עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שאני עושה 😃בוודאי, זה made by google
תוכל גם לעשות עכשיו כניסה לטלפון באמצעות טביעת אצבע 😃
חס וחלילה!!! 😱תתחדש על הפלאפון אבל לדעתי אם גוגל היו חכמים היו משאירים את סדרת הנקסוס אצל HTC
אפ אפ אפ נמק הסבר ופרטחס וחלילה!!! 😱
✋🛑✋✋🛑✋✋🛑✋
נקסוס הוא מוצר הדגל של גוגל, והוא עובד הרבה יותר טוב כשגוגל אחראיים גם על הרכיבים שבו.אפ אפ אפ נמק הסבר ופרט
אבל חברה אחרת פיתחה.. וואווי (ארוך מידיי באנגלית)נקסוס הוא מוצר הדגל של גוגל, והוא עובד הרבה יותר טוב כשגוגל אחראיים גם על הרכיבים שבו.
אגב לידיעתך, גוגל לאט לאט מעבירה את כל השליטה על פיתוח המוצרים שלה לידיים שלה (בעיקר כדי לשמור על הרווחים שלה אגב)
אני לא יודע אם אתה יודע אבל בעבר היו מתכנתים אפליקציות לאנדרואיד ב-eclipse היום כבר אי אפשר, כל הפיתוח הוא על ה-AndroidStudio שעובד פנטסטית על מוצרי נקסוס.
בסופו של דבר כל חברת סלולר יכולה לפתח את התוכנה שלה מבוססת אנדרואיד, אבל אתה לא יכול לתת לחברות אחרות מאשר גוגל לפתח את מוצר הדגל.
אני חושב שכל חברות הסלולר בסופו של יום קונים את הרכיבים מסין 😆 אף אחת לא מפתחת בעצמהאבל חברה אחרת פיתחה.. וואווי (ארוך מידיי באנגלית)
אוקי מוטורולה ו LG גם יצרו את ה נקסוסים לדעתי היצור הכי מוצלח שהיה של הנקסוס הוא היה הנקסוס 1 של HTC כי כל שאר המכשירים מזכירים אחד את השני ורק HTC יודעת לשמור על הקסם שלהנקסוס הוא מוצר הדגל של גוגל, והוא עובד הרבה יותר טוב כשגוגל אחראיים גם על הרכיבים שבו.
אגב לידיעתך, גוגל לאט לאט מעבירה את כל השליטה על פיתוח המוצרים שלה לידיים שלה (בעיקר כדי לשמור על הרווחים שלה אגב)
אני לא יודע אם אתה יודע אבל בעבר היו מתכנתים אפליקציות לאנדרואיד ב-eclipse היום כבר אי אפשר, כל הפיתוח הוא על ה-AndroidStudio שעובד פנטסטית על מוצרי נקסוס.
בסופו של דבר כל חברת סלולר יכולה לפתח את התוכנה שלה מבוססת אנדרואיד, אבל אתה לא יכול לתת לחברות אחרות מאשר גוגל לפתח את מוצר הדגל.
סוף סוף משהו על הדדליפט 😍אחלה דדליפט
5/3/1 - סבב 2 - שבוע 2
אימון בנצ'
TM - 112.5
בנצ' - 80x3, 90x3, 102.5x4
FSL בנצ' - 80x10
BBB פרס - 36 ק"ג - 3x10
פנדליי - 40x3,50x3,60x3,70x3,80x2
הגעתי עייף מת היום.. לפחות הבנצ' עלה כמצופה.
בפנדליי כבר נטפתי זיעה תרתי משמע וחתכתי הבייתה.
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 16/06/16 - חיטוב - שבוע 8
קרא את שאר עדכון הלוג...
88.8
אולי קצת נוזלים כי לא אכלתי מסודר אתמול אבל בגדול נראה לי שאני יורד לאט מידיי.. בכל אופן לפי המשקל הזה ספציפית לא התקדמתי שבוע למרות שהייתי גם 88.5 לפני יומיים בערך, אבל לדעתי משבוע הבא אני יורד ל 50 פחמימה והעמסה אחת לשבוע
ואקצץ עוד קצת בקלוריות.
כן עם פאוורליפט 2@White Walker ראיתי שאתה עושה LB או נעליים שיש להם הגבהה ?
ואיך הם ? פשוט ראיתי ש PALA אמר שלרוב ב LB זה לא כזה נוח.כן עם פאוורליפט 2
הדבר הכי טוב שעשיתי זה הנעליים האלה, רק בזכותם הגעתי לסקוואט נורמלי.ואיך הם ? פשוט ראיתי ש PALA אמר שלרוב ב LB זה לא כזה נוח.
ולדדליפט אתה מחליף לאולסטאר ?