נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבלי לראות: לא.ביסט אין לי כוח לענות היום
על הכל.
רק תעצור את הסרטון של הקלין בשניה 15 ותגיד לי אם ככה נראה דדליפט אחרי שעוברים את הברך?
ממה שאני יודע הברכיים צריך להיות כבר נעולות וסוגרים את הנעילה עם הגב...
שיהיה שבת שלום
אף אחד לא מדבר ספציפית על ההאמסטרינגס. יש אנשים שיעשו LB עם טורסו יחסית אנכי, וזה עדיין יהיה LB תקין.ולגביי הסנאץ בכלל לא תפסתי באונס ולמרות זאת, אני יושב כל כך נמוך ככה שאין פה שום מתיחה כבר בהמסטרינג משמע אני רק רק בעזרת הקוואדס וחוץ מהיציאה מהבור לשניה אחת בדיוק וגם מחוסר באלאנס הגוף שלי זקוף והגב ישר והמוט מעל הטרפזים. אם הייתי יותר מידי אחורה והמוט היה איפה שהlb והייתי קם רק עם התחת הוא היה נופל לי אחורה.
שבת שלוםשבת שלום אח שלי. בהצלחה בהוקי מים!
אין לי ספק שהקוואד שלי הוריד נפח מאז שאני בLB.וואי הרגליים שלי כאלה גדולות ואני עושה רק לאו באר.
וואי הרגליים שלי כאלה גדולות ואני עושה רק לאו באר.
אתם כולכם מזיינים את השכל. אתם עובדים בטווח של 3-5 חזרות ואין בזה היפרטרופיה בכלל.אין לי ספק שהקוואד שלי הוריד נפח מאז שאני בLB.
נכון שריר גדל מפאמפ ובלבול שריריאתם כולכם מזיינים את השכל. אתם עובדים בטווח של 3-5 חזרות ואין בזה היפרטרופיה בכלל.
סוף סוף מישהו פה מראה קצת הגיון!נכון שריר גדל מפאמפ ובלבול שרירי
בטח שיש, אז איך אתה חושב שמרימים יותר? השריר מתפרטרף.אתם כולכם מזיינים את השכל. אתם עובדים בטווח של 3-5 חזרות ואין בזה היפרטרופיה בכלל.
??בולבול
נוכל 🤬
בלאו באר אין יותר טווח תנועה מהיי באר..טוב, כמובן שהמאמר בא למשוך עיניים בעזרת פרובוקציה, והתוכן - חלול לחלוטין.
1.
הוא לא הציג שום טענה ללמה זה צריך להיות ככה. ללמה צריך שההאמסטרינגס לא יעבדו.
מעבר לכך שזה פחות בטיחותי,
הטיעון שלו הוא למעשה "בוא נפעיל פחות מסת שריר ונרים פחות משקל כדי שנתמקד בקבוצת השרירים שאנחנו אוהבים". על פי אותו היגיון אני יכול להגיד שעדיף פשיטות ברכיים במכונה + פשיטות ירך במכונה במקום סקוואט. אבל הוא בעצמו יודע שהשלם לא שווה לסכום חלקיו, כי כשהשרירים עובדים במקביל מתקבל סטרס גדול יותר על הגוף - סטרס שבאמת יכול לחזק אותך, משמעותית, בניגוד לפשיטות ברכיים. אבל הוא פשוט קובע גבול שרירותי לעובדה הזו, ואת הגבול הזה הוא שם בהאמסטרינגס. למה? אין שום הסבר מאחורי זה.
2.
כאן הוא מוכיח שאין שום רציונאל אחיד לטענות שלו. את הארבע ראשי והגלוטאוס ביחד, אבל את ההאמסטרינגס "לבד". למה? שוב, ללא שום הסבר. קביעה שרירותית לחלוטין, ללא רציונאל מאחוריה.
3. הוא אומר שההאמסטרינגס גם עובדים בWL בצורה משמעותית:
ואני מסכים איתו בזה. העניין הוא, שההאמסטרינגס זו קבוצת שרירים דו מפרקיים שמבצעת שתי פעולות - פשיטת ירך, וכפיפת ברך. בWL הם עובדים בפשיטת הירך. אבל מסיבה כלשהי, הוא מציע לחזק אותם בכפיפת ברך:
עכשיו, אם הוא היה עקבי בטענותיו, לא הייתה לי בעייה, כי היה צריך רק לתקוף את הטיעון. אבל אותו טיעון לא תקף לארבע ראשי, כי אני לא רואה אותו מציע לחזק אותם ע"י כפיפת ירך, שגם את זה הם מבצעים (הרקטוס פמוריס).
ככה שהטיעונים שלו לא עובדים על פי היגיון ורציונאל אחידים, והוא שם גבולות שרירותיים - אפילו ללא הסבר מדוע.
4.
כאן הוא פשוט טוען שמרימים בLB יותר, מבלי להסביר למה. והסיבה למה - היא כי משתמשים ביותר מסת שריר, וזו סיבה מאוד חשובה.
אפשר להמשיך לדבר על השטויות שלו, אבל זה מאמר מטופש וחלול מתוכן, נטול כל רציונאל עקבי, שמשתמש בפרובוקציה כדי שיקשיבו לו.
בהחלט יודעים. רק שברגע שטיעון ה"זה מקצר טווח תנועה אחי" נפל, כבר לא נשארו לך טיעונים נגדו [סביב עמ' 2-3 זה התחיל, המסקנות הסופיות הגיעו בסוף הדיון (דרך אגב, למרות שאתה טוען שאני לא מוכן לקבל שום דעה אחרת ואי אפשר לדון איתי - זה הפך לדיון נהדר שאפשר ללמוד ממנו הרבה, אבל כבר הפסקת להגיב שם. באותו דיון, דרך אגב, אני תיקנתי את עצמי לא מעט - למרות שאתה ממשיך לטעון שאני לא מוכן לעשות את זה, ובינתיים לא ראינו אותך מתקן את עצמך אף פעם)].
העניין הוא, שבLB מרימים יותר משקל, ביותר טווח תנועה, עם יותר מסת שריר, שאלה הסטנדרטים שגם אתה מקבל לבחירת תרגילים מרכזיים - ולכן הוא עדיף על HB. אז למרות שכל הטיעונים הרציונליים מראים שאין מישהו בעולם שיש לו סיבה לעשות HB למעט מי שלא יכול לעשות LB (כמו למשל בני 80 אחרי 3 ניתוחי כתפיים שפשוט לא יכולים לאחוז את המוט בLB), אני לא אומר שHB זה חרטבונה. אבל אתה הולך בכיף כנגד כל ההיגיון והרציונל, וקורא לוריאציה האידיאלית מבין השתיים חרטבונה. והטיעונים שלך? פשוט נופלים אחד אחד במבחן המכניקה והמציאות.
דרך אגב, הLB גם יותר בטיחותי לברכיים. אבל העובדות לא מעניינות אותך.
תודה,איזו תשובה מפורטת,מדויקת,מחושבת ומלאת מחשבה נתת.בלאו באר אין יותר טווח תנועה מהיי באר..
כשאתה מגדיר "טווח תנועה" בתור המיקום של התחת בסוף החזרה אז ברור שתחליט שלואו באר הוא בעל "טווח קצר יותר". לאומת זאת, כשאתה מכניס את ההיפ דרייב למשוואה ומחשב את הדרך שהתחת עבר מהחלק העליון ועד סוף התנועה אני בטוח שהתוצאה תהיה אחרת, כי בהיי באר וקטור התנועה של התחת עובר בעיקר בציר הY, כלומר, בציר האנכי, כאשר וקטור התנועה בלואו באר הוא וקטור שעובר גם בציר הX וגם בציר הY.בלאו באר אין יותר טווח תנועה מהיי באר..
בכיף, תמיד שמח לתת תשובות כאלה.תודה,איזו תשובה מפורטת,מדויקת,מחושבת ומלאת מחשבה נתת.
איזה מזל שאתה כאן להגיד את העובדה הכל כך ברורה מאליה שכולם מסכימים עליה.בלאו באר אין יותר טווח תנועה מהיי באר..
למה למדוד את טווח התנועה על פי הישבן? הישבן הוא לא המשקל.כשאתה מגדיר "טווח תנועה" בתור המיקום של התחת בסוף החזרה אז ברור שתחליט שלואו באר הוא בעל "טווח קצר יותר". לאומת זאת, כשאתה מכניס את ההיפ דרייב למשוואה ומחשב את הדרך שהתחת עבר מהחלק העליון ועד סוף התנועה אני בטוח שהתוצאה תהיה אחרת, כי בהיי באר וקטור התנועה של התחת עובר בעיקר בציר הY, כלומר, בציר האנכי, כאשר וקטור התנועה בלואו באר הוא וקטור שעובר גם בציר הX וגם בציר הY.
מבחינת עומק היי באר מנצח, אבל מבחינת טווח תנועה אני חושב שלא.
תקשיב אין טעם להביא טיעונים, ראיתי שבעבר ניסו ואתה פשוט מתעלם.איזה מזל שאתה כאן להגיד את העובדה הכל כך ברורה מאליה שכולם מסכימים עליה.
התגובה שלך מכילה טיעון מאוד מפורט ומוסבר היטב, כל כך טוב שזה גורם לי לזרוק את כל המכניקה והעובדות לפח.
אני לא מסכים. אם נמדוד את המרחק שעבר המוט נגיע לאותה תוצאה של "עומק" כי המוט תמיד נשמר מעל מרכז כף הרגל, כלומר, המרחק האבסולוטי שווה למרחק בציר הY בשני המקרים, לאומת התחת שמבצע תנועות בשני הצירים.למה למדוד את טווח התנועה על פי הישבן? הישבן הוא לא המשקל.
המרחק שצריך למדוד הוא המרחק האנכי שהמוט זז.