעים ל 10 פלטות כל צדשתבין שבקיץ נתתי 160 קילו סקוואט לנפח ברצועות ו155 בלי. נתתי בתחרות בפסח 180 דדליפט, ו80 בנצ' בקיץ 182.5 ו80 בנצ' בקיץ ועכשיו אני עושה 60 קילו סקווט ל25 חזרות.
ואני עדיין לא חושב על לפרוש מליפטינג
אין לי מזגן לעשות עליו בטןתעשה SS + AB + ABC שמעתי ככה מגיעים ל 10 פלטות כל צד
שתבין שבקיץ נתתי 160 קילו סקוואט לנפח ברצועות ו155 בלי. נתתי בתחרות בפסח 180 דדליפט, ו80 בנצ' בקיץ 182.5 ו80 בנצ' בקיץ ועכשיו אני עושה 60 קילו סקווט ל25 חזרות.
ואני עדיין לא חושב על לפרוש מליפטינג
אחי, כבוד על ההתקדמות...
באמת שאתה מתקדם... יש אימונים חרא קורה...
דבר אחד חשוב שתזכור, אחרי אימון חרא אל תחליט החלטות.
תישן תקום מחר, ותראה שהכל נראה טוב יותר 😃
בכל מקרה יפה על ההתקדמות 😃 מוניטין
רוצה לשמוע על אימון יותר חרא?
צא מהסרט, זה שונה לגמרי מSS, אין התקדמות מטורפת באף תוכנית ב6 שבועות שהיא לא SS למתחיל.
ואל תחשוב לטווח הקצר, אלא לטווח הארוך יותר.
תן בראש.
מסכים, זו הסיבה שאני עובר לחמישיות בבנץ.אמרתי לך (לא במשמעות של להתעלות) שעבודה עם אחוזים כל כך גבוהים לאורך זמן לא מניבה תוצאות לטווח הארוך. מי שמבצע 3 חזרות מקסימליות עובד על אחוזים מאוד, מאוד גבוהים, ואדם שרמת האימונים שלו היא לא ממש של מתאמן מנוסה, הגוף שלו לא יצליח להתמודד עם האחוזים האלה. זה לא אומר פציעה, זה פשוט אומר אי יכולת להתקדם. לא ממש ביצעת ריסט אלא המשכת, ואני גם צופה שלא תסגור את ה162 אימון הבא (תן לי בראש).
לא לחינם כל מי שמבצע את הדדליפט ל-5 חזרות מתקדם הרבה יותר טוב כי הוא לא עובד בטווח המקסימלי שלו, ויכול להרשות לעצמו להתחזק שבוע אחרי שבוע.
קח בעירבון מוגבל את מה שאני מציע, אני רק מציין את מה שעולה לי לראש לאור ניסיון מבוקר עם כשלים (אולם אינני אינדיקציה) והמון קריאה וחקירות, כי זה מה שאני הכי אוהב לעשות; או לקחת דילואד רציני חודש לפני התחרות, או להחליף את האימוני עצימות בנפח דדליפט עם אחוזים נמוכים. זה ידרוש ממך לעשות כנראה רוטאציות בין הסקוואט לדדליפט, אבל ברמה שלך זה כנראה יעשה לך רק טוב. צריך ניסיון של הרבה שנים בשביל לסחוט התקדמויות באחוזים כל כך גבוהים, או גנטיקה ממש טובה. לשאר, דרוש עבודה חכמה יותר.
בבנץ? אם כבר בסקבט ובדד לול התחלת מ3 על תחילת התוכניתמסכים, זו הסיבה שאני עובר לחמישיות בבנץ.
אף פעם לא הבנתי למה שלשה או שניים ולא חמישיה, את השלשות לא אמורים לשלב קרוב לסיומה של התוכנית?תנסה לעבור ל 2x3 בדדליפט
אמרתי לך (לא במשמעות של להתעלות) שעבודה עם אחוזים כל כך גבוהים לאורך זמן לא מניבה תוצאות לטווח הארוך. מי שמבצע 3 חזרות מקסימליות עובד על אחוזים מאוד, מאוד גבוהים, ואדם שרמת האימונים שלו היא לא ממש של מתאמן מנוסה, הגוף שלו לא יצליח להתמודד עם האחוזים האלה. זה לא אומר פציעה, זה פשוט אומר אי יכולת להתקדם. לא ממש ביצעת ריסט אלא המשכת, ואני גם צופה שלא תסגור את ה162 אימון הבא (תן לי בראש).
לא לחינם כל מי שמבצע את הדדליפט ל-5 חזרות מתקדם הרבה יותר טוב כי הוא לא עובד בטווח המקסימלי שלו, ויכול להרשות לעצמו להתחזק שבוע אחרי שבוע.
קח בעירבון מוגבל את מה שאני מציע, אני רק מציין את מה שעולה לי לראש לאור ניסיון מבוקר עם כשלים (אולם אינני אינדיקציה) והמון קריאה וחקירות, כי זה מה שאני הכי אוהב לעשות; או לקחת דילואד רציני חודש לפני התחרות, או להחליף את האימוני עצימות בנפח דדליפט עם אחוזים נמוכים. זה ידרוש ממך לעשות כנראה רוטאציות בין הסקוואט לדדליפט, אבל ברמה שלך זה כנראה יעשה לך רק טוב. צריך ניסיון של הרבה שנים בשביל לסחוט התקדמויות באחוזים כל כך גבוהים, או גנטיקה ממש טובה. לשאר, דרוש עבודה חכמה יותר.
תנסה לעבור ל 2x3 בדדליפט
אני לא קשור אבל
איפה בדיוק אתה מתאמן?
אני גר בחדרה אבל מתאמן בפורמה, ועד הפורום לא שמעתי בחיים על המכון שלך, היכן הוא נמצא?
סרטונים מחמישי
סקוואט
דדליפט קקי