Resource icon

The road to a big(ger) total

23.7.09

הנפות:
2*60
1*65
1*70
1*75
1*75
1*80

דחיקות:
1*80
1*80
1*90
1*95
1*90
1*90
1*95
0*100

סקוואט:
היה מוזר לעשות שוב בק סקוואט, אשכרה לקח לי זמן למצוא את המקום הנכון לשים את המוט.

3*110
3*115
3*115
3*120

בנץ':

5*80
5*80

מצב קשה, אם צריך להתאמץ לחמישיות עם 80 אולי כדאי לנסות לעשות קצת בנץ' לפעמים, די עצוב. חלש מאוד למטה, נעילה קלה.

קלין מתלייה:

4*60
3*70
3*70

בטן:
hanging leg raise*10*bw
אין בטן בשיט, אולי גם זה כדאי להתחיל לעשות.

נערך לאחרונה:
פרונט סקוואט ופרס עושים עבודה טובה עם בטן. לא חושב שיש לך מה לדאוג.

לקח לך זמן למצוא איפה לשים את המוט כי לא שמת אותו במקום הנכון 🙄

פרונט סקוואט ופרס עושים עבודה טובה עם בטן. לא חושב שיש לך מה לדאוג.

יש הבדל די גדול בין היכולת שלי בסקוואט (קדימה או אחורה) עם ובלי חגורה. אף פעם לא עבדתי על הבטן, אולי שווה לנסות קצת.

לקח לך זמן למצוא איפה לשים את המוט כי לא שמת אותו במקום הנכון 🙄

נשבע לך שכתבתי את זה רק בשביל התגובה הזאת 😛

מה ההבדל עם ובלי חגורה? קשה לי להאמין שעם כל הפרונט סקוואט והדחיקות יש לך בעיות של חולשה בבטן. אבל אם אתה כבר בקטע, הייתי עושה L-pullups.

נוכל. קיבלת את התגובה שהגיעה לך 😛

יאיר אני מוכן להשבע שכולם חלשים למטה בספסל אצלכם, זה בגלל שהוא צר גבוה ולא יציב, אין בסיס להשתמש בגב.

אלכס גדול 😃

מה ההבדל עם ובלי חגורה? קשה לי להאמין שעם כל הפרונט סקוואט והדחיקות יש לך בעיות של חולשה בבטן. אבל אם אתה כבר בקטע, הייתי עושה L-pullups.

נוכל. קיבלת את התגובה שהגיעה לך 😛

אין לי מספרים מדויקים, אבל אני מעריך ש10-15 קילו בסקוואט. בדחיקה אני מעריך שלא יהיה הבדל בכלל, אבל בקלינים של 85-90 אני כבר מרגיש צורך.

נראה קשה הL-pullups הזה, ננסה אימון הבא.

יאיר אני מוכן להשבע שכולם חלשים למטה בספסל אצלכם, זה בגלל שהוא צר גבוה ולא יציב, אין בסיס להשתמש בגב.

אלכס גדול 😃

נכון שהספסל חרא, אתמול באמת נזכרתי עד כמה, אבל זה לא אומר שאי אפשר ללחוץ שם משקלים, פשוט מקללים יותר.

נכון שהספסל חרא, אתמול באמת נזכרתי עד כמה, אבל זה לא אומר שאי אפשר ללחוץ שם משקלים, פשוט מקללים יותר.
זה לא קשור, ככל שהמשטח צר יותר יש לך פחות כוח בתחתית שמגיע מהגב, במקרה של הספסל אצלנו אז הוא גם גבוה יותר מספסל סטנדרטי, מה שמוציא גם את הכוח מהרגליים מהמשחק.

אין לי מספרים מדויקים, אבל אני מעריך ש10-15 קילו בסקוואט. בדחיקה אני מעריך שלא יהיה הבדל בכלל, אבל בקלינים של 85-90 אני כבר מרגיש צורך.

נראה קשה הL-pullups הזה, ננסה אימון הבא.

10-15 קילו נראה לי כמו הבדל סביר.

לגבי L-pullups זה קשה מאוד, אבל זה תרגיל מצוין.

זה לא קשור, ככל שהמשטח צר יותר יש לך פחות כוח בתחתית שמגיע מהגב, במקרה של הספסל אצלנו אז הוא גם גבוה יותר מספסל סטנדרטי, מה שמוציא גם את הכוח מהרגליים מהמשחק.

נו, כבר הסכמתי איתך שזה חרא של ספסל, אבל הרי כבר יצא לי ללחוץ שם ומשמעותית יותר ממה שלחצתי עכשיו, ככה שאני לא יכול להשתמש בזה בתור תרוץ. נראה איך ילך עם זה. בד"כ אחרי שאני חוזר לבנץ' אחרי הזנחה של כמה חודשים אני מגיע די מהר לPRים חדשים אם אני מצליח להתמיד.

נו, כבר הסכמתי איתך שזה חרא של ספסל, אבל הרי כבר יצא לי ללחוץ שם ומשמעותית יותר ממה שלחצתי עכשיו, ככה שאני לא יכול להשתמש בזה בתור תרוץ. נראה איך ילך עם זה. בד"כ אחרי שאני חוזר לבנץ' אחרי הזנחה של כמה חודשים אני מגיע די מהר לPRים חדשים אם אני מצליח להתמיד.
אין כמו להזניח, אלכס לא עשה בנץ' חודשיים בערך, בטח אפילו 100 הוא לא לוחץ.

26.7.09

הנפות מתלייה high hang -
3*50
2*60
2*60
2*60
2*60

הכל היה ממש איטי והרגיש כבד, הקפה שחור השני אח"כ עזר מאוד, אבל בשביל ההנפות זה היה כבר מאוחר.

קלין+דחיקה:
2*80
2*80
2*85
2*90
2*90
2*90

יש לי צילום של הסט האחרון, לא מזהיר במיוחד, קופץ אחורה, מושך הרבה יותר מידי גבוה ונכנס יותר מידי עם האגן. מה שכן בדיוק אז הקפה התחיל להשפיע והכל הרגיש ממש קל. אולי אני אעלה אותו מאוחר יותר.

סקוואט:
3*100
3*100
3*100

OHP:
4*65

L-pullups:
5*bw
5*bw

hanging leg raise - 12*BW

קשה, גם לקרוא לזה L זאת קצת הגזמה, אבל צעד צעד. תרגיל טוב, 2 ציפורים במכה אחת, גם בטן וגם גב עליון ובייספס, אם אני אמשיך עם זה אולי בסוף יהיו לי קצת בייספס בתמונה שהבטחתי לדארק מיוז ב100 הנפה 😣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית