נק' מוניטין:
3,043
- 1,468
- 1,551
כשתסיים עם הניסוי שלך, פשוט תעשה conjugate
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה יהיה סרג'שמע אחי מה המטרה בכללי? לא באלך לגדול קצת לעלות שריר כמו שמריך ולהפסיק עם כל הפסטיגלים של הליפטינג הזה? שואל באמת
כל החברה שמרימים כבד כל הזמן בלי ניהול עומסים כמו שצריך שבורים בגיל 40 לא צוחק בכלל הם פשוט לא אומרים את זה,אחד כאבים במרפק אחד בגב אחד בברך,אפשר להראות נדיר בלי כל הטררם הזה
למה לא להרים כבד ולהיראות טוב בו זמנית?
If you ain't Jacked & Juicy you're doing it wrong
כבר מזמן לא האיש החזק בעולם. אבל בסדר...
לא תמצא הרבה שבטופ העולמי בתחום שלהם ויש להם גוף של מפתח גוף.כבר מזמן לא האיש החזק בעולם. אבל בסדר...
באיזה עולם THIS DUDE לא נראה טוב? ברור שהוא לא יחשב מפתח גוף, פחות אכפת לו מבייספס גדול כי זה לא בהכרח משרת את המטרות שלולא תמצא הרבה שבטופ העולמי בתחום שלהם ויש להם גוף של מפתח גוף.
ריי ווילאמס
ג'וליוס מאדוקס
טייסון פיורי
אפילו במשקל גוף הנמוך יותר, טיילור אטווד, ואפילו ג'ון האק לדעתי ממש רחוקים מלהיחשב מפתחי גוף.
האמירה שלך לגבי להיראות שרירי ולהיות חזק, פשוט לא נכון.
זה אפילו טעות שהרבה ספורטאים עושים ששורפים זמן במכון לפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם.
לא תמצא הרבה שבטופ העולמי בתחום שלהם ויש להם גוף של מפתח גוף.
ריי ווילאמס
ג'וליוס מאדוקס
טייסון פיורי
אפילו במשקל גוף הנמוך יותר, טיילור אטווד, ואפילו ג'ון האק לדעתי ממש רחוקים מלהיחשב מפתחי גוף.
האמירה שלך לגבי להיראות שרירי ולהיות חזק, פשוט לא נכון.
זה אפילו טעות שהרבה ספורטאים עושים ששורפים זמן במכון לפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם.
איך מסת שריר לא תורמת לענפי כוח?זה אפילו טעות שהרבה ספורטאים עושים ששורפים זמן במכון לפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם
איך מסת שריר לא תורמת לענפי כוח?
כשהוא אמר![]()
אמרתי ג'אקד אנד ג'וסי, לא להיות מפתח גוף.
יש אלפי ליפטרים עם פיזיק מרשים.
זה יישמע מזלזל, אבל אני לא יודע איך לנהל דיון עם מישהו שכותב שמסת שריר לא תועיל לPL
אני חושב שהוא התכוון ללפתח מסת שריר שלא רלוונטית לספורט, כמו בייספס בפאוורליפטינג סתם לדוגמהלפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם
בייספ מאוד רלוונטי בפאוורליפטינגכשהוא אמר אני חושב שהוא התכוון ללפתח מסת שריר שלא רלוונטית לספורט, כמו בייספס בפאוורליפטינג סתם לדוגמה
אני פשוט טוען, שאם המטרה שלך להיות הטופ בספורט ספציפי, אתה לא יכול להרשות לעצמך לנסות להיות הטופ בכמה תחומים שאפילו די סותרים בו זמנית.ואת האמירה האחרונה לא הספקתי לקרוא, אבל מסכים לחלוטין 😃
איך תראה ג'אקד אנד ג'וסי רק עם תחת ענק מסקוואט ודדליפט, וידיים של מרתוניסט?אמרתי ג'אקד אנד ג'וסי, לא להיות מפתח גוף.
יש אלפי ליפטרים עם פיזיק מרשים.
זה יישמע מזלזל, אבל אני לא יודע איך לנהל דיון עם מישהו שכותב שמסת שריר לא תועיל ל
בייספס של ג'ון סינה יעלה אותך בקטגוריה בזמן שזה לא יתרום לך בספורט שלך.איך מסת שריר לא תורמת לענפי כוח?
רלוונטי כמו זקן ארוך.בייספ מאוד רלוונטי בפאוורליפטינג
אז אתה לא אומר שמסת שריר לא תורמת לכוח, אתה פשוט אומר שהמחיר למסה הזאת לא שווה את התרומה? אוקיי, זה כבר הגיוני. התנסחת לא משהו מקודם...בייספס של ג'ון סינה יעלה אותך בקטגוריה בזמן שזה לא יתרום לך בספורט שלך.
מסת שריר בסיסי ואינדבדואלי זה חשוב, אבל ברגע שאתה מתפזר על התאומים, בייספס, טרפזים, זה לא תורם לתחום שלך.
יתרה מכך, יש לך רק שלוש שעות להתאמן, אתה תוותר על זמן אימונים ספציפיים בשביל תרגילים פחות חשובים. אתה תבזבז אנרגיה שיש לך על תרגילים פחות חשובים.
מסת שריר על פי רוב יעזור לנו המון, השאלה באיזה מחיר. אני מעדיף לבנות מסת שריר רלוונטית על ידי ביצוע התרגילים בעצמם שנדרשים לתחרות.
אם הטרייספס עובדים בבנץ' וזה הסיבה שאתה מבודד אותן, זה לפעמים מיותר. הרי הם יתפתחו יופי רק עם בנץ'. והיתרון של בנץ' על מבודדים, שזה תרגול מנטלי ועיצבי לתחרות. חייבים להתייחס למיומנות של כוח, ולא רק לבשר שנדרש, זה כמו לבנות רכב משוכלל בלי מנוע.
ספורטאי מוצלח מתרגל את המיומנות שלו הרבה.
שחיינים לא נהיים שחיינים מלפתח מסת שריר במכון, סיבולת לב ריאה מריצה, וקורדינציה מטניס. הם פשוט שוחים
אבל אתה לא מסכים שלפעמים כדאי לבודד את הטרייספס כי זה תרגיל שדורש 3% מההתאוששות שבנץ דורש? אני לא אומר תמיד, אבל אם דרושה עוד קצת עבודה על הטרייספס אבל לבצע עוד בנץ להיפרטרופיה יתיש אותך יותר מידי לא כדאי לדעתך במצב כזה לבודד?מסת שריר על פי רוב יעזור לנו המון, השאלה באיזה מחיר. אני מעדיף לבנות מסת שריר רלוונטית על ידי ביצוע התרגילים בעצמם שנדרשים לתחרות.
אם הטרייספס עובדים בבנץ' וזה הסיבה שאתה מבודד אותן, זה לפעמים מיותר. הרי הם יתפתחו יופי רק עם בנץ'. והיתרון של בנץ' על מבודדים, שזה תרגול מנטלי ועיצבי לתחרות. חייבים להתייחס למיומנות של כוח, ולא רק לבשר שנדרש, זה כמו לבנות רכב משוכלל בלי מנוע.
למה מרתוניסט?:איך תראה ג'אקד אנד ג'וסי רק עם תחת ענק מסקוואט ודדליפט, וידיים של מרתוניסט?
חחח הוא די exception, לא חסר וויטפילטרים גם ברמות הכי גבוהות עם מסה מאוד מכובדת בכל הגוף וידיים של ילדה עם קוקיותלמה מרתוניסט?:
התחום שאני הכי מעריץחחח הוא די exception, לא חסר וויטפילטרים גם ברמות הכי גבוהות עם מסה מאוד מכובדת בכל הגוף וידיים של ילדה עם קוקיות
תן לאדם לחלוםחחח הוא די exception, לא חסר וויטפילטרים גם ברמות הכי גבוהות עם מסה מאוד מכובדת בכל הגוף וידיים של ילדה עם קוקיות
לאכפרה על הראש שלך סנורליקס תביא חיבוק אפשר?
@Grobe אתה וויטליפטר?
אז מה אתה לא הבנתי