- פותח/ת השרשור
🤣חחח לשניה קראתי "אימון במעלית" וניסיתי להבין איך דחפת דד ליפט למעלית 🤣🤣
אימון הבא אתה תעשה כבר ביום שלישי בטכניון?
אימון הבא ביום שני, בטכניון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣חחח לשניה קראתי "אימון במעלית" וניסיתי להבין איך דחפת דד ליפט למעלית 🤣🤣
אימון הבא אתה תעשה כבר ביום שלישי בטכניון?
טוב אז נתאמן ביחד יום חמישי אצל מורן, חשבתי לא כל כך משנה לך אחרי איזה אימון לקחת את ה3 יום הפסקה🤣
אימון הבא ביום שני, בטכניון
בעיקרון התכנון שלי זה לעשות אימון יום כן יום לא, ככה שייצא ראשון-שלישי-חמישי-שבת-שני-רביעי-שישי. שבוע הבא בגלל האימון המשותף אין לי בעיה במקום שני-רביעי-שישי לעשות שני-חמישי-שישי. באופן כללי יום שלישי לא הכי נוח לי להתאמן כי אני עובד שני לילה ושלישי לילה, אבל עכשיו שאתה גר בעזה ואפשר להשאיר אצלך את התיק אחרי האימון זה הופך להרבה יותר נוח 😃טוב אז נתאמן ביחד יום חמישי אצל מורן, חשבתי לא כל כך משנה לך אחרי איזה אימון לקחת את ה3 יום הפסקה
בהחלט, אז תחשוב על זה 😃בעיקרון התכנון שלי זה לעשות אימון יום כן יום לא, ככה שייצא ראשון-שלישי-חמישי-שבת-שני-רביעי-שישי. שבוע הבא בגלל האימון המשותף אין לי בעיה במקום שני-רביעי-שישי לעשות שני-חמישי-שישי. באופן כללי יום שלישי לא הכי נוח לי להתאמן כי אני עובד שני לילה ושלישי לילה, אבל עכשיו שאתה גר בעזה ואפשר להשאיר אצלך את התיק אחרי האימון זה הופך להרבה יותר נוח 😃
אני אשקול את הנושא 😃 אבל כנראה שאבוא בשניבהחלט, אז תחשוב על זה 😃
משקל גוף היום בבוקר: 111.1 ירידה של 1.7 קילו ב8 ימים. השבוע נשאר על 2700 קלוריות
אין לך זכות לבכות בכלל להיות בחיטוב על 2700 קלוריות, אתה מוציא למורן בטח את העיניים, לפחות לי זה בטוח היה מוציא, מזל שאני עוד במסה. אם הייתי עכשיו בחיטוב הייתי מרביץ לך על זה שאתה בוכה שאתה על 2700!!! וקשה לך.ה2700 משאיר אותי רעב לפעמים 😭 זה כי התרגלתי בזמן שלפני החיטוב לאכול מלא וגם הרבה מתוקים, שזה מה שהכי היה לי חשק אליו השבוע
צודק, הנה אני מפסיק... והולך לאכול משהו:sarcastic:אין לך זכות לבכות בכלל להיות בחיטוב על 2700 קלוריות
צודק, הנה אני מפסיק... והולך לאכול משהו:sarcastic:
סתכל מה הוא רשם שניה לפניך, אם הפטיש הזה ישר בראש 😃אין לו בושה.
![]()
גם אני שמתי לב. (על עצמי)אגב תקשיבו איזה קטע, דווקא השבוע כשהתחלתי תחיטוב אני פתאום שם לב כמה שמן נהייתי, עכשיו אני גם בדיוק רואה תמונות מהתחרות ורואה את זה גם
טוב שזה ככה, נותן מוטיבציה להמשיךגם אני שמתי לב. (על עצמי)
25 דקות ריצה בחוץ בקצב די איטי
לא רשמתי, אבל סתם החלטתי לעשות היום, גם טוב לחיטוב וגם לסיבולת לב ריאה 😃 אני כנראה אתחיל מאיזה פעם, מקסימום פעמיים בשבועהריצה הייתה מתוכננת? לא זוכר שראיתי אותך רושם שאתה מוסיף בשלב הזה אירובי.