הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Back to the Future

מצב
השרשור נעול

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
אז כמו שם הלוג, המטרה העיקרית היא לנסות לחזור כמה למשקלי עבודה ואף לשבור שיאים.
השגרה שלי מאוד לחוצה בזמן האחרון וגם בגלל זה בא ההפסקה. אין לי מושג איפה אני עומד היום, אי לכך אני אתחיל במשקלים נמוכים ואשנה בהתאם. האימון האחרון היה בנובמבר, מאז היו ביקורים בחדר כושר שהסתכמו בדיבורים ואוננות.

נכון לעכשיו אני מעדיף לעשות 5X5 של ביל סטאר הגירסא הלא לינארית.
זו תוכנית שהכי מסתדרת לי בראש מבחינת חלוקת עצימות ונפח באימון. כל שאר התוכניות או שנגררות יותר מדי זמן או שמרגישות משעממות בשבילי. מסיבות אלו אני מעדיף משהו מאתגר.

תזונה כרגע לא מסודרת, במקרה הטוב אני אוכל 2000, אני לא יודע כרגע איך אני אתחיל לסדר את הכל אז אני פשוט אתחיל. אני מאמין שפשוט אנסה להיכנס בהפסקות לסופרים ולשתות כמה שיותר חלב.

שיהיה בהצלחה אחי

בהצלחה שמן!

בהצלחה
התוכנית שאני הכי אוהב לבנתיים (מתוך 2 תוכניות כוח שעשיתיLOL)

יאללה קוביות

בהצלחה, good to have you back!

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!

אימון A שבוע ראשון

S - 95X5
B - 65-70-75-80-85
R - 50-55-60-65-70

קצת מופתע, הכל הלך יחסית קליל.
אני קצת בדילמה אם להתחיל לעשות פאור קלין, בתוכנית הזאת יש יותר מדי עומס על הגב, הפציע כל פעם חוזרת לי איך שאני מתחיל להתקרב לשיא.
אני לא יודע עדיין כמה חשיבות ליחס על עבודה על שרירי הבטן, לא נשאר זמן לזה אף פעם.

לכל חברה שרכשו נעל אולסטאר גבוהה, זה רק אני או שהמחירים עלו ?
אני קניתי בעבר את הנמוכות שנקרעו לי ממש מהר, עכשיו חשבתי ללכת על הגבוהות, 200 שקל ברוב החנויות.
אני אשמח לשמוע מבעלי האולסטאר.

עוד משהו, אם אני חוזר לפאור קלין אני חייב מגנז, הכף יד שלי ממש מזיע באימון. אני אשמח לשמוע אם יש חנות באזור המרכז.

היום הזמנתי חלבון של דיימטייז, קצת חששתי לנסות טעם חדש אז הלכתי שוב על מוקה. אם יש חברה שניסו טעמים אחרים של החברה, תנו בביקורת (ולא משה השמן לא מעניין אותי מה קראת בפורמים), אני רוצה חווד דעת ממי שטעם.

המחירים של האולסטאר עלו, אני עדיין עם הזוג הישן שמחזיק לא רע אבל גם אחרים אמרו לי

אני לא עושה פאוורקלין מאותה סיבה ומסיבה נוספת שבחתירות אני מושך יותר - יותר נפח - יותר כוח

• פותח/ת השרשור
אם אלו המחירים אז אני מניח שאפשר להפסיק את הטיילת, מחר ארכוש לי זוג חדש.

שיהיה לך בהצלחה.
אולסטאר - יש חנות אחת בר"ג, רחוב ביאליק, שמוכרת אותם (נכון ללפני כמה חודשים אבל במשך הרבה זמן)
ב 100 שקל. "במבינו", אם אני זוכר נכון את השם

אתה עדיין שמן מסכן גם אם תמחק לי הודעות 😃

עוד משהו, אם אני חוזר לפאור קלין אני חייב מגנז, הכף יד שלי ממש מזיע באימון. אני אשמח לשמוע אם יש חנות באזור המרכז.
גם אני רוצה לדעת אם יש באיזור המרכז...

לכל חברה שרכשו נעל אולסטאר גבוהה, זה רק אני או שהמחירים עלו ?
אני קניתי בעבר את הנמוכות שנקרעו לי ממש מהר, עכשיו חשבתי ללכת על הגבוהות, 200 שקל ברוב החנויות.
אני אשמח לשמוע מבעלי האולסטאר.
איפה ראית שמוכרים?

מישל:
אני קניתי מגנזיום בחנות כ.כ.א.ש בתחנה המרכזית החדשה בראשון; קניתי את האבקה בקופסה שעולה 20 ש"ח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית