Resource icon

Smolov Deadlift... Hope to Survive

שמע אחי מה המטרה בכללי? לא באלך לגדול קצת לעלות שריר כמו שמריך ולהפסיק עם כל הפסטיגלים של הליפטינג הזה? שואל באמת
כל החברה שמרימים כבד כל הזמן בלי ניהול עומסים כמו שצריך שבורים בגיל 40 לא צוחק בכלל הם פשוט לא אומרים את זה,אחד כאבים במרפק אחד בגב אחד בברך,אפשר להראות נדיר בלי כל הטררם הזה
מה יהיה סרג'

למה לא להרים כבד ולהיראות טוב בו זמנית?

If you ain't Jacked & Juicy you're doing it wrong
1cJrk8jGznMqmuu3FFhlPDLGcP3VEMj-h-1.jpg

כבר מזמן לא האיש החזק בעולם. אבל בסדר...
לא תמצא הרבה שבטופ העולמי בתחום שלהם ויש להם גוף של מפתח גוף.
ריי ווילאמס
ג'וליוס מאדוקס
טייסון פיורי
אפילו במשקל גוף הנמוך יותר, טיילור אטווד, ואפילו ג'ון האק לדעתי ממש רחוקים מלהיחשב מפתחי גוף.

האמירה שלך לגבי להיראות שרירי ולהיות חזק, פשוט לא נכון.
זה אפילו טעות שהרבה ספורטאים עושים ששורפים זמן במכון לפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם.

ריי ווילאמס
ג'וליוס מאדוקס
טייסון פיורי
אפילו במשקל גוף הנמוך יותר, טיילור אטווד, ואפילו ג'ון האק לדעתי ממש רחוקים מלהיחשב מפתחי גוף.

זה אפילו טעות שהרבה ספורטאים עושים ששורפים זמן במכון לפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם.
באיזה עולם THIS DUDE לא נראה טוב? ברור שהוא לא יחשב מפתח גוף, פחות אכפת לו מבייספס גדול כי זה לא בהכרח משרת את המטרות שלו
john-haack-bench-press-750x393.jpg

וגם להיראות טוב זה סובייקטיבי. יש אנשים למשל שלא אכפת להם מחזה, ידיים, קוביות ולדעתם להיראות טוב זה גב גדול, כתפיים גדולות, רגליים גדולות, כמו וויטליפטרים, אז בשבילם וויטליפטרים ברמה העולמית (כמובן שאם מדברים על להיראות "טוב" בדר"כ הקונטקסט הוא על אנשים חטובים) הם האידיאל
ואת האמירה האחרונה לא הספקתי לקרוא, אבל מסכים לחלוטין 😃

ריי ווילאמס
ג'וליוס מאדוקס
טייסון פיורי

excuse.jpg

אמרתי ג'אקד אנד ג'וסי, לא להיות מפתח גוף.
יש אלפי ליפטרים עם פיזיק מרשים.

זה יישמע מזלזל, אבל אני לא יודע איך לנהל דיון עם מישהו שכותב שמסת שריר לא תועיל לPL

איך מסת שריר לא תורמת לענפי כוח?
excuse.jpg

זה יישמע מזלזל, אבל אני לא יודע איך לנהל דיון עם מישהו שכותב שמסת שריר לא תועיל לPL
כשהוא אמר
לפתח מסת שריר שלא תתרום להם בשקל לספורט שלהם
אני חושב שהוא התכוון ללפתח מסת שריר שלא רלוונטית לספורט, כמו בייספס בפאוורליפטינג סתם לדוגמה

ואת האמירה האחרונה לא הספקתי לקרוא, אבל מסכים לחלוטין 😃
אני פשוט טוען, שאם המטרה שלך להיות הטופ בספורט ספציפי, אתה לא יכול להרשות לעצמך לנסות להיות הטופ בכמה תחומים שאפילו די סותרים בו זמנית.
כמו שלא תצליח להיות השחיין הכי טוב, ובו זמנית להיות פאוורליפטר הכי טוב.
להפוך למטרה להיראות ענק ושרירי ובו זמנית לנסות להיות שחיין, פאוורליפטר, אצן. זה יפה, אבל לא תגיע הכי רחוק שאתה מסוגל.

זה יישמע מזלזל, אבל אני לא יודע איך לנהל דיון עם מישהו שכותב שמסת שריר לא תועיל ל
איך תראה ג'אקד אנד ג'וסי רק עם תחת ענק מסקוואט ודדליפט, וידיים של מרתוניסט?
איך מסת שריר לא תורמת לענפי כוח?
בייספס של ג'ון סינה יעלה אותך בקטגוריה בזמן שזה לא יתרום לך בספורט שלך.
מסת שריר בסיסי ואינדבדואלי זה חשוב, אבל ברגע שאתה מתפזר על התאומים, בייספס, טרפזים, זה לא תורם לתחום שלך.
יתרה מכך, יש לך רק שלוש שעות להתאמן, אתה תוותר על זמן אימונים ספציפיים בשביל תרגילים פחות חשובים. אתה תבזבז אנרגיה שיש לך על תרגילים פחות חשובים.

מסת שריר על פי רוב יעזור לנו המון, השאלה באיזה מחיר. אני מעדיף לבנות מסת שריר רלוונטית על ידי ביצוע התרגילים בעצמם שנדרשים לתחרות.
אם הטרייספס עובדים בבנץ' וזה הסיבה שאתה מבודד אותן, זה לפעמים מיותר. הרי הם יתפתחו יופי רק עם בנץ'. והיתרון של בנץ' על מבודדים, שזה תרגול מנטלי ועיצבי לתחרות. חייבים להתייחס למיומנות של כוח, ולא רק לבשר שנדרש, זה כמו לבנות רכב משוכלל בלי מנוע.
ספורטאי מוצלח מתרגל את המיומנות שלו הרבה.

שחיינים לא נהיים שחיינים מלפתח מסת שריר במכון, סיבולת לב ריאה מריצה, וקורדינציה מטניס. הם פשוט שוחים.
בייספ מאוד רלוונטי בפאוורליפטינג
רלוונטי כמו זקן ארוך.
קשר קיים, אבל לא מעבר.

בייספס של ג'ון סינה יעלה אותך בקטגוריה בזמן שזה לא יתרום לך בספורט שלך.
מסת שריר בסיסי ואינדבדואלי זה חשוב, אבל ברגע שאתה מתפזר על התאומים, בייספס, טרפזים, זה לא תורם לתחום שלך.
יתרה מכך, יש לך רק שלוש שעות להתאמן, אתה תוותר על זמן אימונים ספציפיים בשביל תרגילים פחות חשובים. אתה תבזבז אנרגיה שיש לך על תרגילים פחות חשובים.

מסת שריר על פי רוב יעזור לנו המון, השאלה באיזה מחיר. אני מעדיף לבנות מסת שריר רלוונטית על ידי ביצוע התרגילים בעצמם שנדרשים לתחרות.
אם הטרייספס עובדים בבנץ' וזה הסיבה שאתה מבודד אותן, זה לפעמים מיותר. הרי הם יתפתחו יופי רק עם בנץ'. והיתרון של בנץ' על מבודדים, שזה תרגול מנטלי ועיצבי לתחרות. חייבים להתייחס למיומנות של כוח, ולא רק לבשר שנדרש, זה כמו לבנות רכב משוכלל בלי מנוע.
ספורטאי מוצלח מתרגל את המיומנות שלו הרבה.

שחיינים לא נהיים שחיינים מלפתח מסת שריר במכון, סיבולת לב ריאה מריצה, וקורדינציה מטניס. הם פשוט שוחים
אז אתה לא אומר שמסת שריר לא תורמת לכוח, אתה פשוט אומר שהמחיר למסה הזאת לא שווה את התרומה? אוקיי, זה כבר הגיוני. התנסחת לא משהו מקודם...
אבל אתה לא מסכים שלפעמים כדאי לבודד את הטרייספס כי זה תרגיל שדורש 3% מההתאוששות שבנץ דורש? אני לא אומר תמיד, אבל אם דרושה עוד קצת עבודה על הטרייספס אבל לבצע עוד בנץ להיפרטרופיה יתיש אותך יותר מידי לא כדאי לדעתך במצב כזה לבודד?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית