ובלי הקוביותמורן בסוף הסייקל:
![]()
רק בלי הקעקועים אולי
ובלי הא"ש החד ספרתי
ובלי כלום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובלי הקוביותמורן בסוף הסייקל:
![]()
רק בלי הקעקועים אולי
עזוב, א"ש חד ספרתי זה אוברייטדובלי הקוביות
ובלי הא"ש החד ספרתי
ובלי כלום.
א"ש תלת ספרתי is the new blackעזוב, א"ש חד ספרתי זה אוברייטד
אז מה,א"ש תלת ספרתי is the new black
אני רק רוצה לציין שאני זה שתיאר אותך עם גוף של לזאר בסוף החיטוב, ומישהו, לא נציין שמות, התחיל לזלזל (אהמ אהמ מוניטין שלילי אהמ אהמ באן אהההמ)איזה עידוד.
תודה חברים. (תמותו)
🙃
לא יודע מאיפה זה צץאז מה,
ומישהו פה מלקק.אז מה,
אני רק רוצה לציין שאני זה שתיאר אותך עם גוף של לזאר בסוף החיטוב, ומישהו, לא נציין שמות, התחיל לזלזל (אהמ אהמ מוניטין שלילי אהמ אהמ באן אהההמ)
לא יודע מאיפה זה צץ
כי בוא נודה בזה, יש הבדל בין סט אחד עצים לבין שלושה עצימים.למה אתה חושב?
אני לא מגיע אחרי בנצ' עצים, ואני לא מחפש להתקדם באופן משמעותי בסקוואט.כי בוא נודה בזה, יש הבדל בין סט אחד עצים לבין שלושה עצימים.
זה 70 ק״ג, משקל שהוא סגר ממזמן ובקלות, ועכשיו זה היה לו קשה בחזרות האחרונות.
לדעתי הוא היה יכול לעשות שינוי כלשהו במתכונת של הליניארית ולהמשיך להתקדם עוד קצת, בשלושה סטים אקרוס, יהיה לו קשה בחיטוב כי הוא פשוט יהיה גמור בסט האחרון, תוסיף שהוא מגיע אחרי בנץ׳ עצים, התקדמות מינימלית אם בכלל.
חצוף, אני כבר 3 חודשים בחיטוב!רק עכשיו שמתי לב שבגללך כולנו נכנסנו לחיטוב ועכשיו אתה פורש כדי לצחוק עלינו מהצד בזמן שאנחנו סובלים.
תחמן.. 😡
SHOW SOME RESPECT OVER HERE!רק עכשיו שמתי לב שבגללך כולנו נכנסנו לחיטוב ועכשיו אתה פורש כדי לצחוק עלינו מהצד בזמן שאנחנו סובלים.
תחמן.. 😡
אז מה, זה עזר לי לקבל שני כוכבי זהב 😆ומישהו פה מלקק.
הישג מרשים ביותר, פשוט יהיה מה לספר לנכדים. אפילו שאני בספק ששמן כמוך ימצא בחורה 😃אז מה, זה עזר לי לקבל שני כוכבי זהב 😆
משום מה אני די בטוח שאני מזיין יותר ממך בזמן האחרון (ואני לא מזיין כזה הרבה 😛)הישג מרשים ביותר, פשוט יהיה מה לספר לנכדים. אפילו שאני בספק ששמן כמוך ימצא בחורה 😃
לנכדים אני אספר ש"כאשר סבא היה צעיר ושמן הוא הרים 225 קילו דדליפט, ואז הוא התחיל חיטוב ועשה גוף יפה עם קוביות שאתם יכולים לגעת בהם אפילו עכשיו"פשוט יהיה מה לספר לנכדים
אפשר להיות הנכד שלך?🤣לנכדים אני אספר ש"כאשר סבא היה צעיר ושמן הוא הרים 225 קילו דדליפט, ואז הוא התחיל חיטוב ועשה גוף יפה עם קוביות שאתם יכולים לגעת בהם אפילו עכשיו"
לזיין יותר ממני כרגע לא קשה ופחות אי אפשר :( , מחכה שחברה תחזור (עוד 3 שבועות).משום מה אני די בטוח שאני מזיין יותר ממך בזמן האחרון (ואני לא מזיין כזה הרבה 😛)
מחכה שחברה תחזור