- פותח/ת השרשור
תודה 😃כל הכבוד על ה-PR! אני צריך מתישהו גם כן לחזור לפרס, לא זוכר את הפעם האחרונה שעשיתי בכלל.
אני די בטוח שאם תנסה PR בפרס אתה תעשה הרבה יותר ממה שעשית פעם אחרונה שעשית, בגלל כל הנפח בנץ' שאתה עושה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃כל הכבוד על ה-PR! אני צריך מתישהו גם כן לחזור לפרס, לא זוכר את הפעם האחרונה שעשיתי בכלל.
"עשיתי PR היום, הרמתי 3.2psi"כל המכשירים הם לחץ אוויר.
אני מקנאה שאני לא יכול לנוח כזה הרבה זמן, לא יכול להרשות לעצמי להיות כזה הרבה זמן בחדר כושר. צריך לחזור לעבוד במת"מ.
אני לא זוכר שראיתי אותך עושה פרס.
תודה 😃
אני די בטוח שאם תנסה PR בפרס אתה תעשה הרבה יותר ממה שעשית פעם אחרונה שעשית, בגלל כל הנפח בנץ' שאתה עושה
מה ה PR שלך בבנצ' \ ופרס או מותר לשאול? 😃פעם הייתי ממש טוב בפרס (לעומת הבנץ'), היום זה כבר התאזן לכיוון השני 😃
מה ה PR שלך בבנצ' \ ופרס או מותר לשאול? 😃
ביחס למי? 🤩לא..מספיק..חזק..
מה זה יותר גרוע מסטארטאפ.רק לפרוטוקול - בשבועיים האחרונים אני עובד כל ערב מהבית עד 1:30 פחות או יותר, זו עוד סיבה למרוח את הזמן בחד"כ - כשאני חוזר אני צריך לעבוד.
ביחס למי? 🤩
מה זה יותר גרוע מסטארטאפ.
ממתי עובדים כזה הרבה אצכלם ? או שאתה מדבר עם אנשים מחו"ל ?
אז עכשיו זה עם 75 😃ביחס למה שאני אהיה עוד חודש/שנה/עשור 😃
הייתי צריך שמירה עם 70 ק"ג בנץ' לחמש חזרות כשנרשמתי לפורום.
עוד PR לאוסף 😆@yujinius
מזל טוב על כוכב הזהב 🤣
כל הכבוד 😃 חזק מאוד.. מעניין אותי מה שגיא חפר לך שם בסוף 😆
הוא אמר לי שזה ממש מרשים ומשבוע הבא הוא מתחיל לעשות תכנית כוח ולשתות 4 ליטר חלב ביום בשביל להגיע למשקל הזה 🤣אדיר, איזה מלחמה! לא יכול לתת מוניטין..
נתת לי לאן לשאוף אחרי הסבב הבא של סמולוב
וגם אותי מאוד מעניין מה שגיא אמר לך שם 😄
תודה 🚬🤪🚬🤘יומולדת שמח! עד 120 ו900 טוטאל! 😆😆
אני עוד לא בטוח, אבל כנראה שבצהריים די מוקדםתגיד מתי אתה מתאמן מחר? הייתי היום במזכירות של הבריכה ואמרו לי שאני יכול להוציא אישור מחר מאס"ט שאני תלמיד מכינה והם יקבלו אותו וירשמו אותי לחד"כ 😃