עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, התקופה אחרי תחרות. תמיד קשה לחזור ישר לעניינים , סחוט והכל מתפקשש.
התכנון לקיץ הוא לפי מה שהמאמן אומר אימוני נפח. דיברתי עם החבר׳ה הם אמרו לי שהולך ליהיות שואה. הרבה 3+3 למיניהם ותרגילים מוזרים כמו סנץ׳ באחיזת קלין , הקפצות מוט מהחזה , ג׳רקים מאחורי הראש וכל דבר שיחזק נקודות חלשות ויגדיל את נפח האימונים. כמו כן גם מכון כושר אחרי האימונים.
בינתיים אני על חיטוב קל עד לתקופת ה ׳מחנה קיץ׳. מדדתי כמה פעמים עם קליפר ואני על 14% שומן, לא האמנתי אז מדדתי עוד פעם ויצא בערך אותו דבר. הכי זין שכל השומן הצטבר באזור הבטן מותניים ותחת. ברגליים ובפלג גוף עליון כמעט ולא עליתי בשומן. לפי חישוב העליתי 7 קילו נקי מאז שהתחלתי בהרמת משקולות! ככה שאני על 500 קלוריות מתחת לניטרלי. בגלל שאני עצום שמן ענק אני אוכל 2700 קלוריות ועדיין מרזה! 😃 (הרגתי כבר 2 קילו מתחילת השבוע).
מה איתך? איך אתה מתכנן את החיטוב?
אתה עושה אירובי ?
כמה זמן אתה כבר מחטב ?
בינתיים לא עושה אירובי. היום יש לי תחרות, אז אני לא רוצה להעמיס על הרגליים.
בעיקרון אני מתכנן לעשות 4 פעמים בשבוע אליפטי. כמה זמן החיטוב? נראה כמה זמן אני אשרוד את האימונים.
מתכנן לתסף בקריאטין כדי שיהיה לי יותר כח לאימונים. אני עכשיו גם במישטר שינה. הכי מאוחר שאני הולך לישון זה 22:00, מאד עוזר באימונים!
יש לך איזה עיצות לגבי החיטוב?