הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

The road to a big(ger) total

לא. ככה זה אמור להיות, חוץ מהמתח. למה שתעשה 1RM בזה?

אגב, לאנג'ים זה תרגיל מסריח בתור תרגיל עזר לסקוואט. אם כבר, לך על פרונט סקואט.

כתבתי כבר למעלה (בתגובה אליך) שזה יותר קרוב ל 3RM. ואני יודע שככה זה אמור להיות, רק שאני מאוד אוהב מתח ודדליפט זה תרגיל שהוספתי לראשונה בחיי בדיוק לפני עשרה ימים...
אוקיי, אלכס, אם צריך לבחור רק אחד לפעמיים בשבוע - ומיינד יו, יותר מענין אותי היפרטרופיה מאשר כוח פר אקסלנס - דדליפט או מתח?

* אחרי עריכה - ולאנג' לא כתרגיל עזר, אלא כתרגיל 'אחר' לרגליים?

אמנם עושים את זה עם פחות משקל מאשר סקוואט רגיל, אבל זה לא ממש מתאים ליום התאוששות, זה אחו****** קשה.
לא לא, אלכס עושה סקוואט מנוחה, הוא שם את המוט ונח. לא דיברתי על מה שאמורים לעשות. אלכס שם את המוט ועושה כפיפות בטן לקוביות

אוקיי, אלכס, אם צריך לבחור רק אחד לפעמיים בשבוע - ומיינד יו, יותר מענין אותי היפרטרופיה מאשר כוח פר אקסלנס - דדליפט או מתח?

דדליפט, ללא ספק. אבל קח בחשבון שאחרי שתצבור קצת פז"מ איתו אז במסגרת של תוכנית כמו שלך, פעמיים בשבוע לא יהיו כ"כ מעשיים.

אתה גם לא חייב לבחור רק אחד, אין שום בעיה לעשות את שניהם. להיפך, מומלץ.

אז איך משלבים את שני התרגילים בתוכנית מהסוג שלי? זה לא 'יהרוג' לי את ההתאוששות?
אני מעדיף לא לוותר על מתח לגמרי...גם ככה בדדליפט כפי שניחשת רוב ההתמודדות שלי היא
באיך לא לשבור לעצמי את העצם ברגל מקדימה (איפה שכדורגלנים שמים מגינים)

אז איך משלבים את שני התרגילים בתוכנית מהסוג שלי? זה לא 'יהרוג' לי את ההתאוששות?
אני מעדיף לא לוותר על מתח לגמרי...גם ככה בדדליפט כפי שניחשת רוב ההתמודדות שלי היא
באיך לא לשבור לעצמי את העצם ברגל מקדימה (איפה שכדורגלנים שמים מגינים)
תבדוק את הטכניקה שלך. אגב פשוט תפתח לוג ותמשיכו את השיחה שם ותעשה מזה כבר לוג פרקטי לתכנית שתלך עלייה בסוף

כתבתי כבר למעלה (בתגובה אליך) שזה יותר קרוב ל 3RM. ואני יודע שככה זה אמור להיות, רק שאני מאוד אוהב מתח ודדליפט זה תרגיל שהוספתי לראשונה בחיי בדיוק לפני עשרה ימים...

* אחרי עריכה - ולאנג' לא כתרגיל עזר, אלא כתרגיל 'אחר' לרגליים?

לא ממש מבין את ההתלבטות. שים חתירה או מתח ביום של הווליום, ואז בהתאם מתח או חתירה ביום של ההתאוששות, ודדליפט ביום העצימות. ואם אתה ממש רוצה מתח פעמיים בשבוע, אז אחרי הדדליפט אפשר קצת.

לאנג'ים זה תרגיל מסריח לא משנה איך תסתכל על זה. תשאיר את זה למדריכי בוסו.

מאט קרוק יכול לעשות מה שהוא רוצה. הוא גם עושה bucket squats ומתח של ליצנים ו curls. זה לא אומר שזה טוב. זה רק אומר שהוא יכול.

אין בעיה אם אתה רוצה לתפקד בתור מנת פתיחה בתפריט שלו... רזה מדי בשביל עיקרית

3.12.09

אימון עייף

פרונט סקוואט:
3 זוגות עם 90
3 זוגות עם 100

משיכות:
3 זוגות עם 95
3 זוגות עם 105
2*2*115

סקוואט:
3*3*100
3*3*110
2*2*120

4.12.09

הנפות עם עצירה:
5 שלישיות עם 50
3 זוגות עם 60

קלין מארגזים:
היה אמור להיות 4 שלישיות עם 75 ו4 זוגות עם 85, אבל בסט עבודה הראשון קיבלתי מכה במקום רגיש, אז העסק בוטל עקב חוסר בטחון להכנס עם מהירות אח"כ...

משיכות הנפה:
3*3*80
2*2*85
90
90

פרונט סקוואט:
2*2*90
2*2*100
2*2*110
2*115

OHP:
5*40
5*40
5*40
5*50
5*50

אתה רציני? קיבלתי מכות במקום רגיש בקלינים לא מעט פעמים. ככה מפתחים ביצים מפלדה 🤘

115 ל 2 זה שיא בפרונט?

בביצים מילא, אבל ברית מילה כבר עשו לי פעם אחת, זה מספיק. אח"כ כבר נכנסתי עם חוסר בטחון ובלי מספיק מהירות, והיות ומהירות בכניסה זאת הסיבה העקרית לתרגיל, הוחלט לדלג.

115 זה אולי גם PR בכללי, אני לא בטוח. אני יודע שכמעט סגרתי 120 פעם, נראה לי אימון אחרי השיא בסמולוב אבל לא חושב שעשיתי 115 לפני. בכל מקרה לא היה כ"כ כבד, ברגליים יש לי כוח לעוד אבל הגב עושה לי בעיות.

115 זה משקל גבוה. תגיד, לא 'אמור' להיות פער גדול יותר בין הבאק לפרונט (לטובת הבאק)?

115 זה משקל גבוה. תגיד, לא 'אמור' להיות פער גדול יותר בין הבאק לפרונט (לטובת הבאק)?

עשיתי מאחורה 142, מאמין שיש פוטנציאל לקצת יותר. פער של 20 קילו הוא סביר למי שעושה HB. את הFS אני עושה בזמן האחרון בעצימות גבוהה יותר, זה נכון.

עשיתי מאחורה 142, מאמין שיש פוטנציאל לקצת יותר. פער של 20 קילו הוא סביר למי שעושה HB. את הFS אני עושה בזמן האחרון בעצימות גבוהה יותר, זה נכון.

נדמה לי שאצל רוב המתאמנים הלא 'רציניים' יהיה פער אפילו גבוה יותר (באחוזים).
ואגב, יכול להיות שבעיית הגב שהזכרת קשורה לכך שאתה עובד פחות עצים מאחורה לאחרונה + בתצורת HB?

מה זה אמור? אתה שוכח מה המטרות שלו. יש משקולנים שבכוונה לא מנסים להגדיל את הפער כי לטענתם זה לא תורם כלום. Pisarenko אם אני לא טועה, לא היה עושה באק סקוואט עם יותר מ 280 קילו.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית