- פותח/ת השרשור
- #1,821
אתה מביא את הרצועות?כה ב7-8 בערך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מביא את הרצועות?כה ב7-8 בערך
כה ברוראתה מביא את הרצועות?
תשאל אותו בלוג שלו, מה אתה מספים לי את הלוג:angel: הטהור 😇שלי
סקוואט - 130X3X5
דדליפט - 160X2X5
פרונט סקוואט סטים קלים עד 50 קילו. החלטתי לנסות לראשונה לעשות פרונט
אם מישהו מבין בפרונט סקוואט אשמח להערות על הטכניקה
קצת תראש מודרני:
יש בו סוכר בקופי שוט הזה.. יש 11 גרם פחמימה סה"כ.ביומיום אני שותה נס עם סטיוויה וממש טיפה חלב בבוקר, אבל יש הבדל בטעם בין סטיוויה לסוכר
לא מבין גדול בפרונט סקוואט אבל זה נראה שאתה מחזיק את המוט צר מדי, אם אני לא טועה צריך להחזיק קצת יותר רחב מרוחב הכתפיים
קצת תראש מודרני:
בהעמסה אולי אני אנסה את זה, ברגיל זה יותר מדי פחמימה מבחינתייש בו סוכר בקופי שוט הזה.. יש 11 גרם פחמימה סה"כ.
בהעמסות שתיתי את הכל 😛
כי זה מהאלבומים החדשים יותר.להקה טובה. השירים נשמעים די מודרני, אבל הלהקה קיימת מתחילת שנות ה 80
יודע 😃כי זה מהאלבומים החדשים יותר.
כשאתה מכין את זה, אתה שם אבקה לפי לפי כוס מדידה או לפי סקופים?תעשה איזה מיני עוגה \ חטיף חלבון עם אבקה חדשה וחמאת בוטנים ,יש מלא מתכונים באינטרנט . זה טעים ריייצח ,וזה חוסך זמן תכלס .
עריכה : הנה , תנסה את זה ,בגדול זה טבעוני שמה וזה לא עושה הבדל חח (כאילו האבקה שמה טבעונית והוא חופר על זה בהתחלה בלה בלה בלה בשר זה רצח) .
http://www.foodiefiasco.com/chocolate-peanut-butter-protein-bars-vegan-low-carb-high-protein/
הייתי אתמול בהופעה של אוברקיל. לא מעט קלוריות נשרפו, הלכתי לישון ב 3 וחצי בערך, לא יכלתי להירדם, אחר כך התעוררתי מלא פעמים באמצע וישנתי רע מאוד, והיום הרגשתי סחוט וחלש. עכשיו לאימון עצמו:
פרס - 80X1, 85F, 85X1 ה 80 היה חימום כי 70 הרגיש כבד מדי, ה 80 עלה סבבה לעומת זאת. נסיון ראשון משום מה לא עלה בכלל ה 85, בנסיון שני כן, היה כבד ואין מצב שהייתי מצליח עוד חזרה...
בנץ' - 105X5X5 גם הרגיש יותר מדי כבד אבל עלה הכל
צ'ין אפס - 15X5,3 0X8 משקל גוף במכון 104.8
בשלב הזה...
עשיתי ריסט בלחיצות לפני כמה זמן, וטיפסתי חזרה למשקל הזה. עכשיו אימון שני רצוף שרציתי לתת שלשה עם 85 ולא הצלחתי, אימון הבא אני אוריד משקל בעצימות בפרס (לא החלטתי כמה). בעיקרון את צורת העבודה שלי בלחיצות אני לא רואה צורך לשנות, כי עם הורדה של כמעט 10 קילו עשיתי PR בבנץ' (לא PR מטורף אבל עדיין...) ביום חמישי ובפרס אני פחות או יותר באותה רמה שהייתי לפני החיטוב (היום ספציפית היה אימון רע מבחינת ההרגשה שלי אז אני לא כזה דואג). במה שבאמת נחלשתי זה סקוואט, גם דדליפט אבל בדדליפט זה פחות דרסטי. אני מניח שזה גם בגלל כל הריצות וגם בגלל מתכונת עבודה לא מתאימה, אז בזה אני באמת עכשיו מנסה מתכונת אחרת ונראה איך ילך. וגם הורדתי את הריצות כשהתחלתי דל פחמימה (רציתי לראות איך הגוף יגיב ובינתיים אני רואה שהמשקל גוף יורד)לא הסכמנו שתעשה אימונים עם משקלים קלים יותר? אתה בעצמך אמרת שנחלשת יותר במהלך החיטוב ותנסה לעבוד קצת יותר על נפח ופחות על עצימות. חבל לתת סינגלים לפרס בתחילת האימון גם אם התכוונת לשלשות.
חוץ מהעניין של לא להגיע לכשלים, אבל היום פשוט לא ציפיתי שאני לא אצליח אפילו חזרה אחת עם 85, לכן גם הייתי חייב לעצמי לנסות שובבעיקרון את צורת העבודה שלי בלחיצות אני לא רואה צורך לשנות,
לא נורא.. גם אני בדיוק נחלש ומצחיק שהתחלנו באותו זמן את החיטוב..
אני מתכחש להיחלשות, אני משכנע את עצמי שזה בגלל ההופעה של אתמול (היה שווה את זה חח) והשינה ומאוד לא איכותית היוםלא נורא.. גם אני בדיוק נחלש ומצחיק שהתחלנו באותו זמן את החיטוב..
לפלג גוף עליון אני עושה משהו שבספרי אימוני כוח לדורותיהם יקראו "יוג'ין מתוד" 😃אני מנסה להבין איזו תוכנית אתה עושה ולא מצליח 😃
לי ביטלו את המילואים 😃, אני ילשין על תמרה, אתמול היא הבריזה.אני אגיב כאן בשביל שתדעו שאני עדיין חי במילואים, ד"ש לכולם 😃
מתגעגעים, הראק עצוב בלעדיךאני אגיב כאן בשביל שתדעו שאני עדיין חי במילואים, ד"ש לכולם 😃
*אלשיןילשין
לי ביטלו את המילואים 😃, אני ילשין על תמרה, אתמול היא הבריזה.