תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

אף אחד לא שולל אותך
אבל לא הייתי מציע לך להתהדר בנוצות של מבין יותר או פחות מיושן מאחרים.
אני לא בא להצדיק אף אחד ולא לקחת צד..
אבל כיוון שאתה לא בעל התמחות ברפואה בתחום הנ"ל ולא בעל ניסיון בסייקלים אז אל תמהר לשלול דעה של מנוסים ממך..
ולא מצדיק סגנון שיורד לפסים אישיים
תגיד להם שסרג הכי חכם שהוא נשאר טבעי תגיד תגיד להם

מצטער אחי אבל זה ממש לא אמין, ב2019 הבן אדם היה 73קג חטוב על הבמה, השנה הוא עלה 83, הבן אגם מתאמן שנים, את הnoobiey gains שלו הוא כבר עשה מזמן, לעלות 10קג של שריר נקי ככה זה לא טבעי במיוחד אחרי עשור של אימונים, ואם זה טבעי אז לבן אדם יש גנים של אליל יווני, לא חסרים משפרי ביצועים שלא ניתנים לגילוי וכמו שכבר סיכמתי הפוליגרף של WNBF סתם חארטה, אם אתה באמת רוצה לזייף אותו זה ממש לא בעיה.

עריכה:
המצב אפשרי בתנאי שהוא התאמן חצי כוח כל הזמן הזה ופתאום עכשיו החליט לתת 100% מה שאני בספק. וגם אז הסיכוי מאוד מאוד קלוש, מדובר על סיכוי של 1 למיליון.

עריכה 2:
פפטידים, designer drugs, HGH , ווריאציות חדשות של סארמים, יש המון חומרים שלא ניתנים לגילוי עדיין בבדיקות

עריכה 3:

גם לבן אדם שעל סטרואידים זה עלייה מטורפת סתם שיתן לך נקודת מבט עד כמה זה לא ריאלי.
אם באמת טבעי ועלה 10 קילו בשנתיים אז הוא רוני קולמן הבא אם יצחיל להזריק , ויש הרבה בתחרות שטוענים שהם טבעי והם לא והכי קל לעשות ניקויי ממש. לפני התחרות ולא יזהו בבדיקה.

@JewTRT
הגיוני ש200 לאדם כמוני וכמוך שסובלים מlow T
בטוח ״יזיז״ לנו

מי שלא סובל לא יזיז לו
כל אדם שהגוף שלו ״מקבל״ את הטסט בצורה טובה יחווה שיפור בביצועים, אם על 85מג הרמות שלי 40nmol כמה לדעתך אני יהיה על 200מג ? 70? 80? מינימום בפיק !!! זה כפול 4 מכל אדם ממוצע, וזה רמות שנשמרות לך לאורך כל הזמן , שום אדם טבעי לא מתהלך עם רמות של 80nmol 24/7.

שיפור בביצועים וודאי, עלייה בכוח וודאי, עלייה במסת שריר וודאית.
כמובן שאחרי זמן מסויים ומספר סייקלים מסויים ואחרי שגדלת כבר בכמות מסויימת אכן ה200 לא יתנו אפקט , אבל עד שתנצל את מלוא הפוטנציאל בהנחה ואתה טבעי 100% ? יש זמן ידידי.

אם אתה עם רזומה של סייקלים מתחת לחגורה ובעל ניסיון אז כן אין לך מה לחפש במינון הזה, זה אמת.

אם באמת טבעי ועלה 10 קילו בשנתיים אז הוא רוני קולמן הבא אם יצחיל להזריק , ויש הרבה בתחרות שטוענים שהם טבעי והם לא והכי קל לעשות ניקויי ממש. לפני התחרות ולא יזהו בבדיקה.
עושים פוליגרף ובדיקת שתן

אתה שוב פעם מערבב בין שני הדברים..
הבדל עצום למי שסובל מהיפוגונדיזם..
מי שעושה שימוש באנאבולים לצורך בניית גוף זה סיפור אחר לגמרי!
תגיד להם שסרג הכי חכם שהוא נשאר טבעי תגיד תגיד להם
אתה נקודת האור של הפורום
אין עוררין.

עם פפטידים אני יודע
עם אנבולים, תוכל לשתף אותנו במה שאתה עושה שם?
מחכה ליום שתיראה כמו jo esthetics בסרטונים שלך
כרגע 300טסט, 40אנאבר.
סייקל ראשון היה 250טסט.

חחחח הלוואי לבן אדם יש גנים פנומנלים.

כרגע 300טסט, 40אנאבר.
סייקל ראשון היה 250טסט.

חחחח הלוואי לבן אדם יש גנים פנומנלים.
רגע רגע
אתה לא רק עם trt?
השימוש לא יפגע בך בעתיד? כלומר הטסט הטבעי שלך,לא יפגם יותר?
תצטרך להמשיך כל הזמן עם מינון trt,ומידי פעם לחזק?

רגע רגע
אתה לא רק עם trt?
אני כבר על trt שנה, מה שהיה ממה החרא שהגוף שלי קרא לו ״ציר הורמונלי״ מזמן כבר מת אז למה לא לעשות בלאסטים בכיף שלי ? לא צריך PCT ולא נעליים.
רגע רגע
אתה לא רק עם trt?
חחח איזה יפגם, אין במה לפגוע עוד חבר.
הציר מת גמור הלך.
לא שלפני הוא בכלל תפקד אבל נגיד.

@JewTRT
אז עכשיו תצטרך להיות,עם גלגלי עזר כל החיים?
ובאשר לאיכות הזרע?
** זו חתיכת החלטה**
@JewTRT
אז עכשיו תצטרך להיות,עם גלגלי עזר כל החיים?
ובאשר לאיכות הזרע?
** זו חתיכת החלטה**
לא הבנתי, מה חשבת שtrt עושה ? ככה או ככה אתה משבית את הציר שלך, אז מה זה משנה אם אני עושה גם בלאסטים ?

למי אכפת מהזרע, אם פלקס ווילר יכל להביא ילדים אחרי שנים של אביוז אז הסיכויים שלי דיי טובים, HCG , מוסיף Enclomaphene במינון גבוהה והכל בסדר.

ונכון לכרגע זה גם ממש לא מעניין אותי.
אני אקח איכות חיים גבוהה וזרע ירוד כל פעם מחדש, מה הפואנטה להביא ילד לעולם אם אתה אומלל בכלל ? חשבת על זה פעם ?

@JewTRT
לא רואה קשר,בין הבאת ילדים לעולם לבין אומללות.
מילא נישואין.. אבל ילדים זה הגביע של החיים!!

מקווה שתגיע לרגע,הכל ילך לך חלק ולפי התכנון,
כי להיות במחלקות הivf זה הדבר הכי מדכא בעולם.
מנסיון
4 שנים וכמעט 100אלף שח עד שהילד הגיע לעולם
והיו שם זוגות שעושים טיפולים 8 ו 9 שנים וההריון לא מגיע

@JewTRT
לא רואה קשר,בין הבאת ילדים לעולם לבין אומללות.
מילא נישואין.. אבל ילדים זה הגביע של החיים!!

מקווה שתגיע לרגע,הכל ילך לך חלק ולפי התכנון,
כי להיות במחלקות הivf זה הדבר הכי מדכא בעולם.
מנסיון
4 שנים וכמעט 100אלף שח עד שהילד הגיע לעולם
והיו שם זוגות שעושים טיפולים 8 ו 9 שנים וההריון לא מגיע
לא רואה קשר ? למה לעזעזל שאני ארצה להביא ילד לעולם כשאני מרגיש כמו חצי גבר ואפילו יותר גרוע ? חרדות, פחד לא רציונלי, חוסר מוטיבציה ? בשביל מה ? להגיד הבאתי ילד ? ואז מה ?

לעלות על טיפול זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים בשביל הבריאות הפיזית והנפשית שלי ושום ילד לא היה פוטר את זה, רב הסיכויים היה עושה את זה יותר גרוע עם הלחץ ו סטרס שמגיע, ואם ירצה בורא עולם ולא אצליח להביא בגלל זה ילד, זה גורלי וזה סיכון שלקחתי עם ההחלטה לעלות על טיפול.

לא רואה קשר ? למה לעזעזל שאני ארצה להביא ילד לעולם כשאני מרגיש כמו חצי גבר ואפילו יותר גרוע ? חרדות, פחד לא רציונלי, חוסר מוטיבציה ? בשביל מה ? להגיד הבאתי ילד ? ואז מה ?

לעלות על טיפול זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים בשביל הבריאות הפיזית והנפשית שלי ושום ילד לא היה פוטר את זה, רב הסיכויים היה עושה את זה יותר גרוע עם הלחץ ו סטרס שמגיע, ואם ירצה בורא עולם ולא אצליח להביא בגלל זה ילד, זה גורלי וזה סיכון שלקחתי עם ההחלטה לעלות על טיפול.
מאחל לך שתזכה גם בצ׳ק וגם בכלה 😃

האמת שגם לי לאחרונה עולה מחשבה לא להביא ילדים לעולם,למרות שחבל לא לפזר גנים כאלה

מאחל לך שתזכה גם בצ׳ק וגם בכלה 😃
מהפה שלך לבונה עולם אח
לפני שמביאים ילדים צריך שיהיה חיים נורמלים ואיכותיים וגם זה לא מביא אושר בחיים המסריחים האלה,גם לא גוף וגם לא כסף,אני חיי ברמת חיים יחסית טובה לכלל האוכלוסיה ונהנה מכל טוב ועדיין סובל מחרדות קשות כל רגע ורגע,מי יתן והכל יעבור אמן

לפני שמביאים ילדים צריך שיהיה חיים נורמלים ואיכותיים
להזכירך הורינו בעבר,גידלו 7 ו8 ילדים בדירת חדר וחצי..
והיה אחלה חיים

ילד זה עולם ומלואו,אהבה שלא תלויה בדבר..
איתך באש ובמים,ולא משנה לו אם אתה אסטטי או לא 😃
ושוב כל אחד ובחירותיו

להזכירך הורינו בעבר,גידלו 7 ו8 ילדים בדירת חדר וחצי..
והיה אחלה חיים

ילד זה עולם ומלואו,אהבה שלא תלויה בדבר..
איתך באש ובמים,ולא משנה לו אם אתה אסטטי או לא 😃
ושוב כל אחד ובחירותיו
שוב הכללה,יש הורים בני אלף שרמוטות,מה אתה חושב שאבא ואמא כולם אותו דבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית