מה תמים? ה׳ אמר לא להוציע זרע לבטלה 😆שוב, אתה תמים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה תמים? ה׳ אמר לא להוציע זרע לבטלה 😆שוב, אתה תמים.
הוא אמר להוריד משקל ולעשות יותר חזרות,לא?גם אתה אמרתאדטו אמר לעשות הרבה חזרות ולהזרים דם ?? אני מבקשש
אפשר לעשות כיף בלי להוציא זרעמה תמים? ה׳ אמר לא להוציע זרע לבטלה 😆
זה לא בטלה.מה תמים? ה׳ אמר לא להוציע זרע לבטלה 😆
אפשר לעשות כיף בלי להוציא זרע
good pointזה לא בטלה.
זה הנאה. 🤣
כאילו ממש קשה לעזור, כולה לתת מהט קטן ולהסתכל, תהיה בטוח שבטכניון היו עוזרים לך גם בלי שתבקש.אתה מדבר כאילו הם חייבים לנו משהו
לא, אבל שלא יחליט לערב אותי בכל הדבררים שהוא עושה עם אנשים אחרים בתקווה שיחשוב שאני אקבל את העובדה שיש לי אמא/אבא חדש/ה.אז מה אתה בדיוק מציע? שאבא ישאר לבד רק כי הילד לא רוצה ויתנזר מסקס?
עדיף לא להגיב מאשר לדבר שטויות.
היא לא תהיה אמא שלי. בחורה נחמדה, אבל לא אמאלא, אבל שלא יחליט לערב אותי בכל הדבררים שהוא עושה עם אנשים אחרים בתקווה שיחשוב שאני אקבל את העובדה שיש לי אמא/אבא חדש/ה.
מסכים.כאילו ממש קשה לעזור, כולה לתת מהט קטן ולהסתכל, תהיה בטוח שבטכניון היו עוזרים לך גם בלי שתבקש.
@Matty
זה גם לא שהם לא עוזרים. קורה לפעמים שאני מבקש מאושר שיסתכל על הסקוואט והוא אף פעם לא אמר לי לא. אבל הם לא חייבים להסתכל עלייך כל האימון להסתכל מה אתה עושה לא בסדרמסכים.
אם זאת אני חייב לציין שאף אחד לא חייב לאף אחד שום דבר.
נו נכון.זה גם לא שהם לא עוזרים. קורה לפעמים שאני מבקש מאושר שיסתכל על הסקוואט והוא אף פעם לא אמר לי לא. אבל הם לא חייבים להסתכל עלייך כל האימון להסתכל מה אתה עושה לא בסדר
האמת שההורים שלי גם גרושים, ולאבא שלי יש חברה כבר כמה שנים (9 בערך?..) והיא ממש נחמדה ואני אוהב אותה כמעט כמו אמא שלי, באמת.. היא גם כן גידלה אותי, מתייחסת אליי כמו הבן שלה באמת..היא לא תהיה אמא שלי. בחורה נחמדה, אבל לא אמא
זה מקרה אחר.. למרות שאני לא רואה אותה קוראת לי ״בן״ ״ילד שלי״האמת שההורים שלי גם גרושים, ולאבא שלי יש חברה כבר כמה שנים (9 בערך?..) והיא ממש נחמדה ואני אוהב אותה כמעט כמו אמא שלי, באמת.. היא גם כן גידלה אותי, מתייחסת אליי כמו הבן שלה באמת..
מן הסתםזה מקרה אחר.. למרות שאני לא רואה אותה קוראת לי ״בן״ ״ילד שלי״
גם אני לא.. זה לא קשורזה מקרה אחר.. למרות שאני לא רואה אותה קוראת לי ״בן״ ״ילד שלי״
כלכך נכון...אמא ואבא, יש רק אחד. וגם זה יותר מידי לפעמים.