הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מורן בסוף הסייקל:
LazarAngelov.jpg

רק בלי הקעקועים אולי
ובלי הקוביות
ובלי הא"ש החד ספרתי
ובלי כלום.

א"ש תלת ספרתי is the new black
אז מה,
איזה עידוד.
תודה חברים. (תמותו)

🙃
אני רק רוצה לציין שאני זה שתיאר אותך עם גוף של לזאר בסוף החיטוב, ומישהו, לא נציין שמות, התחיל לזלזל (אהמ אהמ מוניטין שלילי אהמ אהמ באן אהההמ)
לא יודע מאיפה זה צץ

אז מה,

אני רק רוצה לציין שאני זה שתיאר אותך עם גוף של לזאר בסוף החיטוב, ומישהו, לא נציין שמות, התחיל לזלזל (אהמ אהמ מוניטין שלילי אהמ אהמ באן אהההמ)

לא יודע מאיפה זה צץ
ומישהו פה מלקק.

למה אתה חושב?
כי בוא נודה בזה, יש הבדל בין סט אחד עצים לבין שלושה עצימים.
זה 70 ק״ג, משקל שהוא סגר ממזמן ובקלות, ועכשיו זה היה לו קשה בחזרות האחרונות.
לדעתי הוא היה יכול לעשות שינוי כלשהו במתכונת של הליניארית ולהמשיך להתקדם עוד קצת, בשלושה סטים אקרוס, יהיה לו קשה בחיטוב כי הוא פשוט יהיה גמור בסט האחרון, תוסיף שהוא מגיע אחרי בנץ׳ עצים, התקדמות מינימלית אם בכלל.

כי בוא נודה בזה, יש הבדל בין סט אחד עצים לבין שלושה עצימים.
זה 70 ק״ג, משקל שהוא סגר ממזמן ובקלות, ועכשיו זה היה לו קשה בחזרות האחרונות.
לדעתי הוא היה יכול לעשות שינוי כלשהו במתכונת של הליניארית ולהמשיך להתקדם עוד קצת, בשלושה סטים אקרוס, יהיה לו קשה בחיטוב כי הוא פשוט יהיה גמור בסט האחרון, תוסיף שהוא מגיע אחרי בנץ׳ עצים, התקדמות מינימלית אם בכלל.
אני לא מגיע אחרי בנצ' עצים, ואני לא מחפש להתקדם באופן משמעותי בסקוואט.
אין מה לעשות, אחרי 3 חודשים של חיטוב נחלשים ולפעמים בחלק מהתרגילים באופן משמעותי יותר.

בעוד 4 שבועות החיטוב מסתיים, וחוזר להרים כבד.
אני לא מודאג 😃

רק עכשיו שמתי לב שבגללך כולנו נכנסנו לחיטוב ועכשיו אתה פורש כדי לצחוק עלינו מהצד בזמן שאנחנו סובלים.
תחמן.. 😡

רק עכשיו שמתי לב שבגללך כולנו נכנסנו לחיטוב ועכשיו אתה פורש כדי לצחוק עלינו מהצד בזמן שאנחנו סובלים.
תחמן.. 😡
חצוף, אני כבר 3 חודשים בחיטוב!
😵

תחמן.. 😡
SHOW SOME RESPECT OVER HERE!

הישג מרשים ביותר, פשוט יהיה מה לספר לנכדים. אפילו שאני בספק ששמן כמוך ימצא בחורה 😃
משום מה אני די בטוח שאני מזיין יותר ממך בזמן האחרון (ואני לא מזיין כזה הרבה 😛)

פשוט יהיה מה לספר לנכדים
לנכדים אני אספר ש"כאשר סבא היה צעיר ושמן הוא הרים 225 קילו דדליפט, ואז הוא התחיל חיטוב ועשה גוף יפה עם קוביות שאתם יכולים לגעת בהם אפילו עכשיו"

לנכדים אני אספר ש"כאשר סבא היה צעיר ושמן הוא הרים 225 קילו דדליפט, ואז הוא התחיל חיטוב ועשה גוף יפה עם קוביות שאתם יכולים לגעת בהם אפילו עכשיו"
אפשר להיות הנכד שלך?🤣

משום מה אני די בטוח שאני מזיין יותר ממך בזמן האחרון (ואני לא מזיין כזה הרבה 😛)
לזיין יותר ממני כרגע לא קשה ופחות אי אפשר :( , מחכה שחברה תחזור (עוד 3 שבועות).

לוללללללללללללללללללל
כולכם חלשים! מסה ואוראו לפני אימון לעד!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית