Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כל הכבוד על ה-PR! אני צריך מתישהו גם כן לחזור לפרס, לא זוכר את הפעם האחרונה שעשיתי בכלל.
תודה 😃
אני די בטוח שאם תנסה PR בפרס אתה תעשה הרבה יותר ממה שעשית פעם אחרונה שעשית, בגלל כל הנפח בנץ' שאתה עושה

מה שיבגני אמר, אני עובד כבר חודש במרכז, פשוט סיוט עם השעות. מקווה שעוד מעט יוכל להתחיל להחשיב שעות רכבת, ואז יהיה לי זמן לנשום.
אה ודרך אגב באינטל יש המון אנשים שהולכים לאיזה שעה לחדר כושר באמצע היום, הבעיה שהחדר כושר שם הוא לזקנים עזוב שאין ראק, כל המכשירים הם לחץ אוויר.

אני מקנאה שאני לא יכול לנוח כזה הרבה זמן, לא יכול להרשות לעצמי להיות כזה הרבה זמן בחדר כושר. צריך לחזור לעבוד במת"מ.

אני לא זוכר שראיתי אותך עושה פרס.

רק לפרוטוקול - בשבועיים האחרונים אני עובד כל ערב מהבית עד 1:30 פחות או יותר, זו עוד סיבה למרוח את הזמן בחד"כ - כשאני חוזר אני צריך לעבוד.

פעם הייתי ממש טוב בפרס (לעומת הבנץ'), היום זה כבר התאזן לכיוון השני 😃

תודה 😃
אני די בטוח שאם תנסה PR בפרס אתה תעשה הרבה יותר ממה שעשית פעם אחרונה שעשית, בגלל כל הנפח בנץ' שאתה עושה

יכול להיות - נבדוק את זה מתישהו אחרי סמולוב ג'וניור 🏋️😅

רק לפרוטוקול - בשבועיים האחרונים אני עובד כל ערב מהבית עד 1:30 פחות או יותר, זו עוד סיבה למרוח את הזמן בחד"כ - כשאני חוזר אני צריך לעבוד.
מה זה יותר גרוע מסטארטאפ.
ממתי עובדים כזה הרבה אצכלם ? או שאתה מדבר עם אנשים מחו"ל ?

מה זה יותר גרוע מסטארטאפ.
ממתי עובדים כזה הרבה אצכלם ? או שאתה מדבר עם אנשים מחו"ל ?

תקופה לחוצה, אני נמצא על "הציר הקריטי", כמו שאוהבים להגדיר את זה אצלנו - חייב לסיים את מה שאני עושה השבוע.

כל הכבוד 😃 חזק מאוד.. מעניין אותי מה שגיא חפר לך שם בסוף 😆

אדיר, איזה מלחמה! לא יכול לתת מוניטין..
נתת לי לאן לשאוף אחרי הסבב הבא של סמולוב
וגם אותי מאוד מעניין מה שגיא אמר לך שם 😄

כל הכבוד 😃 חזק מאוד.. מעניין אותי מה שגיא חפר לך שם בסוף 😆
אדיר, איזה מלחמה! לא יכול לתת מוניטין..
נתת לי לאן לשאוף אחרי הסבב הבא של סמולוב
וגם אותי מאוד מעניין מה שגיא אמר לך שם 😄
הוא אמר לי שזה ממש מרשים ומשבוע הבא הוא מתחיל לעשות תכנית כוח ולשתות 4 ליטר חלב ביום בשביל להגיע למשקל הזה 🤣
וברצינות, הוא התעצבן שהייתי בלי נעליים. פשוט אחרי הסט של ה87.5 בא אליי מדריך אחר (עופר נראה לי קוראים לו) ואמר לי שלא מתאים שאני בלי נעליים במיוחד שהמנהל שלהם מסתובב שם, אז אמרתי לו שאני לא יכול לעשות עם הנעלי ריצה ושכחתי תנעליים האחרות, אז הוא אמר לי לפחת לא לצאת מהכלוב בלי נעליים. אז ב 90 הורדתי נעליים ממש ליד המוט בכוונה לשים אותם איך שהסט ייגמר ושגיא לא אהב את זה

תגיד מתי אתה מתאמן מחר? הייתי היום במזכירות של הבריכה ואמרו לי שאני יכול להוציא אישור מחר מאס"ט שאני תלמיד מכינה והם יקבלו אותו וירשמו אותי לחד"כ 😃

תגיד מתי אתה מתאמן מחר? הייתי היום במזכירות של הבריכה ואמרו לי שאני יכול להוציא אישור מחר מאס"ט שאני תלמיד מכינה והם יקבלו אותו וירשמו אותי לחד"כ 😃
אני עוד לא בטוח, אבל כנראה שבצהריים די מוקדם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית