Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אתה כאילו חושש? או שאתה עכשיו בקטע של "נירטלי עם תקווה של עלייה במשקלים"?
לא שחושש, פשוט לא בא לי להשמין יותר מדי. אין לי בעיה לעלות מ.ג, ההשמנה זה מה שאני לא רוצה.
אני הייתי ממליץ עדיין טקסס קלאסי או פנדלי ..
תגיע מקסימום עד 110 מג אבל ההתקדמות תהיה יותר רצינית ..
הלחיצות נתקעו לי בטקסס מהר מאוד גם כשהתחלתי מ 120 קילו. אני חושב שזה יהיה לי קשה להתקדם בלחיצות כל שבוע.
אתה כאילו חושש? או שאתה עכשיו בקטע של "נירטלי עם תקווה של עלייה במשקלים"?
העניין שאני לא ברמה של SS, ואני לא רואה צורך לעלות במשקל ברמה של איזה 3 קילו בחודש בשביל לתת קפיצה במשקלי עבודה כמו שקורה ב SS. והבעיה שיש לי נטיה להשמנה, ואם אני אוכל יותר מדי, מה שבטוח יקרה אם אני אעשה טקסס כי "אני צריך לעלות משקלי עבודה כל שבוע וחייב להתאושש" אני אעלה שומן לא מעט (לא מאשים את טקסס פשוט מכיר את עצמי).

לא שחושש, פשוט לא בא לי להשמין יותר מדי. אין לי בעיה לעלות מ.ג, ההשמנה זה מה שאני לא רוצה.

הלחיצות נתקעו לי בטקסס מהר מאוד גם כשהתחלתי מ 120 קילו. אני חושב שזה יהיה לי קשה להתקדם בלחיצות כל שבוע.

העניין שאני לא ברמה של SS, ואני לא רואה צורך לעלות במשקל ברמה של איזה 3 קילו בחודש בשביל לתת קפיצה במשקלי עבודה כמו שקורה ב SS. והבעיה שיש לי נטיה להשמנה, ואם אני אוכל יותר מדי, מה שבטוח יקרה אם אני אעשה טקסס כי "אני צריך לעלות משקלי עבודה כל שבוע וחייב להתאושש" אני אעלה שומן לא מעט (לא מאשים את טקסס פשוט מכיר את עצמי).
אתה יכול לנסות סבב של אד לי שיפר תבנץ ב 10 קילו
לגבי בסקוואט ודד לעדתי תעשה סגנון טקסס

😕 פסדר גם לי. בוא נבכה שנינו בכרס. וזה מובן מאליו שאתה ממש לא ברמה של SS.
אני לא בוכה, פשוט מנסה לסדר לפחות בערך את התזונה שלי בשביל לא להגיע מעל 20% שומן.
אתה יכול לנסות סבב של אד לי שיפר תבנץ ב 10 קילו
לגבי בסקוואט ודד לעדתי תעשה סגנון טקסס
דווקא הבנץ' מתקדם לי סבבה לגמרי במתכונת שאני עושה. סקוואט ודד אני עושה בסגנון טקסס (רק סקוואט זתומרת, דד רק בעצימות), אבל הבעיה שבצורת אימונים כזאת אני צריך שני ימי עליון ושני ימי תחתון, שמה מראש התחלתי את ההתלבטות, לרדת ל 3 אימונים בשבוע.

אני לא בוכה, פשוט מנסה לסדר לפחות בערך את התזונה שלי בשביל לא להגיע מעל 20% שומן.
זאת בעיה בישבלנו "הטבעים" ללא חומרים להיות חזקים ודי חטובים לדעתי זאת בחירה או להיות יותר חטוב ופחות חזק או יותר חזק עם יותר אחוז שומן

מסכים ביותר. יבגני אני מוכן לזרוק לך אסטרואידים לשייקר בשושו ואולי זה יעזור. 🙄

מסכים ביותר. יבגני אני מוכן לזרוק לך אסטרואידים לשייקר בשושו ואולי זה יעזור. 🙄
בסופו של דבר כל אחד וההחלטה שלו
להזריק זאת בעיה בגלל כל התופעות לוואי שלו שאתה שמעת על זה בטח ובקטע הבריאותי

זה לא שאני מנסה לשמור על 10% ולהתחזק, אני כבר על איזה 18%, כלומר לא בדיוק חטוב. באחוז כזה לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להיות חזק.

זה לא שאני מנסה לשמור על 10% ולהתחזק, אני כבר על איזה 18%, כלומר לא בדיוק חטוב. באחוז כזה לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להיות חזק.
אז לדעתי תנסה טקסס עליון תחתון או תמשיך בשלך כי לדחוף הכול ב 3 ימים לא יהיה כלכך נוח לדעתי ..
..

לא כל כך נוח זה נכון...
טוב נחשוב עד מחר
מישהו מהפורום פעם פרסם טקסס עליון תחתון אני ישים לך תתוכנית תחשוב על זה נגיד ימים ראשון שני רביעי חמישי
נפח עליון:
בנצ' 5x5
מתח עם משקל 5x5
מקבילים/וארציה של לחיצה עם דאמבלים 3x8
מסור 3x8

נפח תחתון:
סקוואט 5x5
פשיטת גב 3x12 (אפשרי דדליפט קל/מהיר 5x5, 2x8, 1x10)

עצימות עליון:
בנצ' 1x3
פרס 1x3 (אני חושב שעדיף 5x5)
מתח 2x5
ידיים

עצימות תחתון:
סקוואט 1x3
דדליפט 1x5
בטן

מישהו מהפורום פעם פרסם טקסס עליון תחתון אני ישים לך תתוכנית תחשוב על זה נגיד ימים ראשון שני רביעי חמישי
נפח עליון:
בנצ' 5x5
מתח עם משקל 5x5
מקבילים/וארציה של לחיצה עם דאמבלים 3x8
מסור 3x8

נפח תחתון:
סקוואט 5x5
פשיטת גב 3x12 (אפשרי דדליפט קל/מהיר 5x5, 2x8, 1x10)

עצימות עליון:
בנצ' 1x3
פרס 1x3 (אני חושב שעדיף 5x5)
מתח 2x5
ידיים

עצימות תחתון:
סקוואט 1x3
דדליפט 1x5
בטן
תגיד, אתה חושב שאפשרי להתקדם כל שבוע בבנץ' במצב שלי? אין לי משקלי עבודה מטורפים אבל לא יודע אם זה עדיין ברמה של התקדמות שבועית.
בעיקרון אני די מבסוט מההתקדמות שלי בבנץ' אבל חשבתי על זה שאם אפשר להתקדם שבועית אז למה לא
רגע בעצם @Ori.S אתה פחות או יותר במשקלים שלי ושוקל איזה 30 קילו פחות ומתקדם כל שבוע לא?

לדעתי אתה יכול להתקדם אחלה בטקסס עליון תחתון
רק קח דילואד קטן בכל המשקלים ותתחיל ככה ההתקדמות תהיה יותר טובה
ולדעתי תגיע ל 140 בנץ אחכ אם תרצה תעבור לסמולוב

מה עם סמולוב יבגני?
אחכ אם תרצה תעבור לסמולוב
שוב, בבנץ' אני מתקדם עם מה שאני עושה אז אני לא מחפש תכנון אחר להתקדמות באותו קצב או איטי יותר, אני חושב אם אוכל להתקדם שבועית.

חחח הדיון התחיל מזה שאני רוצה לעבור ל 3 אימונים בשבוע והמשיך לאיך אני מתקדם בבנץ' מהר יותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית