Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
דדליפט יפיפה גבר כל הכבוד !
גם לי בבנץ קרה אותו דבר היד אחורית שלי גמורה שבוע הבא אני יוריד תרגיל עזר ליד אחורית ויתן אותו בעצימות משקל קל
ויראה איך הולך .
בכל מקרה בהצלחה !

מה המקסימום שעבדת איתו בנפח בנץ? 100*5*5 או יותר?
התחלתי עם נפח 110*5*5 כשבעצימות עשיתי 117.5, אחר כך הורדתי ל 100*5*5, זה מה שאני עושה עכשיו. אבל ביום שלישי הזה עשיתי שני סטים לכשל של פרס עם 85 (נכשלתי בחזרה השלישית בשניהם) וסט עם 60 13 חזרות (נכשלתי ב 14) אז אני די בטוח שזה פגע בי היום
הנה עוד סרטון מאתמול, הסט הכי קשה, תודה ל@incin על הצילום, ל@koller על הכאפות ולשניהם על התמיכה המנטלית ברגעים הקשים

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

עדכון לוג: 09/11/14

יום ראשון 9/11/14 שבוע 7 טקסס - נפח

סקוואט 5X5X125
בנץ' 5X5X100
נראה לי שסוף סוף התחלתי לעשות לג דרייב כמו שצריך כי עם המגבת שלי החלקתי אחורה כל הזמן , תודה ל @incin על המגבת המגניבה שלא מחליקה. התחלתי גם להשתמש בחגורה בבנץ', נראה לי זה עזר לי להיות מכווץ.
מקבילים 2X8X15 משקל עצמי במכון 110.5
צ'ין אפס 5X5X5 הסטים האחרונים היו קשים, אני אנסה לעשות את המקבילים אחרי המתח שבוע הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה הכל בזכות הצבע הורוד פוקסיה של המגבת, הזמנתי לפני חודש וחצי עוד כמה מגבות בסגנון הזה מעלי אקספרס, עדיין מחכה שהן יגיעו.

זה הכל בזכות הצבע הורוד פוקסיה של המגבת, הזמנתי לפני חודש וחצי עוד כמה מגבות בסגנון הזה מעלי אקספרס, עדיין מחכה שהן יגיעו.
אני צריך להזמין לי גם כמה...

גם אני התחלתי לחגור בבנץ, מרגיש את ההבדל.
ניסיתי לחגור לפני איזה חצי שנה, אולי יותר, לא הרגשתי שזה עוזר ואפילו הפריע, ולא חגרתי מאז, אבל עכשיו אני בטוח שכל הסטאפ שלי פשוט לא היה טוב אז

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

עדכון לוג: 14/11/14

יום שישי 14/11/14 - עצימות

סקוואט 160X5 PR היה נורא כבד אבל עלה. חבר שראה מהצד אמר שאני נוטה קדימה מדי, אבל אני לא בטוח אם להתייחס לזה ברצינות... גם לא ממש הבנתי אם הוא מתכוון שיצא לי גודמורנינג או כשירדתי אז הזווית של הגב הייתה אופקית מדי (שזה אני בטוח שלא נכון כי הייתי אמור לאבד שיווי משקל אם זה היה ככה)
בנץ' 122.5X3 הבנץ' תקוע, אני אנסה להתקדם עם שלשות, שבוע הבא אעשה 125, נראה לי גם אני אוותר על המקבילים ביום ראשון, יש לי תחושה לא טובה בכתפיים, נראה לי זה מהם....

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע נשמה שבוע שעבר בבנץ עשיתי תרגילי עזר בראשון ובשלישי
יום חמישי נתתי 125 לחזרה וחצי אתמול נתתי אותה ל 3 חזרות כי לא עשיתי כלל תרגילי עזר כל השבוע חוץ מביום עצימות
שעשיתי די הרבה תרגילי בילדינג משקל קל ואחלה הרגשה ממליץ לך לתת צאנס !!

עוד משהו, היה לי תור לספר ואיך שסיימתי לדדלפט ראיתי שאני די מאחר, אז ניסיתי לרוץ מהר לשם... לא ממש הולך ספרינט אחרי דדליפט כבד...
שמע נשמה שבוע שעבר בבנץ עשיתי תרגילי עזר בראשון ובשלישי
יום חמישי נתתי 125 לחזרה וחצי אתמול נתתי אותה ל 3 חזרות כי לא עשיתי כלל תרגילי עזר כל השבוע חוץ מביום עצימות
שעשיתי די הרבה תרגילי בילדינג משקל קל ואחלה הרגשה ממליץ לך לתת צאנס !!
לא ממש הבנתי, השבוע לא עשיתי תרגילי עזר בכלל? מתי עשית תרגילי בילדינג עם משקל קל?

עוד משהו, היה לי תור לספר ואיך שסיימתי לדדלפט ראיתי שאני די מאחר, אז ניסיתי לרוץ מהר לשם... לא ממש הולך ספרינט אחרי דדליפט כבד...

לא ממש הבנתי, השבוע לא עשיתי תרגילי עזר בכלל? מתי עשית תרגילי בילדינג עם משקל קל?
רק ביום חמישי אחרי הסקוואט ובנץ
עשיתי את התרגילי עזר

רק ביום חמישי אחרי הסקוואט ובנץ
עשיתי את התרגילי עזר
הבנתי, טוב שבוע הבא אני אנסה לתת 125 לשלשה, ולא לעשות מקבילים ביום ראשון, נראה איך זה ילך, מקסימום אנסה את מה שאתה אומר אולי... אגב עכשיו נזכרתי כשהתחלתי חיטוב עם לינארית, נתקעתי בחמישיות בבנץ' ודווקא בימי חמישי הייתי קצת מתקדם עם שלשות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית