הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The road to a big(ger) total

לבייספס יש עוד תפקידים פרט לכפיפה של המרפק, אתה יודע.

לבייספס יש עוד תפקידים פרט לכפיפה של המרפק, אתה יודע.

מה עוד עושה בייספס? ולענין שלשמו התכנסנו הפעם ספציפית, אני מכיר כפיפות מרפק שדופקות כתפיים (או ליתר דיוק תסופרה ספינטוס), לא כאלו שפיזיות' נותנים לשיקום

הוא גם משתתף בכפיפה של הכתף, אז זה לא כזה מפתיע שזה יכול לעזור.

עוד בילדר בארון....

בונה בעיקר את הבטן, שאם כבר מדברים עליה, אני יכול להגיד שבחודש של סמולוב מופחת נפח ו3 שבועות של הrussian squat routine עליתי 4-5 קילו...

אני לא יודע איפה בדיוק הפציעה, אני מרגיש כל פעם כאבים במקום קצת אחר. יכול להיות שזה משהו בsupraspinatus ויכול להיות שזה משהו בטרייספס ויכול להיות שזה בכלל משהו אחר. זה בכל מקרה מזכיר לפעמים את הפציעה בכתף השניה שקצת curls ולחיצות עזרו מאוד לשפר, אז אני מנסה להזרים דם גם פה. אני מסכים שעומס מהעניין הזה גם יכול להיות בעייתי, בגלל זה לקחתי דאמבלים קטנים.

יאיר, אני לא מומחה עם תעודות, אבל כן נהניתי בשנים האחרונות מדלקות בכתפיים.
לפי מה שאתה מתאר זה פחות נשמע כמו משהו ב supra ויותר ACJ. דלקת בגיד ה supra אמורה
לא לאפשר לך כפיפת מרפק נוחה מכיוון שהגיד מחבר בין הכתף לזרוע.
כשסובלים מ ACJ אין לרוב בעיה לכופף מרפק.
תקרא פה על הראשון ופה על השני.

13.6.2010

סקוואט:
5*5*127.5

פיזיו:
לחיצות 15*20 30*8

הכתף כאבה מאוד היום, אתמול גם חטפתי שם מכה די חזקה מהדלת של האוטו ואני כבר לא יודע ממה כל דבר כואב. אני כנראה אצטרך ללכת לרופא אחרי המבחנים.
בנתיים ממילא אין לי זמן לאימונים ארוכים אז אני בעיקר אמשיך עם הסקוואט ואולי עוד משהו קטן אם יהיה לי זמן כל אימון.

18.6.2010

הנפות:
3*2*50
3*2*60
2*70

הכתף הרגישה פלוס מינוס בסדר בהנפות, אם לא יהיו שינויים אימון הבא אני אנסה לעלות עוד קצת. היא התחילה לכאוב במהלך הסקוואט אבל עם זה אני כבר רגיל להתמודד.

סקוואט:
4*4*135
קשה

קלין ודחיקה:
2*60
70
80
90
100
105
2*90
100

22.6.2010

סקוואט:
3*3*142.5
סביר

הנפות:
2*2*60
2*70
80
85

קלין ודחיקה:
70
80
90
100
110
2*2*90
2*95

פרונט סקוואט סתם בשביל הקטע:
110
120
130 PR 😃

העיקר אחרי הסקוואטים אמרת לי שאתה לא יודע מה אתה עושה אחר כך
עשית 2 אימונים שלמים אחר כך

תודה על העזרה, להתחיל קלין מלא היה רעיון טוב של שוני

אמרתי נעשה את הסקוואט ואח"כ נראה, באמת לא היו לי תוכניות מדוייקות. ידעתי שדחיקות אני בטח אעשה אבל הנפות בד"כ קשה לי לעשות אחרי סקוואט. נראה לי שעכשיו בגלל שסה"כ הווליום היה נמוך (של הסקוואט) זה פחות השפיע.
קלין מלא זה טוב, תעשה אותו טוב גם תרים יותר משקל וגם הפאוורקלין שלך יהיה יותר טוב.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית