הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
גם ה' אמר לא לאכול חזיר
מעניין מאוד למה ראיתי חרדי קונה חזיר, בטח לקשט תבית.

אתה מדבר כאילו הם חייבים לנו משהו
כאילו ממש קשה לעזור, כולה לתת מהט קטן ולהסתכל, תהיה בטוח שבטכניון היו עוזרים לך גם בלי שתבקש.
@Matty
אז מה אתה בדיוק מציע? שאבא ישאר לבד רק כי הילד לא רוצה ויתנזר מסקס?

עדיף לא להגיב מאשר לדבר שטויות.
לא, אבל שלא יחליט לערב אותי בכל הדבררים שהוא עושה עם אנשים אחרים בתקווה שיחשוב שאני אקבל את העובדה שיש לי אמא/אבא חדש/ה.

והקרנף הלבן, אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע מה עברתי בחיים ובטח אין לך שום זכות לקרוא לי ילד מפונק, חוצפה.
אני איתך את הדיון סיימתי, ברור לחלוטין שכל מה שאתה יודע זה לזרוק השמצות ללא שום מושג למציאות.

אוייי...
סיימת את הדיון איתי.
אני שבור לב ממש...
מה קרה, הילד לא קיבל את הסוכריה שלו?
ילדון מפונק 16. צא מהסרט שאתה חי בו.

לא, אבל שלא יחליט לערב אותי בכל הדבררים שהוא עושה עם אנשים אחרים בתקווה שיחשוב שאני אקבל את העובדה שיש לי אמא/אבא חדש/ה.
היא לא תהיה אמא שלי. בחורה נחמדה, אבל לא אמא

מסכים.
אם זאת אני חייב לציין שאף אחד לא חייב לאף אחד שום דבר.
זה גם לא שהם לא עוזרים. קורה לפעמים שאני מבקש מאושר שיסתכל על הסקוואט והוא אף פעם לא אמר לי לא. אבל הם לא חייבים להסתכל עלייך כל האימון להסתכל מה אתה עושה לא בסדר

זה גם לא שהם לא עוזרים. קורה לפעמים שאני מבקש מאושר שיסתכל על הסקוואט והוא אף פעם לא אמר לי לא. אבל הם לא חייבים להסתכל עלייך כל האימון להסתכל מה אתה עושה לא בסדר
נו נכון.

וגם אני כל הזמן מתייעץ עם אושר בפייסבוק על כל מיני דברים שקשורים לפאוורליפטינג ותחרויות והוא תמיד עונה לי בכיף.

היא לא תהיה אמא שלי. בחורה נחמדה, אבל לא אמא
האמת שההורים שלי גם גרושים, ולאבא שלי יש חברה כבר כמה שנים (9 בערך?..) והיא ממש נחמדה ואני אוהב אותה כמעט כמו אמא שלי, באמת.. היא גם כן גידלה אותי, מתייחסת אליי כמו הבן שלה באמת..

האמת שההורים שלי גם גרושים, ולאבא שלי יש חברה כבר כמה שנים (9 בערך?..) והיא ממש נחמדה ואני אוהב אותה כמעט כמו אמא שלי, באמת.. היא גם כן גידלה אותי, מתייחסת אליי כמו הבן שלה באמת..
זה מקרה אחר.. למרות שאני לא רואה אותה קוראת לי ״בן״ ״ילד שלי״

אוי זה יהיה כזה מוזר אם היא באמת תקרא לי ככה
טוב מה אנחנו מדברים על החרא הזה למי בכלל אכפת

חבר'ה, אני שמח שאתם מגלים הבנה להורים שלכם.

בכל מקרה, בני הזוג שלהם, יהיו במקרה הכי קיצוני הורים חורגים שלכם. אמא ואבא, יש רק אחד. וגם זה יותר מידי לפעמים.

שמח לקרוא תגובות של ילדים כמוכם. בתור אבא גרוש לשתי בנות, שיש להן גם אמא חןרגת.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית