הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
גם כתבתי באיזשהוא שרשור שאתה חטוב ודקיק, לא?
דקיק זה פחות טוב
46506957.jpg

יש משקה חדש של עלית, קפה עם שוקולד מריר (אין טעם של חלב בזה)
זה קצת מריר אבל ממש טעים, ממליץ.

coffee shot משהו כזה
בלי סוכר?
ביומיום אני שותה נס עם סטיוויה וממש טיפה חלב בבוקר, אבל יש הבדל בטעם בין סטיוויה לסוכר

דקיק זה פחות טוב
46506957.jpg
תראה איזה עולם. מליפטר שמן, שעיר, מבסוט ושבע - הפכת לבחור רגיש וחלק, שמסתכל במבט נוגה ומהרהר במשמעות המשפטים שחברים אמרו לך. תכף תתחיל לכתוב שירים וזהו. ברור לך שבתחרות הבאה אתה הופך לביץ' של מישהו????

הראשון לא אהבתי, יותר מדי קור/גרוב/ איך שזה נקרא. דארק טרנקוויליטי אחלה להקה

שני ריבועים עליונים שממש מתאמצים להשתחרר מתחת לשכבה שמעליהם, זה נחשב?
ואם כבר תמונות אז "איך רגל צריכה להיראות" @stitch

היד לוחצת על הבטן בשביל שהקוביות יצאו מהמקום ?

וכמו שאמרתי לך ביום חמישי ממש רואים שירדתה, או שזה כי הייתה בלי זקן והיה לך BABY FACE

היד לוחצת על הבטן בשביל שהקוביות יצאו מהמקום ?
לא בדיוק, היד מנסה להסתיר את הבטן התחתונה כי שם עדיין יש כמות לא מבוטלת של שומן 😃
וכמו שאמרתי לך ביום חמישי ממש רואים שירדתה, או שזה כי הייתה בלי זקן והיה לך BABY FACE
יכול להיות שזה גם בגלל שהתגלחתי, גם תמרה אמרה שאני פתאום נראה כמה שנים צעיר יותר (לא יודע אם זה מחמאה בגיל שלי אבל סבבה 😃 )

תראה איזה עולם. מליפטר שמן, שעיר, מבסוט ושבע - הפכת לבחור רגיש וחלק, שמסתכל במבט נוגה ומהרהר במשמעות המשפטים שחברים אמרו לך. תכף תתחיל לכתוב שירים וזהו. ברור לך שבתחרות הבאה אתה הופך לביץ' של מישהו????
אנחנו גם מדברים על חזה של גברים בין הסטים 😃 יבגני שם סיפר כל מיני בעיות שהיו לו בחיים, כמעט בכה. בכללי יש לנו את תמרה בתור הבחורה, אבל יבגני עוד מעט יהפוך לג'ניה 😃 ואז יהיו לנו 2 בנות שעושות סקוואט.
לא בדיוק, היד מנסה להסתיר את הבטן התחתונה כי שם עדיין יש כמות לא מבוטלת של שומן 😃

ביחד עם ההודעות הקודמות שלך, אתה הופך לבחורה. זה תרגיל של בנות להסתיר שומנים בבטן.

תיהיה גאה בהם הרווחתה אותם ביושר.

חלק - ממש לא (עדיין מחכה לתור שלי באמריקן לייזר)
שירים זה רעיון טוב 😃
לגבי ביץ' של מישהו, אני אכין איזה סכין של כלא ממברשת שיניים או מקפיץ של מיטה, אני לא אהיה ביץ' של אף אחד!!! (בדיוק סיימתי לראות את אוז שלשום חח)
אנחנו גם מדברים על חזה של גברים בין הסטים 😃 יבגני שם סיפר כל מיני בעיות שהיו לו בחיים, כמעט בכה.
עשו לי ניתוח ג'ינו בגיל 18, זה נושא רציני מאוד 😛
יבגני עוד מעט יהפוך לג'ניה 😃 ואז יהיו לנו 2 בנות שעושות סקוואט.
מה אתה צוחק? אתה עדיין עושה סקוואט פחות ממני עם כל זה שאני חלשלוש, ועוד מעט גם פחות מתמרה
ביחד עם ההודעות הקודמות שלך, אתה הופך לבחורה. זה תרגיל של בנות להסתיר שומנים בבטן.

תיהיה גאה בהם הרווחתה אותם ביושר.
טוב נתתי לעצמי שתי כאפות
ניראה לי הוא מחכה להזמנה של המוט סלפי בשביל זה.
הדואר ישראל הזה כל כך איטי...
ובנושא אחר, בנושא שבאמת חשוב, בלחיצות אני מבסוט מהתוצאות של מה שאני עושה, בסקוואט ודדליפט פחות. אי לכך ובהתאם לזאת הינני חושב הכיצד ניתן לשנות את אופן עבודתי על הרמות אלה בכדי שיסברו את עיניי ואת רגליי.
בעיקרון לפי ההרגשה שלי העצימות הגבוהה זה מה ששורף אותי יותר מהנפח הגבוה (כמובן יכול להיות גם שההרגשה שלי מטעה אותי) אז אני חושב לעשות משהו עם נפח סבבה ועצימות לא גבוהה מדי, או שלעשות נגיד בצורה של אימון כבד ואימון הבא אימון התאוששות קל. קיצר אם יש רעיונות זרקו אותם לכיווני ותקבלו הוקרת תודה ולייק

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית