הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
תתחדש על הפלאפון אבל לדעתי אם גוגל היו חכמים היו משאירים את סדרת הנקסוס אצל HTC

אפ אפ אפ נמק הסבר ופרט
נקסוס הוא מוצר הדגל של גוגל, והוא עובד הרבה יותר טוב כשגוגל אחראיים גם על הרכיבים שבו.

אגב לידיעתך, גוגל לאט לאט מעבירה את כל השליטה על פיתוח המוצרים שלה לידיים שלה (בעיקר כדי לשמור על הרווחים שלה אגב)
אני לא יודע אם אתה יודע אבל בעבר היו מתכנתים אפליקציות לאנדרואיד ב-eclipse היום כבר אי אפשר, כל הפיתוח הוא על ה-AndroidStudio שעובד פנטסטית על מוצרי נקסוס.

בסופו של דבר כל חברת סלולר יכולה לפתח את התוכנה שלה מבוססת אנדרואיד, אבל אתה לא יכול לתת לחברות אחרות מאשר גוגל לפתח את מוצר הדגל.

נקסוס הוא מוצר הדגל של גוגל, והוא עובד הרבה יותר טוב כשגוגל אחראיים גם על הרכיבים שבו.

אגב לידיעתך, גוגל לאט לאט מעבירה את כל השליטה על פיתוח המוצרים שלה לידיים שלה (בעיקר כדי לשמור על הרווחים שלה אגב)
אני לא יודע אם אתה יודע אבל בעבר היו מתכנתים אפליקציות לאנדרואיד ב-eclipse היום כבר אי אפשר, כל הפיתוח הוא על ה-AndroidStudio שעובד פנטסטית על מוצרי נקסוס.

בסופו של דבר כל חברת סלולר יכולה לפתח את התוכנה שלה מבוססת אנדרואיד, אבל אתה לא יכול לתת לחברות אחרות מאשר גוגל לפתח את מוצר הדגל.
אבל חברה אחרת פיתחה.. וואווי (ארוך מידיי באנגלית)

אוקי מוטורולה ו LG גם יצרו את ה נקסוסים לדעתי היצור הכי מוצלח שהיה של הנקסוס הוא היה הנקסוס 1 של HTC כי כל שאר המכשירים מזכירים אחד את השני ורק HTC יודעת לשמור על הקסם שלה

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 16/06/16 - חיטוב - שבוע 8

5/3/1 - סבב 2 - שבוע 2

אימון בנצ'
TM - 112.5

בנצ' - 80x3, 90x3, 102.5x4
FSL בנצ' - 80x10
BBB פרס - 36 ק"ג - 3x10

פנדליי - 40x3,50x3,60x3,70x3,80x2

הגעתי עייף מת היום.. לפחות הבנצ' עלה כמצופה.
בפנדליי כבר נטפתי זיעה תרתי משמע וחתכתי הבייתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

היוש.
מורן איך אתה מרגיש מבחינת הלחיצות בחיטוב?

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 17/06/16 - מ.ג

88.8

אולי קצת נוזלים כי לא אכלתי מסודר אתמול אבל בגדול נראה לי שאני יורד לאט מידיי.. בכל אופן לפי המשקל הזה ספציפית לא התקדמתי שבוע למרות שהייתי גם 88.5 לפני יומיים בערך, אבל לדעתי משבוע הבא אני יורד ל 50 פחמימה והעמסה אחת לשבוע
ואקצץ עוד קצת בקלוריות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ואיך הם ? פשוט ראיתי ש PALA אמר שלרוב ב LB זה לא כזה נוח.
ולדדליפט אתה מחליף לאולסטאר ?
הדבר הכי טוב שעשיתי זה הנעליים האלה, רק בזכותם הגעתי לסקוואט נורמלי.
ממליץ בחום, לא סבלתי את האולסטאר.
הדדליפט אני עושה עם sabo deadlift

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית