הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
חחח לשניה קראתי "אימון במעלית" וניסיתי להבין איך דחפת דד ליפט למעלית 🤣🤣
אימון הבא אתה תעשה כבר ביום שלישי בטכניון?
🤣
אימון הבא ביום שני, בטכניון

טוב אז נתאמן ביחד יום חמישי אצל מורן, חשבתי לא כל כך משנה לך אחרי איזה אימון לקחת את ה3 יום הפסקה
בעיקרון התכנון שלי זה לעשות אימון יום כן יום לא, ככה שייצא ראשון-שלישי-חמישי-שבת-שני-רביעי-שישי. שבוע הבא בגלל האימון המשותף אין לי בעיה במקום שני-רביעי-שישי לעשות שני-חמישי-שישי. באופן כללי יום שלישי לא הכי נוח לי להתאמן כי אני עובד שני לילה ושלישי לילה, אבל עכשיו שאתה גר בעזה ואפשר להשאיר אצלך את התיק אחרי האימון זה הופך להרבה יותר נוח 😃

בעיקרון התכנון שלי זה לעשות אימון יום כן יום לא, ככה שייצא ראשון-שלישי-חמישי-שבת-שני-רביעי-שישי. שבוע הבא בגלל האימון המשותף אין לי בעיה במקום שני-רביעי-שישי לעשות שני-חמישי-שישי. באופן כללי יום שלישי לא הכי נוח לי להתאמן כי אני עובד שני לילה ושלישי לילה, אבל עכשיו שאתה גר בעזה ואפשר להשאיר אצלך את התיק אחרי האימון זה הופך להרבה יותר נוח 😃
בהחלט, אז תחשוב על זה 😃

היום התחלתי את הגירעון של ה 400, עם סך כולל של 1900 קלוריות.
סבל

ה2700 משאיר אותי רעב לפעמים :( זה כי התרגלתי בזמן שלפני החיטוב לאכול מלא וגם הרבה מתוקים, שזה מה שהכי היה לי חשק אליו השבוע

ה2700 משאיר אותי רעב לפעמים 😭 זה כי התרגלתי בזמן שלפני החיטוב לאכול מלא וגם הרבה מתוקים, שזה מה שהכי היה לי חשק אליו השבוע
אין לך זכות לבכות בכלל להיות בחיטוב על 2700 קלוריות, אתה מוציא למורן בטח את העיניים, לפחות לי זה בטוח היה מוציא, מזל שאני עוד במסה. אם הייתי עכשיו בחיטוב הייתי מרביץ לך על זה שאתה בוכה שאתה על 2700!!! וקשה לך.

אתה מוציא למורן בטח את העיניים,
אין לו בושה.

110669-Jim-Carrey-The-Mask-eyes-pop-o-m1uO.gif

אגב תקשיבו איזה קטע, דווקא השבוע כשהתחלתי תחיטוב אני פתאום שם לב כמה שמן נהייתי, עכשיו אני גם בדיוק רואה תמונות מהתחרות ורואה את זה גם

אגב תקשיבו איזה קטע, דווקא השבוע כשהתחלתי תחיטוב אני פתאום שם לב כמה שמן נהייתי, עכשיו אני גם בדיוק רואה תמונות מהתחרות ורואה את זה גם
גם אני שמתי לב. (על עצמי)

הריצה הייתה מתוכננת? לא זוכר שראיתי אותך רושם שאתה מוסיף בשלב הזה אירובי.

הריצה הייתה מתוכננת? לא זוכר שראיתי אותך רושם שאתה מוסיף בשלב הזה אירובי.
לא רשמתי, אבל סתם החלטתי לעשות היום, גם טוב לחיטוב וגם לסיבולת לב ריאה 😃 אני כנראה אתחיל מאיזה פעם, מקסימום פעמיים בשבוע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית